Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина. (Част 2)
Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина. (Част 2)
Ето ви я темата за сравнения за да не спамите тази за скритие планове!
Ето, намерих и предишната подобна тема, но я заключих, за да продължите в тази. Все още нямам опция да местя мнения в други теми!
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/486996/сравнение-на-офертите-при-операторите-у-нас-и-в-чужбина-част-1-lock (Част 1)
Ето, намерих и предишната подобна тема, но я заключих, за да продължите в тази. Все още нямам опция да местя мнения в други теми!
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/486996/сравнение-на-офертите-при-операторите-у-нас-и-в-чужбина-част-1-lock (Част 1)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Мерси Ванка (yes) Копирам си мнението от другата тема, там може да го изтриеш.
[Quote]В момента във Франция плащам 38 лв. на месец за неограничени минути, смс-и, ммс-и и 60 ГБ нет с безсрочен договор.[/Quote]
Още едно доказателство колко мизерни са условията в България от мобилния картел. С удоволствие бих плащал същата месечна такса за същите условия. Но няма нито един такъв план...
[Quote]В момента във Франция плащам 38 лв. на месец за неограничени минути, смс-и, ммс-и и 60 ГБ нет с безсрочен договор.[/Quote]
Още едно доказателство колко мизерни са условията в България от мобилния картел. С удоволствие бих плащал същата месечна такса за същите условия. Но няма нито един такъв план...
Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Всъщност има и е по-добър. С 12 лв по-скъп и разбира се не е с безсрочен договор. Само че там нета ти е неограничен на максимална скорост. Няма такъв план в Европа на тая цена. Говоря за Смарт Ю.(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 21 юли 2005, 20:28
Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Само дето във Франция тия 38лв са надницата за 2 часа,и то ако си прост бачкатор :)В БГ хората работят (в прованса,а и някои в Сф) 2-3 дена за тия пари!
Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Чакай сега, нали темата е за сравнение на аб.планове, а не кой колко печели? То има и такива в България, които ги мързи и 2 лв да изкарат. Темата е за друго!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Аз с удоволствие бих плащал толкова дори за половината нет с ограничени минути. Но отново на безсрочен договор или поне на непромоционален с 3 такси неустойка. Но като ще ме третират като роб и балама...ще плащам много по-малко и то разпределвни между 2 оператора.
-
- Регистриран: 21 юли 2005, 20:28
Re: Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Да де,ама ти твърдиш,че е по-изгодно да плащаш 50лв във БГ,отколкото 38лв във Франция ;)
Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Здравейте на всички , и аз в Франция плащам 7 лева за неограничени минути към всички и в роуминг , 50 гб интернет и 10 гб в роуминг смс и ммс неограничено . В България плащам 11 лева за 200 минути без смс и 200 мб ли беше ще ви излъжа .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
И то за количество нет, което ти е необходимо само ако се правиш на тарикат и си спреш домашния нет;) Не, че има лошо, де - разбира се, че трябва да има и такива планове (Така или иначе 4г предлага достатъчно капацитет и няма разумна причина да се стискат), но не да извиват на хората ръцете и да не им предлагат никакъв друг смислен избор.
Както винаги Ванката нелепо извърта всичко, за да защити картела.
Както винаги Ванката нелепо извърта всичко, за да защити картела.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сравнения на абонаментните планове у нас и в чужбина.
Нищо такова не съм твърдял. :D Правя сравнение по темата, кое е по-добро. 50-70лв ги изкарвам за един ден, което всъщност е мизерно. Добре че работя и частно, за да си позволявам и по-нормален живот. Това обаче няма общо с темата.
Иначе съм съгласен, че трябва да има подобни планове с по 60-100 ГБ за 38-40 лв.
Иначе съм съгласен, че трябва да има подобни планове с по 60-100 ГБ за 38-40 лв.
Samsung GALAXY S22 Ultra