Тази седмица iPhone празнува петгодишнина

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Тази седмица iPhone празнува петгодишнина

Мнение от Ванката » 27 юни 2012, 14:01

Така е никой не ме кара, но след като ползвам даден продукт и съм си платил за това се подразбира, че трябва да имам свободата да го правя тоест да го ползвам, както аз искам а не да ми се налагат ограничения, нали?! Плюс това 90% от потребителите на айфони не са като теб, виждам жената как си ползва 4с-та и ме хваща яд, освен за игри и фейсбук за друго не го ползва. А андроид е ОС, която ти прави смартфона да изглежда и прави това, което ти искаш!
Samsung GALAXY S22 Ultra

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 27 юни 2012, 14:36

Аха, разбирам, защото това етолкова трудно при iPhone, да.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 27 юни 2012, 15:16

[Quote] но Samsung крадът най-нагло, а после обиждат компанията, от която го правят[/Quote]
А бе фанатик такъв какво мислиш че епъл не са крали чужди идеи и не са си приписвали чужди заслуги за да осъществят замисъла си.И после покрити с патенти постфактум.Джобс между другото така е почнал - с измами към съдружниците си.
Пускай капаците и си тегли айфонската каруца ти друго не можеш.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 27 юни 2012, 16:00

[Quote]Айде и ти включи разваления грамофон ...
Защо говорите глупости, аз така като гледам Android маниаците са много по-тежък случай от Apple маниаците, ама карай ... [/Quote]Аз само коментирах [B]вашите[/B] глупости, аз самият по принцип не ги говоря. Коментирах конкретен твой пост и един на keyone. Не върви да правиш асоциация за мен с "развален грамофон", след като сам пригласяш на крайните изцепки на Иван, но с обратен знак.
И някак не върви паралелно с това в темата за представянето на SGS3 да пишеш
[Quote]Тук просто са [B]фанатици[/B] на тема определена марка и съответно нейните продукти са перфектни, а ако има проблем, то потребителите са виновни. [/Quote]... най-малкото защото това описание го свързвам именно с марката която ти защитаваш.

DocHoliday
Регистриран: 13 юли 2006, 21:30

Мнение от DocHoliday » 27 юни 2012, 16:33

аз не мога да го разбера тоя спор... сравнявате бмв с мерцедес... кой какви иновации бил направил, кой ги направил преди другия и т.н. ... на кой му пука? и двете марки правят добри телефони за цената си. и двата телефона (галакси и айФон) ще ти вършат на 99% една и съща работа (за 99% от потребителите). Другото е личен избор, кой ти харесвав повече като дизайн, като размер, като интерфейс... Самсунг предлагали 300 модела.. Браво. И? Различна стратегия имат двете компании... Хабите си клавиатурите за глупости.

п.п.
Не е към теб поста конкретно, просто беше последен в темата.

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 27 юни 2012, 18:04

[Quote]Не върви да правиш асоциация за мен с "развален грамофон", след като сам пригласяш на крайните изцепки на Иван, но с обратен знак.[/Quote]

Не разбирам, кой е Иван ?

[Quote]Коментирах конкретен твой пост и един на keyone.[/Quote]

По-добре прочети от какви глупости са провокирани тези постове. Когато човек очевидно говори глупости и то така настоятелно с неверни аргументи, просто няма как да не се запаля и да не отвърна, тук не става въпрос за това, че аз лично съм почитател на Apple, и друга да беше темата - пак щях да отвърна по същия начин. Просто не понасям коконски изцепки ! Нека говорим с факти и аргументирано, иначе се губи смисълът на дискусията. Аз далеч не твърдя, че iPhone е най-хубавия телефон, всички си имат недостатъци и предимства - тук е мястото да ги обсъждаме, но това няма как да стане при наличието на ботове, които говорят едни и същи безсмислени и неоснователни глупости. В случая темата е петата годишнина на iPhone, и какво се случи с пазара на смартфони през 2007-ма, мисля че всеки който е бил на съзнателна възраст тогава много добре си спомня и няма спор по въпроса, но и да има - нека се проведе както е редно, а не с коментари, базирани на copy/paste от предишните 2000 теми.

