Страницата на Теленор не работи ?
Страницата на Теленор не работи ?
Здравейте :)
От няколко дни се опитвам да влезна в страницата на Теленор и не успявам. my.telenor.bg работи ,но главната им страница не.
Опитвам се да подам оплакване на www.telenor.bg/bg/private/online-request , но въобще не ми отваря :(
Някой да има ел.поща на Теленор , където мога да им пиша?
От няколко дни се опитвам да влезна в страницата на Теленор и не успявам. my.telenor.bg работи ,но главната им страница не.
Опитвам се да подам оплакване на www.telenor.bg/bg/private/online-request , но въобще не ми отваря :(
Някой да има ел.поща на Теленор , където мога да им пиша?
-
- Регистриран: 10 яну 2010, 20:27
Re: Страницата на Теленор не работи ?
Пробвай на e-mail:[email protected] или на страницата им във фейсбук.
Успех !
Успех !
Почисти кеша на уеб браузъра или пробвай с друг.
Това с отварянето на сайта на Telenor зависи от твоя интернет.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Страницата на Теленор не работи ?
Благодаря ви за отговорите.
Много странно. Опитвах през телефона,2 различни компютъра ,дори през прокси (мислех си ,че извън българия е може би блокиран) Моя теленор отваря на секундата ,а Главната страница чакам ,чакам и накрая това ...от снимката ...а преди си го отваряше.
Много странно. Опитвах през телефона,2 различни компютъра ,дори през прокси (мислех си ,че извън българия е може би блокиран) Моя теленор отваря на секундата ,а Главната страница чакам ,чакам и накрая това ...от снимката ...а преди си го отваряше.
Re: Re: Re: Страницата на Теленор не работи ?
Незнам въобще защо няма от "Моя Т.." направо място за оплакване ,както би трябвало да е.
Всъщност - знам, защо да не го направим на едно място за всички и да го блокираме ?(angry)
Всъщност - знам, защо да не го направим на едно място за всички и да го блокираме ?(angry)
[Quote]Някой да има ел.поща на Теленор , където мога да им пиша?[/Quote]
Пиши тук:
[Quote][B][i][email protected][/i][/B][/Quote]
Дано съм ти бил полезен.
Пиши тук:
[Quote][B][i][email protected][/i][/B][/Quote]
Дано съм ти бил полезен.
Re: Re: Страницата на Теленор не работи ?
Благодаря на всички отговорили(flower)
Писах и на двата горенаписани и-мейли. Досега отговор не съм получила , но страницата се оправи и писах там направо.(angry)
Писах и на двата горенаписани и-мейли. Досега отговор не съм получила , но страницата се оправи и писах там направо.(angry)
Re: Re: Re: Страницата на Теленор не работи ?
В страницата в фейсбуук-а им отговарят, пробвай и там.