Търся програма за пращане на смс-и от WM устройство
Търся програма за пращане на смс-и от WM устройство
Пращам много смс-и и ми излиза скъпо, телефона е СониЕриксон Хперия, с ИЕ браузър, има и Опера. Дайте съвет, дали е възможно да пращам смс-и през мобилния нет/имам и уеб пакет през Водафон-лайв, най-добре, ако може през него/,като идеята е да ми излязат по-евтини от обикновените през Мтел. Ако може това да става през някакъв удобен интерфейс и да не са по 100 знака.
Re: Търся програма за пращане на смс-и от WM устройство
Приемам че питаш за програма от рода на
Programche.
За съжаление няма нищо такова за WM.
Объркал си OS-то.
Programche.
За съжаление няма нищо такова за WM.
Объркал си OS-то.
Може да не е програма, а сайт за пращане на смс-и. Изобщо дали е възможно да се пратят смс-и от телефон през интернет, с цел да е по-евтино. В момента плащам 100 лв на месец за смс-и, просто ми се налага да пращам много
Еми от телефонните си браузъри отваряйте mtel.bg и my globul и оттам пращайте бе, какъв ви е проблема?
P.S. Ама символите са си под 160, защото навират реклами в SMS-ите.
P.S. Ама символите са си под 160, защото навират реклами в SMS-ите.
Благодаря за съвета ти за браузърите, явно никога не си опитвал дали може. Ако можеше, нямаше да питам тук. Просто не става през сайта на мтел, не ме допуска т.нар.браузър на телефона.
Сбъркал си оператора, от вивател до всички мрежи в Бг смс-ите са по 1 ст с смс пакета.
Иначе с опера мини също става да пращаш през МТЕл , но излиза по скъпо заради трафика и загубеното време
Иначе с опера мини също става да пращаш през МТЕл , но излиза по скъпо заради трафика и загубеното време
Da, зареждането през Opera Mini е добро.
Харчи малко трафик.
И не иска да въвеждаш потребителски неща с пароли.
Правиш на фаворити и ок.
Но по-интересното е що няма подобна програмка
за телефон:
http://www.programche.com/
Визирам Symbian и WM.
Тази програмка е голямо удобство (за всички които пишат СМС-и)
Жалко че няма за телефон такава.
Харчи малко трафик.
И не иска да въвеждаш потребителски неща с пароли.
Правиш на фаворити и ок.
Но по-интересното е що няма подобна програмка
за телефон:
http://www.programche.com/
Визирам Symbian и WM.
Тази програмка е голямо удобство (за всички които пишат СМС-и)
Жалко че няма за телефон такава.
Така е, сбърках оператора, но през 1998г като си купувах сим карта на Мтел, още нямаше Вивателски карти. Нямаше и интернет още, българските сайтове бяха 10-на. И ти си бил във втори клас тогава.
Това че имаш сим карта от скоро (има няма 10 год.) не ти решава проблема със цените на смс-а
От всичките въпроси на тоя с телефона от далечната "98 излиза, че все нещо е сбъркал, мамка му...ама той си е доволен, така, че..