Sony Ericsson Live @ MWC - 12.1 MP "Idou"; нов Walkman W995
Re: Sony Ericsson Live @ MWC - 12.1 MP
Тъпото при SE е , че показват телефони които ще се появят на пазата след страшно много време . Така създават илюзията , че са много напред с материала , а действителноста е , че до края на годината ще има много подобни или по-добри телефони.
Не ме разбирайте погрешно , телефончето наистина е интересно , но ми е малко рано да мисля какво ще мога да си купя за коледа.
Не ме разбирайте погрешно , телефончето наистина е интересно , но ми е малко рано да мисля какво ще мога да си купя за коледа.
Не е истина , отново са сложили скапания си fast port , лошо ми стана като го видях ;)
За SE явно не съществуват 3,5мм жакове , USB , да не говорим за неща като HDMI .
За SE явно не съществуват 3,5мм жакове , USB , да не говорим за неща като HDMI .
Всъщност преди X1 излезе К850, който също работи със MicroSD.
@board нали ако сложат 3,5мм жак няма да могат да си продават хендсфритата със Fast port...
Иначе може да му сложат TV-out, подобно на C905.
SE радко се вслушват в потребителите, но е факт, че махнаха джойстиците, може сега да подрезберат какво искат хората и евентуално да го добавят към телефона.
@board нали ако сложат 3,5мм жак няма да могат да си продават хендсфритата със Fast port...
Иначе може да му сложат TV-out, подобно на C905.
SE радко се вслушват в потребителите, но е факт, че махнаха джойстиците, може сега да подрезберат какво искат хората и евентуално да го добавят към телефона.
Те ако искат да не слагат wi-fi и gps , за да си ги купиш като fast port приставка ;)
Чакаме N86.
И на всичкото от горе е отстрани, което ще е адски неудобно при слушане на музика, поне за мен. Но телефона залага на камерата, видно е. И при положение, че ксеноновите светкавици на СЕ са едни от най - добрите телефонът се очертава като силен конкурент на Omnia HD.
Какъв е този fast port?Питам защото до момента Сони-Ериксон бяха в периферията на мобилните ми интереси,а сега съм доста заинтригуван от видяното.
MWC вече не е интересен.
СЕ изкъртиха всичко живо.
Съмнително е някой да представи нещо по-добро от този модел.
Всъщност ми се струва, че няма да има нужда и от класация "Телефон на 2009-та". Ясно е кой ще бъде едноличният лидер и победител.
Това е най-иновативната мобилна джаджа, която съм виждал от три години насам..
Благодаря Ви, Сони Ериксон!!! :))
СЕ изкъртиха всичко живо.
Съмнително е някой да представи нещо по-добро от този модел.
Всъщност ми се струва, че няма да има нужда и от класация "Телефон на 2009-та". Ясно е кой ще бъде едноличният лидер и победител.
Това е най-иновативната мобилна джаджа, която съм виждал от три години насам..
Благодаря Ви, Сони Ериксон!!! :))
И как точно реши ,че това ще е "едноличният лидер" ? Сигурно защото мегапикселите са най-важната характеристика на смартфоните ? :)
Иновативен ? Пак за мегапиксели ли мислиш ? (или за fast port-a ) :)
Иновативен ? Пак за мегапиксели ли мислиш ? (или за fast port-a ) :)
Не може да бъде създаден перфектният и съвършен телефон. И този модел да си има някой кусур все пак - нали трябва в следващият също да има иновации..?
А иначе ми интересно кой мислиш, че може да го конкурира (изключваме OmniaHD) :? Аз лично не съм виждал нещо по-добро от това за последните три години (макар да е Симбиан, за съжаление, което пък за мен си е недостатък)..
А иначе ми интересно кой мислиш, че може да го конкурира (изключваме OmniaHD) :? Аз лично не съм виждал нещо по-добро от това за последните три години (макар да е Симбиан, за съжаление, което пък за мен си е недостатък)..