Стотици клиенти на Виваком се чувстват прецакани от играта “3 години”

fashion_m
Регистриран: 28 яну 2006, 21:29

Re: Стотици клиенти на Виваком се чувстват прецакани от играта “3 годи

Мнение от fashion_m » 20 ное 2012, 18:42

Аз имам две карти - Вива Фрий и Трафик Ънлимитид С. Още веднага след края на кампнаията им се обадих да им кажа, че съм пратил по 20 промо кода от двете, и да не забравят да ми направят отстъпка 100% за двете карти. Те казаха, че отстъпката ще е следващият месец. Е да ама следващия месец получих отстъпка само на Трафика. Звъня пак и ми казаха да пиша във формата за запитване в сайта им. Писах им. Отговориха ми, че следващия месец ще имам отстъпка и на Вива Фрийто. Да видим...

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 20 ное 2012, 20:54

Абе господа и ботове на Мтел, много бързо забравихте колко хиляди бяха разочаровани от Мтел заради смяна на системата което продължи повече от 6 месеца, и сега какво, седнали да плюят по игра, която Мтел никога не е давала, да се спечели безплатна сметка за 3 годишнината....ее то бива наглост ама хайде моля ви се, за 15 годишнината на Мтел каква игра пуснахте, колко награди раздадохте знаете ли какво дадохте едно голямо НИЩО!!!!
Първо гледайте себе си тогава плюйте вива, и хайде без лоши чувства и напъване че вече се наакахте и замириса, и какъв е тоя бот в женски профил пак дето ви защитава????
http://www.mobilebulgaria.com/forum/414801/1/0/0/re-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8

то бива простотия ама пак се оливате, само с драсканици не става иска се и нещо да предложите като планове което липсва....(angry):X

За играта, е как така само на мен ми дават отстъпка след първото обаждане а на вас не дават, а и не само на мен, тук вече ми се струва нещо или ви хлопа дъската или незнам някой яко лъже тука,
повтарям за N-ти път, след като им се обадих един единствен път, и ми казаха че следващия месец няма да имам такса за месеца и така стана, без нищо повече да съм правил, и как така при мен става при вас не???? Кой лъже? Значи аз съм късметлия а вие сте някакви супер каръци??? ее немога да повярвам, тук имаше и един образ да ни обяснява как се коригира сметка при вива че ако не плати парите щели да му спрат телефона и после дал 100 лева и неможело повече от 50 лева да му върнат......еееееееееееееееееееее ама моля ви се аз доматите с коловете ги ям, поне 3 пати съм имал сметки над 50 лева един път ми беше 88 лева и ми е коригираха за 2-3 дни без да се налага да плащам предварително и как става това при мен при другите не става....
Според мен ботове и служители на Мтел, просто си нямат друга работа и плюят апък знае ли човек може и да хване.
хайде лека нощ от мен и се вземете в ръце, спрете да се излагате като лъжете толкова елементарно...

fintaraBG
Регистриран: 09 яну 2010, 00:45

Мнение от fintaraBG » 20 ное 2012, 20:59

[Quote]платени служители има само Виваком по форумите. Никой друг.[/Quote]

Наистина не искам, честно, не искам да те обиждам, но ти нормален ли си? Сляп ли си? Модераторът, подразбира се, е длъжен да е запознат с форума в който модерира, нали???
Моля не ме банвай, но се иска доста големи balls за да кажеш такава голяма глупост.
S9+

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 20 ное 2012, 21:11

За Асен като човек и модератор, нищо лошо не съм видял, просто защото базата ми за сравнение е селяндура и Дизел. Сравнение с тях той е просто ангел небесен, ако има някой хора от по старите знае за какво говоря. Молете се тия двама да не се върнат, тогава ще разберете откъде изгрява слънцето.
Но като защитник на Мтел,Асен се е заблудил много от реалността, чудя се защо го прави, просто ако е обективен и зрял човек няма да се хлъзга по тази плоскост на популизма. Можеби работи в магазин за Мтел и си защитава работодателя, няма нищо лошо в това стига да не прекалява и да пише чисти лъжи без да се усети. Убеден съм че не го прави с лоши чувства. Мтел че имат напредък имат Боба, повече за теб , но само с тях нестава, иска се и други планове да пуснат за по малко такса. С ръка на сърцето мога да кажа че Мтел се промени и не е това което беше преди проблема с билдинга , но имат още какво да предложат повече за клиентите си и всеки ще се съгласи с мен.

