Спиране на стари планове и прехвърляне към нови без мое съгласие
-
- Регистриран: 13 апр 2008, 16:09
Спиране на стари планове и прехвърляне към нови без мое съгласие
Здравейте,
Моят случай е следният аз съм на стар тарифен план Мтел20 и ме устройва напълно и от 2 седмици подред ми званят от мтел че плана ми бил неизгоден и щели да ми го променят с комфорт250 за което аз изрично отказах и те ми казват че тези планове ги спирали и затова ще ли да ме прехвърлят за което изобщо съм в неуодомение как без мое писмено съгласие ще ми сменят плана
Моля да ми кажете имат ли право на това и за съвети
Благодаря предварително
Моят случай е следният аз съм на стар тарифен план Мтел20 и ме устройва напълно и от 2 седмици подред ми званят от мтел че плана ми бил неизгоден и щели да ми го променят с комфорт250 за което аз изрично отказах и те ми казват че тези планове ги спирали и затова ще ли да ме прехвърлят за което изобщо съм в неуодомение как без мое писмено съгласие ще ми сменят плана
Моля да ми кажете имат ли право на това и за съвети
Благодаря предварително
Re: Спиране на стари планове и прехвърляне към нови без мое съгласие
да ти направят договора безсрочен тогава
Със сигурност в договора ти има някакъв микроскопичен текст с мнооого ****** ;)
Аз имах подобен проблем миналата година, бях на абонамент time Plus.
Накрая ме изнервиха с тоя комфорт и картата стана прима. :D:D
Накрая ме изнервиха с тоя комфорт и картата стана прима. :D:D
-
незнам точно какво е било в договора все пак тоя план е на повече от 5 години а аз съм и абонат от над 10 години и как те ще решават на кой план да ме прехвърлят,то по тази логика могат да измислят план с 1000 месечна такса и на него да съм :)
Това не би трябвало да е така.
Ако има някакво "спиране" на тарифен план от страна на Мобилтел би било редно да има клиента избор. Да не ползва услугите на мобилния оператор или да премине на предплатена, щом до този момент клиента не е предпочел някой нов тарифен план.
Ако има някакво "спиране" на тарифен план от страна на Мобилтел би било редно да има клиента избор. Да не ползва услугите на мобилния оператор или да премине на предплатена, щом до този момент клиента не е предпочел някой нов тарифен план.
Аз ползвам още този тарифен план
[Quote]"time Plus."[/Quote]
Картата ми е служебна и никой не е звънял с такава цел.
Май се появява тенденцията по този начин да се подновяват договори с такива тар. планове който не са изгодни на клиента.
Това е обидно и лошо (no) (coffee)
[Quote]"time Plus."[/Quote]
Картата ми е служебна и никой не е звънял с такава цел.
Май се появява тенденцията по този начин да се подновяват договори с такива тар. планове който не са изгодни на клиента.
Това е обидно и лошо (no) (coffee)
Kostadin1980, М-Тел 20 включва 20 безплатни минути само в мрежата на М-Тел, говориш на 59 ст./мин. към всички мрежи и на 35 ст./мин. към семейство и приятели. Нека предположим, че имаш и инвалидна отстъпка 20 мин. към всички мрежи. Това за 10.80 лв. За 12 лв. с план Fit XS ще можеш да ползваш 46 минути към всички мрежи или 500 минути към семейство и приятели като разпределението става по твоя преценка, след това ще говориш на 32 ст./мин. към всички и на 3 ст./мин. към семейство и приятели. За да спечелиш от 30-секундния такт на стария ти план, трябва всеки един твой разговор да бъде по-кратък от 32 секунди.
С какво твоят план е по-изгоден от Fit XS примерно ?
За справка: http://mtel.bg/mobiltel/prices/mtel_fit.php
С какво твоят план е по-изгоден от Fit XS примерно ?
За справка: http://mtel.bg/mobiltel/prices/mtel_fit.php
-
запознат съм добре с всички тарифни планове,не мислиш ли че щом го ползвам толкова време значи знам ко е по изгодно за мене,да ти кажа че само такса плащам и изговарям не повече от 10 мин в мрежата на мтел,така че не ми обяснявай като тези от мтел какво е изгодно,добре съм информиран и смятам да пусна жалба не може да си правят каквото искат аз мога да си сменя оператора,така че номерата ви не минават поне при мене
В случая значи плащаш 10.80 лв. за 10 мин. разговори. По-добре мини на прима. Най-изгодно ще ти е при ниско потребление.