тъч скриин или нормален дисплей + бутони?!
тъч скриин или нормален дисплей + бутони?!
много станаха модерни тия тъч екрани по телефоните... даже и аз се замислих дали да не си взема такъв.. ноо вчера ходих да разгледам 5530 и разни други телефони.. и незнам дали щото не съм свикнал или просто не са удобни толкова колкото са си старите добре познати тфт еекрани + клавиатури на телефона доста по бързо и лесно ми е на обикновения телефон да напиша смс например.. а и го няма момента с докосването на буква 1 а пък то излзиа р и някви такива..
какво мислите вие ?? като изключим че са модерни... кое бихте предпочели чисто от практична гл точка
какво мислите вие ?? като изключим че са модерни... кое бихте предпочели чисто от практична гл точка
Re: тъч скриин или нормален дисплей + бутони?!
То е ясно ;)
Само копчета (yes)
Сензорните са за децата, да си играйкат в междучасието :D
Само копчета (yes)
Сензорните са за децата, да си играйкат в междучасието :D
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Е то си зависи за какво ще го ползваш. Ако е за навигация или за сърфиране в нета то тъча е по-удобен. Ако ти е само за телефон и някой и друг смс то копчетата са по-добрия вариант според мен.
До сега не съм си купувал тъч скрийн а и май няма да си взема скоро. Просто защото когато ми трябват някои от споменатите функции то ползвам компа а когато съм в ситуация да ползвам телефона то основно залагам на функция слушалка и важното е надежността. Няма как да пуснеш един тъч 2-3 пъти на цимента от 150 см и той да си бачка след това :D пък аз редовно си подхвърлям телефоните :D
До сега не съм си купувал тъч скрийн а и май няма да си взема скоро. Просто защото когато ми трябват някои от споменатите функции то ползвам компа а когато съм в ситуация да ползвам телефона то основно залагам на функция слушалка и важното е надежността. Няма как да пуснеш един тъч 2-3 пъти на цимента от 150 см и той да си бачка след това :D пък аз редовно си подхвърлям телефоните :D
(yes) Само копчета :D Пък и аз си подхвърлям редовно телефона, а колко е падал по цимента :P За тъч не искам и да чувам ;)
мдааам а и не виждам кое му е удобното на тъча за нет.. удобно е само ако е с мултитъч.. иначе е по кофти от с бутончета дори.. и кво излиза накрая че тва е няква пълна глупост както вика капо и навлиза само щото е МОДНО.. :)
Да, прав си, особено ако си мазохист си е направо супер!
Не съм съгласен, аз преди 5530 и след това 5800 не съм имал тел с тъч дори навремето като излезе 5800 си викам а глупост грам не е комфортно както и още преди това като си играх с първия айфон и т.н. и си взех н79 обаче сега определено си промених мнението но за удобна работа дисплея трябва да е поне 3.2 инча 5530 особено при писане на смси не ми беше достатъчно удобен, имайки предвид че пръстите ми въобще не са големи а дори напротив, а с 5800 в това отношение е доста по-добре(разбира се там пък чувствителността не е особено добра) пък за браузване дори и без мултитъч пак е удоволствие да се браузва, въобще не може да става и дума за каквото и да било сравнение с браузване на нетъч телефон и въобще определено е по-удобно и по-бързо и със самия телефон да работиш, са това за падането де да знам зависи как ще падне и къде...
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Кой ви излъга,че смс се пише по-бавно и по-трудно на 5800 ,ако може някой да го докаже :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Аз казвам точно обратното че на 5800 пиша смси по-лесно и бързо отколкото на тел с обикновена клавиатура
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Най-малкото защото има възможност "клавиатурата" да е във стандартната форма с голям размер!Да не говорим за QWERTY на цял екран! :X