Стотици клиенти на Виваком се чувстват прецакани от играта “3 години”
Re: Стотици клиенти на Виваком се чувстват прецакани от играта “3 годи
И как платеното драскане и говорене претендира за лоялност?
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Аха. Значи като храниш Виваком примерно си трол, а ако храниш Мтел не си, така ли? И какво излиза, че чак сега си ми прегледал мненията, а лятото ми наложи бан.
И не говорех за сайта, а за форума. Тук когато кажеш нещо хубаво за Мтел и нещо лошо за Виваком, веднага те обявяват за трол, служител и т.н.
Считам, че аз съм един от най-нормалните хора в този форум и че с поведението си не съм нарушил правилата, но съм нарушил нечии интереси
Няма да можеш да ми затвориш устата!
И не говорех за сайта, а за форума. Тук когато кажеш нещо хубаво за Мтел и нещо лошо за Виваком, веднага те обявяват за трол, служител и т.н.
Считам, че аз съм един от най-нормалните хора в този форум и че с поведението си не съм нарушил правилата, но съм нарушил нечии интереси
Няма да можеш да ми затвориш устата!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Въобще не си спомням да съм ти налагал бан, а и да съм ти го наложил - забравил съм го. Мижитурки като теб лесно се забравят...
Не ми е в стила така да обиждам хората, но ти си го заслужаваш... Дай ми едно обяснение, защо си в този форум? Мненията са ти изключително безсмислени и ако не са рекламни към М-Тел, са храна към другите оператори. Форума е на това ниво заради такива тролове като теб.
Кажи ми каква ти е изгодата толкова много хейт да хвърляш към конкурентите? Защо пишеш мнения с по една точка, за да качиш дадена хейт тема нагоре?
Ще ти затворя устата, само стой и гледай :D
Не ми е в стила така да обиждам хората, но ти си го заслужаваш... Дай ми едно обяснение, защо си в този форум? Мненията са ти изключително безсмислени и ако не са рекламни към М-Тел, са храна към другите оператори. Форума е на това ниво заради такива тролове като теб.
Кажи ми каква ти е изгодата толкова много хейт да хвърляш към конкурентите? Защо пишеш мнения с по една точка, за да качиш дадена хейт тема нагоре?
Ще ти затворя устата, само стой и гледай :D
Айде стига си наливал масло в огъня, какво се опитваш да докажеш и постигнеш?
Както виждаш темата се изчерпа, хората които сме ощетени по някакъв начин, ще се оправим, винаги има начин за изход от всяка ситуация, хайде стига си мрънкал вече, че на всички ни писна!
Както виждаш темата се изчерпа, хората които сме ощетени по някакъв начин, ще се оправим, винаги има начин за изход от всяка ситуация, хайде стига си мрънкал вече, че на всички ни писна!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Форумът е в това състояние заради хейтърчетата, не заради мен! ;)
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Точно заради хейтърчета като теб ...
Явно няма да ми отговориш на въпросите, защото си мижитурка и не ти стиска да си признаеш защо пишеш в този форум...
Явно няма да ми отговориш на въпросите, защото си мижитурка и не ти стиска да си признаеш защо пишеш в този форум...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Няма смисъл от тровене на нерви с този доказал се ментелски трол Викторчо. Отговор точно от него няма да получите.
Крайно време беше за някои полезни промени в този форум.
Крайно време беше за някои полезни промени в този форум.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Няма смисъл от тровене на нерви с този доказал се ментелски трол Викторчо. Отговор точно от него няма да получите.
Крайно време беше за някои полезни промени в този форум.[/Quote]
Абсолютно съм съгласен с теб, колега. Крайно време беше да настъпят промени във форума, тъй като мтелското протеже asenna5, с помоща на Викторчо (по някое време си смени ника на Обективния) и Крейзи се изживяваше като последна инстанция, раздаваше присъди и триеше наред мнения, които не му изнасят. Много хора просто се отказаха да пишат във форума вече. Колко пъти asenna5 е обиждал директно и грубо потребителите, поведение абсолютно забранено, пък камо ли като модератор?!? Ето и сега се е покрил като мишка, без да отговори на въпросите на @mishobehar. Точно както направи и миналия път, когато стана големия скандал със цензурата и изтритата тема на @berserk. Покри се за два-три месеца и се появи отново на бял кон да "модерира". Или по-точно казано да пише пристрастни оди в полза на рабодотеля си. Колко потребители му писахме, че това неговото е прекалено и трябва да престане? Е, доживях го, макар и не точно по негово желание.
Крайно време беше за някои полезни промени в този форум.[/Quote]
Абсолютно съм съгласен с теб, колега. Крайно време беше да настъпят промени във форума, тъй като мтелското протеже asenna5, с помоща на Викторчо (по някое време си смени ника на Обективния) и Крейзи се изживяваше като последна инстанция, раздаваше присъди и триеше наред мнения, които не му изнасят. Много хора просто се отказаха да пишат във форума вече. Колко пъти asenna5 е обиждал директно и грубо потребителите, поведение абсолютно забранено, пък камо ли като модератор?!? Ето и сега се е покрил като мишка, без да отговори на въпросите на @mishobehar. Точно както направи и миналия път, когато стана големия скандал със цензурата и изтритата тема на @berserk. Покри се за два-три месеца и се появи отново на бял кон да "модерира". Или по-точно казано да пише пристрастни оди в полза на рабодотеля си. Колко потребители му писахме, че това неговото е прекалено и трябва да престане? Е, доживях го, макар и не точно по негово желание.
И не само, много, ще се радвам да се върне във форума и модератора @Spiderman ot selo, много обективен човек казваше винаги всичко на място, и поставяше троловете на място! За съжаление се отказа.
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]И не само, много, ще се радвам да се върне във форума и модератора @Spiderman ot selo, много обективен човек казваше винаги всичко на място, и поставяше троловете на място! За съжаление се отказа.[/Quote]
Много си прав Бабанка (yes) То толкова помия се изля върху него, че как да не се откаже НОРМАЛЕН човек. Просто в един момент си задаваш въпроса струва ли си всичко...
Много си прав Бабанка (yes) То толкова помия се изля върху него, че как да не се откаже НОРМАЛЕН човек. Просто в един момент си задаваш въпроса струва ли си всичко...