телефон от globul
телефон от globul
здравейте, в момента съм на SMART и ми е изтекъл договора. интересува ме дали мога да си взема телефон с намаление ,ако си подпиша договора отново, на цената на която го предлагат за нови абонати ?
Re: телефон от globul
Да, вкл. и на много по-ниска цена или дори безплатен апарат. Офертата ти е налична в MyGLOBUL уеб портала в PDF формат, стига да са минали поне 11 месеца от договора ти..
В тази оферта ми предлагат единствено телефони на изплащане, като намаление почти няма... И от тук ми възникна въпроса: дали ще ми излезе по - евтино ако си закрия сегашния номер и си взема нов, или да подпиша договор за още 1 година ?
Все пак ако си вземеш телефон на изплащане не плащаш нищо в момента и ще си запазиш номера..
Сам прецени кое ще ти е по изгодно - имай предвид, че офертата е индивидуална за всеки..
Сам прецени кое ще ти е по изгодно - имай предвид, че офертата е индивидуална за всеки..
аз не искам на изплащане, защото е логично че ще е по - скъпо отколкото да си платя изцяло за телефона. но днеска минах покрай германос и ми казаха че съм можел да си взема само телефон по тази оферта която спомена (на изплащане) , а преди време (няколко месеца) бях в друг германос и тогава си харесах едно телефонче и ми казаха че когато ми изтече договора мога да си го взема с намалението за нови абонати. вече незнам какво да правя ...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Остава да попиташ служителя на Германос който те е уверил в тая възможност.
В България май никой не си търси дивидентите от взето на кредит доверие. Затова водещи и уж уважавани вериги и доставчици на услуги си позволяват да толерират свои служители които заблуждават и подвеждат клиентите им.
Вездесъщата поговорка за лудия и баницата... А византийците доста обичат да лапат от българската баница. И да просперират.
В България май никой не си търси дивидентите от взето на кредит доверие. Затова водещи и уж уважавани вериги и доставчици на услуги си позволяват да толерират свои служители които заблуждават и подвеждат клиентите им.
Вездесъщата поговорка за лудия и баницата... А византийците доста обичат да лапат от българската баница. И да просперират.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Na smart ne moje da vzeme nishto bezplatni i cenata ne e niska. Moje obache na izplashtane kum mesechnata smetka.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Togava e bilo taka, sega ne e.
Зависи от потреблението ти. При голямо потребление ти правят по-голяма отстъпка при купуване на нов телефон, а и имаш 5% намаление от сметката след първата година. Доколкото знам обаче имаш ограничен избор за телефони, за които получаваш отстъпка.
При по-малка сметка излиза по-изгодно да закриеш стария и да вземеш нов номер. Поне закриването на стария номер е по-лесно отколкото при Мтел и вивател.
При по-малка сметка излиза по-изгодно да закриеш стария и да вземеш нов номер. Поне закриването на стария номер е по-лесно отколкото при Мтел и вивател.
Първо,има абонати на смарт,на които им се предлагат и безпплатни телефони,ноте са по-специални(ПЛАТИЛИ СА СИ ЗА РОУМИНГ<И ДР<).Второ на изплащане нямаш лихва,с 20-30 лв да ти е по-скъп от колкото в кеш,а в някои случаи цената е същата.Трето оферта по-изгодна няма да ти изскочи,това са цените,които ти се предлагат,но някои модели се спират от промоцията(6300 примерно,се заменя с У800).Но това е последната замяна!