Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина. (Част 2)
Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Ядът ли го или не, незнам, ама на "ТИ" у кръчмата дето си пиете парцуцата.Дал съм кокретен пример и ценови диапазон, който може да се коментира, както и защо изчезнаха офертите от преди година, две.А това дали ползвам други планове,услуги и дали съм доволен не съм споменавал.Колкото до финансите всеки със собствен бизнес избира най-подходящото ,дори и този с най -голям бюджет.Затова се мисли и преценява защото накрая най-много се яде.Малко не е по темата ама не се сдържах.
Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Ще подпиша само ако си уредя с настояване или познати да е безсрочен. Засега аз си плащам през сайта, работи си. Май тв е само ако сключиш договор. В никакъв случай не подписвай частта да ти продават дълга дето пише. Ако ми го спрат ще взимам нови тестови акаунти на приятели и роднини. Засега не го правя, защото не искам да ги товаря, а да им помогна символично, но не искам обвързване и да могат да си измислят сметки.
Re: Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Тука има хора, които казват,че в чужбина евтините оферти са на виртуални оператори и че услугите им са некачествени,което не е така!
Всъщност мене не ме интересува дали е виртуален оператора или не мене ме интересува първо цената,после качеството на услугата а то е на ниво.За паунд на месец получавам 50 Мин,50 смс,50 Мб които ми стигат като се има в предвид,че навсякъде където ходя има Уай-Фай и основно ползваме Месинджър с другарите на острова и роднините в БГ.Та цената за мене е най важна!
Всъщност мене не ме интересува дали е виртуален оператора или не мене ме интересува първо цената,после качеството на услугата а то е на ниво.За паунд на месец получавам 50 Мин,50 смс,50 Мб които ми стигат като се има в предвид,че навсякъде където ходя има Уай-Фай и основно ползваме Месинджър с другарите на острова и роднините в БГ.Та цената за мене е най важна!
Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Коментарът е излишен!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
[Quote]50 Мин,50 смс,50 Мб [/Quote]
Мизерно е да ползваш план от ерата на мобилните комуникации. Дори актуализациите на времето харчат повече трафик.
Мизерно е да ползваш план от ерата на мобилните комуникации. Дори актуализациите на времето харчат повече трафик.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Е, да. Ама трябва да има и у нас такъв план. За пенсионери, деца напр.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
[Quote]За пенсионери, деца напр.[/Quote]
Бих допълнил и за безработни мързеливци :D
На кой пенсионер ще му стигнат само 50 минути на месец? И кое дете ще се задоволи само с 50 МБ?
За хора с малко потребление има много изгодни предплатени карти с допълнителни пакети, особено Мтел.
Бих допълнил и за безработни мързеливци :D
На кой пенсионер ще му стигнат само 50 минути на месец? И кое дете ще се задоволи само с 50 МБ?
За хора с малко потребление има много изгодни предплатени карти с допълнителни пакети, особено Мтел.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Важно да има предлагане във всички ценови диапазони,не не е мизерно просто толкова ми трябва и ми остават минути дори нета въобще не го ползвам а пък смс хич,просто си говоря и пиша по месинджъра през уай фай,а който има пара за трошене да троши,аз парата си я ценя.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Като ти слушам потреблението, как 50 минути и 50MB дори са ти в повече, ти можеш напълно да прецакаш операторите и да караш без SIM карта ;) Ще си комуникираш през месинджъра на Wi-Fi и си готов.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Абе то има предплатени, но минутите почти всички при тях са вътре в оператора.