Спиране на стари планове и прехвърляне към нови без мое съгласие
-
- Регистриран: 13 апр 2008, 16:09
Re: Спиране на стари планове и прехвърляне към нови без мое съгласие
стига спами по темата!!!
Моля за коментари дали имат право да сменят тарифният ми план без мое съгласие
Моля за коментари дали имат право да сменят тарифният ми план без мое съгласие
Най-добре пусни жалба до КЗП и КРС в твоя случай.
ПП: Инат > изгода :)
ПП2: Извинявам се за ненужните коментари ;)
ПП: Инат > изгода :)
ПП2: Извинявам се за ненужните коментари ;)
До [B]pass [/B] - ......... (yes)(yes)(yes) бях ти понаписал туй онуй, но ти ме изпревари. Бравус!!!! (beer)
До [B]Kostadin[/B] - Моя случай е подобен на твоя, но при друг оператор. Клиент съм на Г. Тарифен план на повече от 6 години и нито веднъж не ми е сприн тел. за неплатена сметка или надхвърлен лимит. По същият начин ми заявиха в един офиц. магазин на Г, че трябвало днес да си преподпиша договора щото "ТЕ" щели автоматично да ми го преподпишели по техен избор. Ха-ха-ха. По-голяма глупост не бях чувал. Апропо касиерът ми е познат от години. Казах му - като ми го подновяват автоматично да ми изберат някоя по-дебела тарифа щото договорът е без моя подпис... и нали се сещах кога ще си платя сметката. Простотии. В който и друг магазин да ходя да плащам всеки месец са много любезни и ми напомнят, че имат нови промоции с повече безплатни минути и т.н. Благодаря за офертата,плащам и заминавам да си гледам работата. Изчакай още някой друг час/ден/ и по темата да се влючат по-горен левел юзери ;). И те така ... ще следя за развитие. Успех(yes)
До [B]Kostadin[/B] - Моя случай е подобен на твоя, но при друг оператор. Клиент съм на Г. Тарифен план на повече от 6 години и нито веднъж не ми е сприн тел. за неплатена сметка или надхвърлен лимит. По същият начин ми заявиха в един офиц. магазин на Г, че трябвало днес да си преподпиша договора щото "ТЕ" щели автоматично да ми го преподпишели по техен избор. Ха-ха-ха. По-голяма глупост не бях чувал. Апропо касиерът ми е познат от години. Казах му - като ми го подновяват автоматично да ми изберат някоя по-дебела тарифа щото договорът е без моя подпис... и нали се сещах кога ще си платя сметката. Простотии. В който и друг магазин да ходя да плащам всеки месец са много любезни и ми напомнят, че имат нови промоции с повече безплатни минути и т.н. Благодаря за офертата,плащам и заминавам да си гледам работата. Изчакай още някой друг час/ден/ и по темата да се влючат по-горен левел юзери ;). И те така ... ще следя за развитие. Успех(yes)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
1) Имат право - прочети си договора, после се оплаквай по форумите
2) Казваш, че говориш по 10 мин ... ок ... таксата на този план е 10лв, т.е. говориш за 1лв/мин с М-тел. Сам разбираш колко абсурдно е това. Хората се опитаха да ти го кажат възможно най-добронамерено .... Явно просто си решил да се правиш на особено важен човек, който уж си знае правата. Да си гледал договора, като си го подписвал .... (no)
2) Казваш, че говориш по 10 мин ... ок ... таксата на този план е 10лв, т.е. говориш за 1лв/мин с М-тел. Сам разбираш колко абсурдно е това. Хората се опитаха да ти го кажат възможно най-добронамерено .... Явно просто си решил да се правиш на особено важен човек, който уж си знае правата. Да си гледал договора, като си го подписвал .... (no)
[Quote]В случая значи плащаш 10.80 лв. за 10 мин. разговори. По-добре мини на прима. Най-изгодно ще ти е при ниско потребление.[/Quote]
Човека си е направил сметката и си е избрал тарифен план, след като не можеш да дадеш отговор на въпроса му по добре си мълчи. Някой казва ли ти на тебе на какъв тарифен план да се прехвърлиш? :S
Човека си е направил сметката и си е избрал тарифен план, след като не можеш да дадеш отговор на въпроса му по добре си мълчи. Някой казва ли ти на тебе на какъв тарифен план да се прехвърлиш? :S
Без твое съгласие няма как да ти променят тарифния план, няма даговор в който да е записано че след 5 години тарифния ти план спира да важи и си задължен да преминеш на друг тарифен план. Според мен ти играят по нервите и ако се хванеш на въдицата им само ще спечелят.:)
-
- Регистриран: 13 апр 2008, 16:09
абсолютно прав си, а на тези дето ми смятат кое ми е по изгодно да им допалня че ползвам служебни телефони и си приказвам неограничено с който си искам,така че замълчете и не си мисли че не си знам правата,такива като 2 мата по горе ги правя луди и накрая става на моята защото не им се хващам на въдиците
[Quote]абсолютно прав си, а на тези дето ми смятат кое ми е по изгодно да им допалня че ползвам служебни телефони и си приказвам неограничено с който си искам,така че замълчете и не си мисли че не си знам правата,такива като 2 мата по горе ги правя луди и накрая става на моята защото не им се хващам на въдиците [/Quote]
Би трябвало да има опция за преминаване на прима, не трябва да те задължават да преминеш на друг абонаментен план, трябва да има опция и за предплатени, но ми се струва безсмислено да държиш номер на договор цели 5 години и да не говориш от него, защото говориш от служебните... Но какво да кажа ... М-Тел абноатите мислят най - рационално забелязал съм ... :D:D:D
Би трябвало да има опция за преминаване на прима, не трябва да те задължават да преминеш на друг абонаментен план, трябва да има опция и за предплатени, но ми се струва безсмислено да държиш номер на договор цели 5 години и да не говориш от него, защото говориш от служебните... Но какво да кажа ... М-Тел абноатите мислят най - рационално забелязал съм ... :D:D:D
-
- Регистриран: 09 юли 2010, 08:56
Много забавна тема... тук един човек се опитва да убеди други двама как иска да продължи да говори на цена от 1 лв/мин, с обяснението че така му било най-изгодно :D
еми някои хора вярват в световната конспирация и не се доверяват някой ако им каже че е по изгодно нещо друго .. хахах :) а иначе фокуса на темата все пак е ИМАТ ЛИ ПРАВО МТЕЛ ДА МУ СМЕНЯТ ПЛАНА едностранно или нямат.. според мен нее редно... след като спират даден план... го спират само като предлагане а не и да принуждават хората които го ползват да се откажат от него...