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 20 ное 2012, 21:30

[Quote]билдинга[/Quote] Не знам за какъв building говориш... факт е обаче, че коментарите ти са прекалено тенденциозни и .... да не казвам какво, че може и наказание да получа. Видя ли твой коментар дори не го чета, просто знам каква боза пише в него. Омръзна ми от хора, които сляпо защитават даден оператор. Толкова ли не успяхте да проумеете, че всички оператори са еднакви?! Вече е факт, че с всеки от 3-те оператора имам неприятни моменти и то не по моя вина, независимо че Асена се опитва да изкара всички потребители бавноразвиващи се.

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Re: Стотици клиенти на Виваком се чувстват прецакани

Мнение от Jul 72 » 20 ное 2012, 22:25

А аз за пореден път се убеждавам, че никой не чете! Ти видя ли какво всъщност съм написал? Справка, ПП 3, или послепис 3, там за практиките.
А това, че ти си прочел това, което на теб не ти харесва, не е моя грешка.
Написал съм и за правата, ама това не го казваш. Ми като са ви подвели натиснете ги, съдете ги, сменете оператора и готово.
Така де, ай (beer) от мен и не се косете толкова :)

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 21 ное 2012, 00:38

Поредната анти-тема.
[Quote]Наречи ги Виваком и не ги обиждай повече ..[/Quote]Въобще не съм се интересувал от тази игра и SMS не получавам за нея. Знам, че имаха някаква промоция и кодове, но [B]и за миг не съм помислял, че ще дават 100% отстъпка от таксата, и то за цяла година[/B] или колкото е там договора.
[Quote][B]Фиаското[/B] [[i]на М-Тел[/i]] [B]беше финансирано от Виваком: разни палячовци по форумите да обясняват разни глупости.[/B] Нищо повече. Но тази игра си е фиаско.[/Quote]Асене, не успявам да асимилирам как отричаш националноизвестен и изстрадан факт, обяснявайки всичко по някакъв вятърничав и абсурден начин?! След всичко, което се изписа, излъчи по медиите, тук и куп заобикалящи ни хора от клиентелата на М-Тел. За пореден път се убеждавам, че изказванията ти тук в последните 1-2 години са чист PR и маркетинг и ако има нещо обективно чат-пат, то е колкото да не е без хич.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 21 ное 2012, 06:53

[Quote]Въобще не съм се интересувал от тази игра и SMS не получавам за нея. Знам, че имаха някаква промоция и кодове, но и за миг не съм помислял, че ще дават 100% отстъпка от таксата, и то за цяла година или колкото е там договора.[/Quote]
Не е за цяла година а една месечна такса, такава беше играта!
Относно случилото се и аз съм един от потърпевшите, и не си измислям. Да някои са си получили отстъпките, но други не. Честно казано за първи път Виваком ми извъртат някакъв номер много добре знаеш, че винаги съм ги хвалел, но мен не ме интересува, кой оператор прави мизерии, защото и трите гледат, как да ни издоят!
Samsung GALAXY S22 Ultra

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 21 ное 2012, 11:21

Докога мтелския модератор asenna5 ще си позволява цензура и ще ми изтрива мненията??? Вижте на предната втора страница от мненията, хората, които са ми отговорили висят във въздуха, а мтелския служител Крейзи даже си е изтрил поста, в който ми отговаря, за да не личи много цензурата на asenna5 :D Обективния също си е изтрил поста в който ми отговаря, което показва, че всички са от една клика платени коментатори.
Благодаря много на @mishobehar, надявам се да види какъв е случая и да не допуска такива неща за в бъдеще!

berserk
Регистриран: 02 юни 2008, 19:43

Мнение от berserk » 21 ное 2012, 12:01

нищо ново под слънцето, аз се чудя за какво държат още асенчо, то се видя че не става за модератор, прекалено е пристрастен, а и неспособен да се справи с работата и с \'властта\', която му дава позицията на модератор. само реклами на любимия работодател/оператор пуска и се опитва да омаловажи мнението на хората, които мислят различно от него, а да не забравяме и цензурата, която от край време обича да налага ;)

Отговори