Тарифи Мобилна бизнес група mobilebulgaria

alexandrov1
Регистриран: 29 юни 2012, 20:36

Тарифи Мобилна бизнес група mobilebulgaria

Мнение от alexandrov1 » 12 окт 2014, 08:43

Здравейте на всички,

реших отново да предложа нещо практично и полезно за всички, които са активни във форума.

Тук са условията за бизнес група, които взехме от Глобул. Мисля, доста добри:

https://drive.google.com/open?id=0BxrzE8CrTGFYUjdsam5wak1oZlk&authuser=0

Дали не можем да направим една група, с цел оптимизиране на разходите за мобилни услуги.

Често много хора тук се оплакват, че за частни клиенти цените са много по-високи от тези за бизнеса.

Така че, например, може да се направи една обща група, един прави групата, всеки си внася малък гаранционен депозит, че няма да злоупотреби с доверието на отговорника на групата и после, всеки месец, всеки си плаща неговото.

Ето още няколко предимства, които изтъкнаха от Глобул:

- всеки си взима карта на определена тарифа по избор (хубави мобилни номера също дават за фирмите) и след първите 6 месеца тарифата може да се намалява или увеличава всеки месец, който както си реши.

- таксуването на разговорите е 60/1, т.е. на всяка секунда след първата минута.

- разговорите в групата са напълно беплатни.

- международните разговори са много изгодни.

- на всяка карта може да се сложи индивидуален лимит между 20 и 120лв.

- вкл. минути в тарифата важат и към Зона 1.

Тези суловия са за договор 24м., но реално, ако на някой в някакъв момент не му се ползва картата от групата повече, може да се намали на най-ниския план до края на договора, т.е. няма задължение да плаща по 20-30лв, както е при частните лица, до края на договора.

Допълнителните пакети за интернет могат да се намерят в страницата на Глобул.

Вярвам, че това е нещо наистина полезно :)

Поздрави!

stanislavch
Регистриран: 09 юни 2007, 19:14

Re: Тарифи Мобилна бизнес група mobilebulgaria

Мнение от stanislavch » 12 окт 2014, 09:11

Много полезно наистина! Но почти невъзможно да се реализира :). Дай повече информация..

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Мнение от PoceH_BS » 12 окт 2014, 09:15

Реализацията е лесна, друга е питанката: един \"тарикат\" като не си плати сметката и спрат картите на всички в групата какво правим... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

stanislavch
Регистриран: 09 юни 2007, 19:14

Мнение от stanislavch » 12 окт 2014, 09:18

Това имах в предвид и аз :)

ХaMеЛeoH
Регистриран: 26 юли 2014, 19:38

Мнение от ХaMеЛeoH » 12 окт 2014, 09:28

Е нали сте бизнесмени всичките бре,всеки да си вземе карти на неговата фирма и си направете холдинг между фирмите каквото и да означава това. Така ще си говорите в групата безплатно ама ми е любопитно кой с кого от участниците ще си говори предвид на това че не се понасяте и едва се изтърпявате тук.

P.S

дано инфото да е било ползено за проекта всички да говорим и един да плаща.

Само за инфо има тарифа на Виваком 7 лв без ддс такса включваща (групата и виваком безплатно неограничено)

Има и реализирана такава схема работеща при която няма шанс заради един да спрат всички,
говори се в групата фрии а извън групата по 500 минути към мобилни и 500 към домашни както беше при боба и това за 20 лева месечно на карта.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Мнение от PoceH_BS » 12 окт 2014, 09:31

Карти си имам достатъчно, не ми трябват други, еле пък смешните \"услуги\" които предлага фирмичката ти... :P
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Мнение от zaboraboy » 12 окт 2014, 09:34

Много добра тарифа,жалкото е,че я предлагат само на фирми,на които те решат.Аз си мисля,че принципа на мобилните оператори за фирмите е -когато вие ни търсите-няма добра оферта,когато ние ви потърсим-има добра оферта.Поне при мен се случи така преди време-регистрирах нова фирма и от единия оператор ми звъннаха и ми дадоха страхотни цени,но тогава имах срочен и нямаше как да се възползвам.

alexandrov1
Регистриран: 29 юни 2012, 20:36

Мнение от alexandrov1 » 12 окт 2014, 09:43

Ако някой не си плати сметката на отговорника на групата в срок, просто му се приспада от гаранционния депозит, който е внесъл, когато си е взел картата.

