Технически проблеми при мобилните оператори
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Технически проблеми при мобилните оператори
Кажи нещо ново.Вече отдавна разбрахме как ти си единствения невероятен късметлия които няма никакви абсолютно никакви проблеми проблеми с мтел и почти си получил lte преди всички.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Технически проблеми при мобилните оператори
Все още нямам нужда от LTE и да - Доволен съм!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Технически проблеми при мобилните оператори
Не става въпрос за проблеми,при ползване на 2Г мрежа не може едновременно да говориш и да си в нета,това е ! Чети малко по-задълбочено!
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Технически проблеми при мобилните оператори
Здравейте колеги!Имам следният въпрос по темата,ако някой може да помогне!Ползвам мобилен интернет от теленор и виваком,след изчерпването на пакетите на максимална скорост и на двата оператора скоростта пада на 128кб/с,но като започна да теля пада до около 7-8кб/с!Защо се получава така!:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Технически проблеми при мобилните оператори
[Quote]при ползване на 2Г мрежа не може едновременно да говориш и да си в нета[/Quote]
Че има ли човек, който ползва нет и да е на 2G? От настройки се задава винаги да е на 3G(WCDMA) и винаги ще е на 3G (yes) Вече забравих, дори как беше логото на 2G :D
Че има ли човек, който ползва нет и да е на 2G? От настройки се задава винаги да е на 3G(WCDMA) и винаги ще е на 3G (yes) Вече забравих, дори как беше логото на 2G :D
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Технически проблеми при мобилните оператори
[u]Това са максимално достижими, а не гарантирани скорости.[/u] Така е и при 3G-то, така е и при LTE-то, където ако проследиш в развитите държави (САЩ, Англия, Франция, Испания и т.н.) максимално достижимата скорост е 150mbs, но в действителност ще се радват и на нашите 3G скорости в момента. Много рядко, дори и при фиксирания (домашен) интернет могат да ти предложат гарантирани скорости, защото се използва споделен трафик.
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
Re: Технически проблеми при мобилните оператори
При спиди тест,при слушане на радискоростта е близка до 128кб/с,но
тръгна ли да тегла от скайп или някой торент не се качва над 11кб/с!
тръгна ли да тегла от скайп или някой торент не се качва над 11кб/с!
Re: Re: Технически проблеми при мобилните оператори
128 килоБИТА са 16 килоБАЙТА, тоест ако теглиш с 12 не си много далеч от максимума. Обикновено стриймовете ги дават в килоБИТОВЕ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Технически проблеми при мобилните оператори
Сега тествах.Теленор- както ти казах по-рано.Мтел-прима,също,при 2G прекъсва,при 3G нета не прекъсва,явно е от телефона ти,така предполагам.Имам и боб,но там съм спрял нета със заявление още като взех картата и не мога да проверя.
---------------
Сега тествах на 3Г при разговор - верно си стои иконката за Н+.
Явно съм се объркал нещо...или щото постоянно съм на Е и 2Г и съм останал с такива впечатления...
---------------
Сега тествах на 3Г при разговор - верно си стои иконката за Н+.
Явно съм се объркал нещо...или щото постоянно съм на Е и 2Г и съм останал с такива впечатления...
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Технически проблеми при мобилните оператори
Kansazov
И аз съм доволен от мрежата на Мтел в моя град провеждам си разговори и нета е бърз .
Sasheto
Това са максимално достижими а не гарантирани скорости .
До другите колеги
Какво правите с тези телефони че искате и докато говорите интернета да се лее
:D
И аз съм доволен от мрежата на Мтел в моя град провеждам си разговори и нета е бърз .
Sasheto
Това са максимално достижими а не гарантирани скорости .
До другите колеги
Какво правите с тези телефони че искате и докато говорите интернета да се лее
:D