Среща на форума?
Re: Среща на форума?
За гората съм напълно съгласен...но за оръжията(woo)..по-добре да ги няма..та да можем да се върнем в пълен състав:D;)..ако ме разбираш на къде бия:D !!!?(beer)
хЕХЕХЕХЕ :D
То ако се стигне до там ......, може да подгоним "дразнителя" и с триона (woo)
Хахахаха :D
Иначе преди много години имах една въздушна, но май няма да мога да я намеря къде е :( А иначе някой ако има газов аз ще купя хаосните (yes)
Няма пр. ако някой го е страх само с бирата и мясото ;) (beer)
Ааааааа..., и някой да вземе телефон с добра камера за снимки ;):P или да изчакаме с форумната оперативка до излизането на Nokia N8 (woo)
----
Edit: А ако Аполон се появи, трябва да сме много за да има повече свидетели (woo) :X
То ако се стигне до там ......, може да подгоним "дразнителя" и с триона (woo)
Хахахаха :D
Иначе преди много години имах една въздушна, но май няма да мога да я намеря къде е :( А иначе някой ако има газов аз ще купя хаосните (yes)
Няма пр. ако някой го е страх само с бирата и мясото ;) (beer)
Ааааааа..., и някой да вземе телефон с добра камера за снимки ;):P или да изчакаме с форумната оперативка до излизането на Nokia N8 (woo)
----
Edit: А ако Аполон се появи, трябва да сме много за да има повече свидетели (woo) :X
Абе колега..виждам, че и теб те е хванала "крастата":D;) по оръжия...освен да се съберем един ден в гората да постреляме;):) !! Разполагам с доста сериозен арсенал..по който, когато ги регистрирах на някои хора им изтекоха очите :D:P ;)!!! Аз почти всяка събота и неделя се събирам с приятели да си почешем крастата;):D(beer) !!! Можем и форумната среща да използваме за тази цел..тъкмо ще има и изобилие от подвижни мишени :D:D:D;)(beer) !!!
момчета пишете ме и мен,аз чакам някои хора с удоволствие,да постреляме с кеф,аз патрони и оръжие имам.:D;)
иначе аполон е в някои болни мозъци,според,които ако имаш нокиа си аполон.те половин българия са аполон,според тях,но им е простено тия хора не им дават лекарсва,вече от здравната каса:D;)
иначе аполон е в някои болни мозъци,според,които ако имаш нокиа си аполон.те половин българия са аполон,според тях,но им е простено тия хора не им дават лекарсва,вече от здравната каса:D;)
Това за стрелбата го казах в кръга на майтапа..!! Това не е добра идея за форумна среща..пък и аз едва ли ще успея до септември месец да мисля за срещи и т.н. :( !!
Абе ...., краста е прекалено да се каже :D
Просто имам познати много полицай и ....., всеки ден не държа в ръце такова желязо (blush)
Няма да е лошо да пуцаме (както се казва).
Аз нямам такова :( и много трудно се взема разрешително (за съжаление).
Иначе с удоволствие ще участвам, дори ще се включа с пари за муниции :D(yes)
Абе ....., то стана оръжейна среща (woo)
А иначе преди доста години имах една въздушна :D купувах чашки от пазара и паткахме понякога. Ама май...., от старост пушката може да се е скапала.
То в гора какво да се прави, освен огънче, пържолки, биричка, походче, .......... са секс няма да говоря, че може да ме бият (blush)
То това го има в изобилие, стига да си добре с паричките (blush)
(Не казвам че се плаща ;) като на ****** )
И междодругото имам и куче :D ще е с мен задължително, защото то само не може да стои. То ми е детето (blush) Малко пинчерче.
Просто имам познати много полицай и ....., всеки ден не държа в ръце такова желязо (blush)
Няма да е лошо да пуцаме (както се казва).
Аз нямам такова :( и много трудно се взема разрешително (за съжаление).
Иначе с удоволствие ще участвам, дори ще се включа с пари за муниции :D(yes)
Абе ....., то стана оръжейна среща (woo)
А иначе преди доста години имах една въздушна :D купувах чашки от пазара и паткахме понякога. Ама май...., от старост пушката може да се е скапала.
То в гора какво да се прави, освен огънче, пържолки, биричка, походче, .......... са секс няма да говоря, че може да ме бият (blush)
То това го има в изобилие, стига да си добре с паричките (blush)
(Не казвам че се плаща ;) като на ****** )
И междодругото имам и куче :D ще е с мен задължително, защото то само не може да стои. То ми е детето (blush) Малко пинчерче.
Абе майтапа на страни...но примерно есента..можем да измислим едно такова нещо ;):) !! Дори може и Blisss да въоръжим с един калашник..и един камуфлаж :D;)(beer) !!
Ееееееее, на жена оръжие [B]НЕ[/B] !!!
Само играчка :D:D:D:D:D:D:D(beer)
-----
Едит: [Quote]@Blisss: "Мене ми дайде оръжие и един от форума сто процента ще изгърми"[/Quote] Поне кажи кой е, че ако съм аз да отложа ....., и да поживея по-дълго ;)
-----
Едит: Докато не разбера кои са "мишените" аз няма да ходя (woo):D
Само играчка :D:D:D:D:D:D:D(beer)
-----
Едит: [Quote]@Blisss: "Мене ми дайде оръжие и един от форума сто процента ще изгърми"[/Quote] Поне кажи кой е, че ако съм аз да отложа ....., и да поживея по-дълго ;)
-----
Едит: Докато не разбера кои са "мишените" аз няма да ходя (woo):D
Мене ми дайде оръжие и един от форума сто процента ще изгърми :)
Мдааа...и аз съм вдигнал мерника на поне 3-ма от форума :D(whistle) !! Абе мишени няма да липсват де...надявам се;) !!