[Quote]ок, технически си прав... но предполагам, че е имал предвид това, което и аз разбрах. Вместо "Нокиа е най-добрият телефон", "Нокиа са най-добрите телефони" - разбрах го като събирателно за телефоните от тази марка...[/Quote]
Не е имал това предвид, защото по-рано говореше, че някой бил накрал айфоун да се замисли върху нещо си (да сложи по-добра камера или не знам какво) :D
Тази седмица iPhone празнува петгодишнина
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Тази седмица iPhone празнува петгодишнина
Хаха, аз му бъркам акаунтите вече. То, и той си ги бърка, както се вижда... Комената със Сири беше много добър обаче, смях се на глас :)
За лудия фен на всичко апълско,в два поста написах първо това "Втората година на айфоуна кой беше най-добър,HTC ли?[b] HTC Touch Diamond [/b]?",а след него това "някой може да предпочитат по-добра камера,наличе на автофокус,радио,възможност за по-бърза интернет връзка,GPS и т.н.[b]Това са били и някои от причините HTC да е най-добрия телефон във втората година на айфоуна"[/b]
Апъл фена яко злобее(SwollenMembers),чуди се какво да напише,следва бисер от него примесен с изблик на нервност: "HTC не е телефон, ами марка !"
KOBRETI го поставя на място с "Ти изобщо замисляш ли се преди да пишеш?"НОО апъл фанатика не пада по гръб,той си знае неговото :D
KOBRETI Акаунта ми е само един,другия потребител,за който ме бъркаш е доооста по-възрастен от мен,виждал съм го,скоро ми писа дори тук(не му отговорих).Ако не вярваш може да питаш някой мод за ip-тата ни.
mod edit: Бан до 06.07.2012г. - Системно нарушаване на правилата.
vladovn
Апъл фена яко злобее(SwollenMembers),чуди се какво да напише,следва бисер от него примесен с изблик на нервност: "HTC не е телефон, ами марка !"
KOBRETI го поставя на място с "Ти изобщо замисляш ли се преди да пишеш?"НОО апъл фанатика не пада по гръб,той си знае неговото :D
KOBRETI Акаунта ми е само един,другия потребител,за който ме бъркаш е доооста по-възрастен от мен,виждал съм го,скоро ми писа дори тук(не му отговорих).Ако не вярваш може да питаш някой мод за ip-тата ни.
mod edit: Бан до 06.07.2012г. - Системно нарушаване на правилата.
vladovn
[Quote]KOBRETI Акаунта ми е само един,другия потребител,за който ме бъркаш е доооста по-възрастен от мен,виждал съм го,скоро ми писа дори тук(не му отговорих).Ако не вярваш може да питаш някой мод за ip-тата ни.[/Quote]
Ако ти е динамично ip-то никога не е едно и също, ако не се лъжа...(whistle)
mod edit: Потребителя има наказание. Моля не му отговаряйте, защото той не може да се включи в дискусията.
Продължете по темата.
vladovn
Ако ти е динамично ip-то никога не е едно и също, ако не се лъжа...(whistle)
mod edit: Потребителя има наказание. Моля не му отговаряйте, защото той не може да се включи в дискусията.
Продължете по темата.
vladovn
Samsung GALAXY S22 Ultra