Среща на форума?
Re: Среща на форума?
(woo):D А...е за това става въпрос...:D;)(yes) !!! Само, че да е обратно....
A, ако ще се събирате на по цици, аз няма да идвам :) мен циците не ме блазнят :)
Не бе колежке;)...това е само за заблуда:D;)..за да дойде повечко народ..иначе за по пица..видя колко бяхте предния път:D:P..!! То теб ако те няма, инициаторката на идеята, никаква среща няма да е:)(flower)
Впрочем с Кобрети папкахме салати, не пици, ама айде ;)
А иначе аз съм винаги готова, стига да е в София или в Пловдив :)
А иначе аз съм винаги готова, стига да е в София или в Пловдив :)
[Quote]Впрочем с Кобрети папкахме [B]салати[/B], не пици, ама айде[/Quote] Интересно...Кобрети каза, че сте папкали пици:|..май някой лъже:D;)..но както и да е..вярвам ти:) !! Аз пак си мисля, че няма много желание за такова нещо:(...
ако е след 15 май и аз мога да присъствам ;)
Тогава ще съм свободен.
А за циците ....., то ги има навсякъде, стига човек да си "отвори" широко очите :D
и не са скъпи :P
Тогава ще съм свободен.
А за циците ....., то ги има навсякъде, стига човек да си "отвори" широко очите :D
и не са скъпи :P
[Quote]А за циците ....., то ги има навсякъде, стига човек да си "отвори" широко очите :D
[B]и не са скъпи[/B] :P[/Quote] Аааааа...не знам колега..аз не съм стигнал все още до там :D;):P..за сега !!
[B]и не са скъпи[/B] :P[/Quote] Аааааа...не знам колега..аз не съм стигнал все още до там :D;):P..за сега !!
[Quote]За какво нещо?[/Quote] За среща на форума имах предвид:). Ти какво си помисли:|:)...? Иначе аз си мисля, че няма особено желание за една такава среща..! Аз също не мисля че ще дойда..освен ако другаря keyone не се появи на оперативката:D;)..тогава задължително и аз ще се прежаля:);)..!!