истинския подарък от м-тел за рд-то им ще е пускането на системите хахаха
лишиха ни от нещо за да го оценим .. колко скъпо и важно е то всъщност.. колко поучително :Д
Текуща сметка в IVR Менюто*88 на МТЕЛ! Работи :)
Re: Текуща сметка в IVR Менюто*88 на МТЕЛ! Работи :)
При мен и на Mtel+ и на *88 (който в момента е безплатен, чудя се защо ли?!?) [u][B]НЕ РАБОТИ[/B][/u]
Фактурата ми се занулява на 14-то число и излиза около 15-16-то. Нито СМС за уведомление, че всичко е наред съм получил, нито аз мога да направя каквато и да е била проверка.
пс: Май са разбрали кой съм и сега си отмъщават :D
Фактурата ми се занулява на 14-то число и излиза около 15-16-то. Нито СМС за уведомление, че всичко е наред съм получил, нито аз мога да направя каквато и да е била проверка.
пс: Май са разбрали кой съм и сега си отмъщават :D
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
мда през *88 работи..и казва че е безплатно обаждането..текущата сметка ми излежда реална,като за средата на таксуващия период и имайки предвид обичайната ми сметка..също и оставащите минути.
аз лично от както е на лице проблема се ограничавам до минимум с изходящите обаждания от Мтел-ската си карта, надявам се да не ме изненадат с по-висока текуща сметка или фактура.
Исках да питам има ли някой, който го зануляват на 14-то, 15-то число и да му работи *88 проверка на текущата сметка и изразходвани минути?
Исках да питам има ли някой, който го зануляват на 14-то, 15-то число и да му работи *88 проверка на текущата сметка и изразходвани минути?
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
да обаче не за всички номера.имам няколко и не на всички работи.на тези,на които работи е ок,но на някои казва услугата е недостъпна ...
аха ясно, значи проблема не е напълно отстранен, ще почакаме още малко, нали до сега не сме чакали :(
И аз успях да си проверя текущата сметка на *88, чудо!!!
Стискайте палци всичко да е точно. Успех на всички, явно първата вълна от абонати вече са получили инфо за текущи сметки и фактури ...
Стискайте палци всичко да е точно. Успех на всички, явно първата вълна от абонати вече са получили инфо за текущи сметки и фактури ...
Да ама мен повече ме интересува именно предишната сметка, за която още няма фактури. Все пак тогава бяха най-сериозните проблеми и ако има надписване, ще е за тогава. :|