[Quote]И някак не върви паралелно с това в темата за представянето на SGS3 да пишеш
[Quote]Тук просто са [B]фанатици[/B] на тема определена марка и съответно нейните продукти са перфектни, а ако има проблем, то потребителите са виновни. [/Quote]... най-малкото защото това описание го свързвам именно с марката която ти защитаваш.[/Quote]

Абсолютно си заставам зад думите ! Това е моето мнение категорично. Тук всеки си има някаква любима марка и модел (в което няма нищо лошо), но никой не коментира обективно. Целта в крайна сметка е, когато някой притежава даден модел - да коментира + и - във форума, за да могат другите хора да се насочат към правилния избор. Това няма как да стане, при положение че почти всеки говори в крайности, притежателите на iPhone говорят че е перфектен, притежателите на Galaxy също са настървени и какво се получава - още преди някой реално да притежава SGS III или пък iPhone 5 - вече се говори колко велик е SGS III и колко скапан е iPhone 5, и съответно обратното ?!

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 27 юни 2012, 18:39

Напълно те разбирам и съм 100% съгласен. За мен е безсмислено да пиша повече в темата.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 27 юни 2012, 20:03

[Quote] До него момент всякакви умни телефони и PDA-та, имаха резистивни дисплеи и основно се управляваха със стилус. [/Quote]
Грешиш. Първият с капацитивен екран е LG Prada

АйФоУнФен
Регистриран: 15 юни 2012, 02:32

Мнение от АйФоУнФен » 28 юни 2012, 15:48

Те за много неща грешат,на мен ми писна да ги опровергавам и да си пиша с айфоун фанатиците.Нито айфоуна е излезнал 2007г за да го сравнявате с 2007г телефон,нито Samsung D900 е бил топ модела за тази 2007г...нагла работа.Айфоун първи в това,първи в онова,излезе някой и покаже,че това е лъжа,почва се с нова песен...
Айфоун фанатиците постоянно лъжат,за това става спора,някой хора не търпят лъжите.През 2008г и другите тъч скрийнове си имаха минуси,но и айфоуна беше много недодялан.
"А, ти как ще обясниш, че въпреки по-добрата камера на N95" След като е по-добра камерата на Н95 ти ми обясни това изказване на keyone "Само прочиташ сравнението в мегапиксели и се отказваш.".
"Конкуренцията на SGS3 ще бъде iPhone 5, а не 4S." След като това е така,значи моето твърдение,че статията е писана от айфоунфен е вярно.В нея не се споменавам,че Айфоуна не е конкуренция на SGS3,а че Самсунг можел да бъде алтернатива на айфоуна,егати.Като излезе айфон 5 може да има Самсунг,от който айфоуна вече ще изостава още повече.
Друг бисер - айфоуна бил по-добър във всяко едно отношение от SGS2,ХаХА.Галаксито имало само един по-голям екран,а айфоуна имал itunes :D
Глупости било,че айфоуна изостава с поне 1 година хардуерно и не само.ХаХа.
За съжаление на ай..феновете айфоуна изостава все повече,при следващата поява на айфоуна,скоро след него или дори преди него ще се появят много по-мощни телефони,много по-добри телефони от айфоуна.

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 28 юни 2012, 16:14

Абе не знам за телефоните, но ти си много неграмотен :X По-добре отдели малко време и поработи върху това (yes)

[Quote]Нито айфоуна е излезнал 2007г за да го сравнявате с 2007г телефон[/Quote]

Ами кога ?

[Quote]нито Samsung D900 е бил топ модела за тази 2007г...[/Quote]

Ами кой ?

Отговори