Спиране на стари планове и прехвърляне към нови без мое съгласие
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Спиране на стари планове и прехвърляне към нови без мое съгласие
8) Като човек който мрази да му се налагат ще те посъветвам да ги съдиш. Причини колкото си искаш за това , че ти натрабват нещо и ти подменят волята.
Като мислещ човек обаче поне за мен си правя аналогия с принудителното лечение на лудите - те не искат, ама на сило ги карат :X
Само виж разликите , а и ще плащаш с 1 лв по-малко
Мтел20 :
http://www.mtel.bg/main_pages/si.php/3478/mtel_old_tariff_plans_12_09.pdf
Комфорт 250
http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/mtel_comfort/index.php
Дано успееш да вземеш правилното решение.
Все пак "Свободата или салама, Санчо. Туй е въпроса" ;)
Като мислещ човек обаче поне за мен си правя аналогия с принудителното лечение на лудите - те не искат, ама на сило ги карат :X
Само виж разликите , а и ще плащаш с 1 лв по-малко
Мтел20 :
http://www.mtel.bg/main_pages/si.php/3478/mtel_old_tariff_plans_12_09.pdf
Комфорт 250
http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/mtel_comfort/index.php
Дано успееш да вземеш правилното решение.
Все пак "Свободата или салама, Санчо. Туй е въпроса" ;)
-
- Регистриран: 13 апр 2008, 16:09
престанете да спамите за да запуша
на всички устите ще ви кажа 4е този тарифен план ми го плаща компанията в която работя защото номера го знаят много чуждестранни клиенти затова не ми пука кой колко плаща а очаквам да се обсъжда по темата ИМА ли право мтел да ми сменя тарифния план без мое съгласие
на всички устите ще ви кажа 4е този тарифен план ми го плаща компанията в която работя защото номера го знаят много чуждестранни клиенти затова не ми пука кой колко плаща а очаквам да се обсъжда по темата ИМА ли право мтел да ми сменя тарифния план без мое съгласие
Е на това му викам аз темерут.Като ти го плаща компанията за която работиш,какво значение има на каква тарифа си?
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Договорът безсрочен ли ти е ? Ако е безсрочен може и да нямат право. Ако пък е срочен и всяка година се подновява автоматично, то да - ако е дошъл момента за подновяване, но вече не съществува такъв тарифен план, то имаш избор между това, да подпишеш договор за друг тарифен план или да го прекратиш/ минеш на предлатена тарифа. Колкото до това, дали трябва да те питат за нещо - ако не те питат и ти не си заявил никакво желание, елементарната логика сочи, че трябва просто договорът да си изтече и телефонът да ти спре. Но без да те питат да ти подписват договор за друга услуга - и малките деца знаят, че това е престъпление. Единствено е възможно да действат в някоя скрита клауза в закона/договора, който си подписал преди 10 години. В случая трябва да искаш от М-тел копие от стария договор и да се интересуваш точно на какво основание подписват нов договор без твое знание. Ако не ти дадът адекватен отговор(което е много възможно), искаш да говориш с управител и от него искаш анулиране на договора, ако ти откаже - заплашваш със съд
А сигурно и компанията която го плаща ще и е по изгоден някой по нов план.
-
- Регистриран: 13 апр 2008, 16:09
да договора е безсрочен,тогава все още не бяха ги измислили да се вързан за тях за една или 2 години
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Ами нямат право без твое съгласие да правят каквото и да е било ... но пак ти казвам - трябва договорът да се прегледа внимантелно.
Когато договорът е безсрочен, обикновено има точка, че операторът си запазва правото да сменя цени/условия или нещо подобно - вероятно и там ще е така.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Така както си го зъдъвкал въпроса сам си водиш спам по темата. Като не ти пука колко се плаща и НЕ СИ ПОДПИСВАЛ нищо с което да се обвържеш , какво се палиш ?
Номера си ти е същия, таксата също. Другото е баланс между права и психическа уравновесеност.
(beer) Пий една бира и спри да раздуваш балони кой имал права и кой не. Ясно е, че НЯМАТ право. Какво повече има да ти се коментира ? (whistle)
Номера си ти е същия, таксата също. Другото е баланс между права и психическа уравновесеност.
(beer) Пий една бира и спри да раздуваш балони кой имал права и кой не. Ясно е, че НЯМАТ право. Какво повече има да ти се коментира ? (whistle)
54.а. (Доп. съгласувано с Решение № 639/13.04.2006 г. на КРС) Мобилтел има право да прекрати едностранно с 1 (едно) месечно писмено предизвестие Договора за услуги при прекратяване на предоставянето на дадена услуга от страна на Мобилтел и в съответствие с търговската политика на дружеството.