Спиране на стари планове и прехвърляне към нови без мое съгласие

Antipodean
Регистриран: 09 юли 2010, 08:56

Re: Спиране на стари планове и прехвърляне към нови без мое съгласие

Мнение от Antipodean » 14 юли 2010, 16:24

qwertys, май не си разбрал че тук не става въпрос за прекратяване а за предподписване?

Antivillager го каза най-добре:
[Quote]Така както си го зъдъвкал въпроса сам си водиш спам по темата. Като не ти пука колко се плаща и НЕ СИ ПОДПИСВАЛ нищо с което да се обвържеш , какво се палиш ?
Номера си ти е същия, таксата също. Другото е баланс между права и психическа уравновесеност.
Пий една бира и спри да раздуваш балони кой имал права и кой не. Ясно е, че НЯМАТ право. Какво повече има да ти се коментира ? [/Quote]

qwertys
Регистриран: 22 ное 2006, 12:01

Мнение от qwertys » 14 юли 2010, 16:35

Разбрах за какво става дума, само исках да покажа, какъв ще е крайният резултат от упорството (или ината) на един горд абонат! :D Иначе си мисля, че от мтел правят опит да го финтират с тези заплахи.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 14 юли 2010, 18:31

всичко е много хубаво,но стигам до извода че само мтел се прецакват...нали явно има такива хора със стари планове...и ги ползват явно нямат идея да се отказват от тях..какъв им е зора на мтел?нали човека плаща 10лв за 10 минути грубо ,по им е далавера той да е така отколкото да говори стотици минути за тия пари..ако иска да се отказва нали ще мине през магазин и могат да го зарибяват пак...

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 14 юли 2010, 18:35

И на мен ми е много чудно. А в същото време възпрепятстват в максимална степен хората да минават на нови планове с техните "промоционални" условия (Сега поне със Surf&Talk направиха изключение, но затова пък "fit", които май станаха на 1.5 години, още са си "промоционални" ). Малоумници. (no)

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 14 юли 2010, 19:26

глобул са същата работа..на тях им е изгодно да сме на стари планове с малко минути...ако ги е страх да не се откажат хората нали ще минат през магазина и ще ги почнат....в най-лошия случай ще останат на прима/бкънект ,което пак ще е също като неизгодния план.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 14 юли 2010, 20:45

[Quote]@Kostadin1980:
"да ти кажа че само такса плащам и изговарям не повече от 10 мин в мрежата на мтел,"[/Quote]
Прав е човека :D но при първи прочит на темата се зачудих върху това :D
Аз на моята Прима нямам и една минутка изговаряна в месец :D
Що я ползвам ;) за нета :P и за входящи, ако някой познат (от преди 10 год.) се сети за мен, а не ми знае (другия тел) същия номер но с Вива код :D
[Quote]"за да запуша
на всички устите ще ви кажа 4е този тарифен план ми го плаща компанията в която работя защото номера го знаят много чуждестранни клиенти"[/Quote]
Еееееее...., вече си признавам, че (ми) ни запуши "устите" с това (woo) :X
Голяма "жертва" е това заради
[Quote]"чуждестранни клиенти"[/Quote], да товарите компанията с цели 10-12лв на месец :D(woo) само заради входящите (whistle)
ЕЕЕееееейййййй....
Ако я карате така ще доведете дружеството до ФАЛИТ :X
А как е възможно :| така Мтел да те "окрадат" и "измамят" против волята ти :D
Не ги е СРАМ (angry)

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 15 юли 2010, 00:11

на мен ми се струва, че от Ментел просто искат да направят дори и малкото останали безсрочни дохдвори в срочни и тогава съвсем да няма вариант за оспорване на автоматичното преподписване от никой.

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Мнение от NSWDG » 16 юли 2010, 16:11

Че като си толкова оправен, що питаш "незнаещите" по форумите? Плащай си на адвокат и "закусвайте" с него (нали знаеш какво е адвокат? ако не знаеш питай в някой юридически форум. а знаеш ли какво е юридически? питай уикипедия..)..Аман от разбирачи и заядливци.. Хората се опитват да му помогнат, а той наглее...Нямам думи от селяндурщина..
==================
MPXV3RX/A

Kostadin1980
Регистриран: 13 апр 2008, 16:09

Мнение от Kostadin1980 » 16 юли 2010, 19:12

сбъркал си форума смешник

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Мнение от NSWDG » 17 юли 2010, 14:36

Смешник, ще кажеш на баща си. Пък и да му кажеш, ти пак си оставаш некомпетентен заядлив селяндур. Ходи, плащай си десетте левчета и реви на арменския поп. Хората се опитват да ти помогнат. Като не ти отърва адиос, ариведерчии, бай-бай. Знаеш какво значи това, нали? Все пак имаш ВХОДЯЩИ разговори от международни клиенти...
==================
MPXV3RX/A

Отговори