Например: взимаш си новата карта срещу 50лв депозит, правиш сметка 20лв и не я плащаш до определения срок. Отговорникът ти спира картата, защото е упълномощен за това и чака да си платиш.

Ако до края на календарния месец не си платиш, отговорникът ти намаля тарифата на минималния план и чака да си платиш. Ако в това време, някой нов човек пожелае карта, сменя и се номера и я получава този, който иска да ползва и да си плаща.

МЕЖДУ ДРУГОТО: СМЯТАМ, ЧЕ, ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ, ТУК ЕВЕНТУАЛНО БИ ИМАЛО ХОРА С ПОМИСЛИ ДА СИ ВЗЕМАТ ЕДНА НОВА КАРТА, ДА НАВЪРТЯТ СМЕТКА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ, ДА НЕ ПЛАТЯТ И ДА ИСКАТ ОПОРОЧАТ СМИСЪЛА НА ТОВА ДОБРО ЗА ВСИЧКИ НАЧИНАНИЕ.

ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ:

ДРАГИ ЕВЕНТУАЛНИ ТАРИКАТИ, НЯМА СМИСЪЛ ДА ОПИТВАТЕ ДОРИ!

ЗАЩОТО:

- ТОВА Е ЕДНА ЧУДЕСНА ВЪЗМОЖНОСТ, НО САМО ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА

- НОВА КАРТА - САМО СРЕЩУ ДЕПОЗИТ, СМЯТАМ 50ЛВ Е РАЗУМНО

- СЕРИОЗНИТЕ ХОРА ОБИЧАТ ДЪЛГОСРОЧНИТЕ И СТАБИЛНИ НЕЩА - НИКОЙ НЕ БИ НАПРАВИЛ ГРУПА ЗА МЕСЕЦ-ДВА, А ОСВЕН ВСИЧКО ОСТАНАЛО:

!!! ТАРИФИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ДОСТАТЪЧНО ДОБРИ + ВСИЧКИ ДОСТАТЪЧНИ ЕКСТРИ, КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАТ ЗА ФИРМИТЕ, НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ДОСТЪПНИ ЗА ЧАСТНИТЕ КЛИЕНТИ !!!

ТАКА ЧЕ, МОЛЯ НАЙ-СЪРДЕЧНО: ТАЗИ ИДЕЯ Е САМО ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА С РАЗУМ И ОТГОВОРНОСТ, НЕ Е ЗА ТАРИКАТИ И ГЛУПАЦИ, С КАКВИТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ВСИЧКИ СМЕ ЗАОБИКОЛЕНИ, КОЙ С ПОВЕЧЕ, КОЙ С ПО-МАЛКО.

scarybear
Регистриран: 06 авг 2007, 10:32

Мнение от scarybear » 12 окт 2014, 15:06

[B][i]mod edit: Това не е борса! Пиши му на ЛС ако нещо те интересува!
@Ванката[/i][/B]

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 13 окт 2014, 10:19

Звучи супер, обаче надали може да стане следното:

-човек като вземе карта да подпише някаква декларация ли ще е какво ще е,с което ако не плаща да търсят лично него за вземания и никой друг.

-да може човек да си плаща само неговата карта онлайн, в изипей или магазин на оператора, не да търси някой да му дава пари на ръка.

Това ако може ще е супер, хем няма да има някой който да се занимава с тоя и оня и да си губи времето,хем човек има един вид \"права\" над картата си горе-долу все едно е негова.

Отговори