Спиране на стари планове и прехвърляне към нови без мое съгласие

Kostadin1980
Регистриран: 13 апр 2008, 16:09

Re: Спиране на стари планове и прехвърляне към нови без мое съгласие

Мнение от Kostadin1980 » 14 юли 2010, 10:54

стига спами по темата!!!

Моля за коментари дали имат право да сменят тарифният ми план без мое съгласие

pass
Регистриран: 04 окт 2009, 12:03

Мнение от pass » 14 юли 2010, 11:12

Най-добре пусни жалба до КЗП и КРС в твоя случай.

ПП: Инат > изгода :)
ПП2: Извинявам се за ненужните коментари ;)

machbox
Регистриран: 25 юни 2010, 12:34

Мнение от machbox » 14 юли 2010, 11:36

До [B]pass [/B] - ......... (yes)(yes)(yes) бях ти понаписал туй онуй, но ти ме изпревари. Бравус!!!! (beer)

До [B]Kostadin[/B] - Моя случай е подобен на твоя, но при друг оператор. Клиент съм на Г. Тарифен план на повече от 6 години и нито веднъж не ми е сприн тел. за неплатена сметка или надхвърлен лимит. По същият начин ми заявиха в един офиц. магазин на Г, че трябвало днес да си преподпиша договора щото "ТЕ" щели автоматично да ми го преподпишели по техен избор. Ха-ха-ха. По-голяма глупост не бях чувал. Апропо касиерът ми е познат от години. Казах му - като ми го подновяват автоматично да ми изберат някоя по-дебела тарифа щото договорът е без моя подпис... и нали се сещах кога ще си платя сметката. Простотии. В който и друг магазин да ходя да плащам всеки месец са много любезни и ми напомнят, че имат нови промоции с повече безплатни минути и т.н. Благодаря за офертата,плащам и заминавам да си гледам работата. Изчакай още някой друг час/ден/ и по темата да се влючат по-горен левел юзери ;). И те така ... ще следя за развитие. Успех(yes)

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 14 юли 2010, 12:13

1) Имат право - прочети си договора, после се оплаквай по форумите
2) Казваш, че говориш по 10 мин ... ок ... таксата на този план е 10лв, т.е. говориш за 1лв/мин с М-тел. Сам разбираш колко абсурдно е това. Хората се опитаха да ти го кажат възможно най-добронамерено .... Явно просто си решил да се правиш на особено важен човек, който уж си знае правата. Да си гледал договора, като си го подписвал .... (no)

dandi72
Регистриран: 22 юни 2006, 08:56

Мнение от dandi72 » 14 юли 2010, 12:23

[Quote]В случая значи плащаш 10.80 лв. за 10 мин. разговори. По-добре мини на прима. Най-изгодно ще ти е при ниско потребление.[/Quote]
Човека си е направил сметката и си е избрал тарифен план, след като не можеш да дадеш отговор на въпроса му по добре си мълчи. Някой казва ли ти на тебе на какъв тарифен план да се прехвърлиш? :S

dandi72
Регистриран: 22 юни 2006, 08:56

Мнение от dandi72 » 14 юли 2010, 12:27

Без твое съгласие няма как да ти променят тарифния план, няма даговор в който да е записано че след 5 години тарифния ти план спира да важи и си задължен да преминеш на друг тарифен план. Според мен ти играят по нервите и ако се хванеш на въдицата им само ще спечелят.:)

Kostadin1980
Регистриран: 13 апр 2008, 16:09

Мнение от Kostadin1980 » 14 юли 2010, 12:57

абсолютно прав си, а на тези дето ми смятат кое ми е по изгодно да им допалня че ползвам служебни телефони и си приказвам неограничено с който си искам,така че замълчете и не си мисли че не си знам правата,такива като 2 мата по горе ги правя луди и накрая става на моята защото не им се хващам на въдиците

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Мнение от -=KaLin=- » 14 юли 2010, 13:12

[Quote]абсолютно прав си, а на тези дето ми смятат кое ми е по изгодно да им допалня че ползвам служебни телефони и си приказвам неограничено с който си искам,така че замълчете и не си мисли че не си знам правата,такива като 2 мата по горе ги правя луди и накрая става на моята защото не им се хващам на въдиците [/Quote]

Би трябвало да има опция за преминаване на прима, не трябва да те задължават да преминеш на друг абонаментен план, трябва да има опция и за предплатени, но ми се струва безсмислено да държиш номер на договор цели 5 години и да не говориш от него, защото говориш от служебните... Но какво да кажа ... М-Тел абноатите мислят най - рационално забелязал съм ... :D:D:D

Antipodean
Регистриран: 09 юли 2010, 08:56

Мнение от Antipodean » 14 юли 2010, 13:28

Много забавна тема... тук един човек се опитва да убеди други двама как иска да продължи да говори на цена от 1 лв/мин, с обяснението че така му било най-изгодно :D

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 14 юли 2010, 14:39

еми някои хора вярват в световната конспирация и не се доверяват някой ако им каже че е по изгодно нещо друго .. хахах :) а иначе фокуса на темата все пак е ИМАТ ЛИ ПРАВО МТЕЛ ДА МУ СМЕНЯТ ПЛАНА едностранно или нямат.. според мен нее редно... след като спират даден план... го спират само като предлагане а не и да принуждават хората които го ползват да се откажат от него...

Отговори