Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Аз се оплаках в друга тема,ще го направя и тук,договора ми с Теленор изтича август,искам тази тарифа,но не ми я дават... сега се чудя към боб ли да поемам или към Виваком.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
А ако съм тяхен абонат, но вече съм на безсрочен може ли да севъзползвам понякакъв начин
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
На мен в офис казаха,че не може,тук четох,че може,вече и аз се обърках.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
[Quote]Аз се оплаках в друга тема,ще го направя и тук,договора ми с Теленор изтича август,искам тази тарифа,но не ми я дават... сега се чудя към боб ли да поемам или към Виваком.[/Quote]
Виваком са със същите правила. Взимай на БОБ, няма договор, а когато изскочи нещо по-добро ще си свободен да подпишеш. Интернета им е малко куц, ама става.
Опитай вкусът на свободата(няма да сгрешиш)!
Аз лично бих подписал само с нещо много по-добро. Свободата сие свобода и за малък "келепир" не я давам.
Виваком са със същите правила. Взимай на БОБ, няма договор, а когато изскочи нещо по-добро ще си свободен да подпишеш. Интернета им е малко куц, ама става.
Опитай вкусът на свободата(няма да сгрешиш)!
Аз лично бих подписал само с нещо много по-добро. Свободата сие свобода и за малък "келепир" не я давам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Имам и Боб на тарифа слим,но не е винаги активна,включвам я само да набирам,като втора карта ми е в самсунга,прави ми бели телефона при 2 активни карти,като цяло съм доволен от боб доста,само дето след няколко дни почват да таксуват номера 0700 и това малко ме разочарова.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Пробвай няколко месеца като свободен абонат и после направи разлика между това "[B]да чакаш да ти изтече договора[/B]", щото усещаш, че оператора те "люби" и ти не можеш нищо да направиш преди края на договора и [B]"да дебнеш за по-добра оферта"[/B] или просто като те ядоса оператора да ги заплашиш с "развод". При доста разоговори/спорове с колцентровете като им заговориш за раздяла и омекват.
Това е моят съвет, а вече дали ще се пробваш или ще се поробиш към някой оператор ще те е яд, че след време ще има по-добри планове, а ти ще си подписал на по-неблагоприятни условия и няма мърдане.
Живота и парите са си твои, но свободата си е безценна. Ти вече си решаваш.
Къв ТВТ555 аз следващият пост:
Като направят оферти да вземат да си пооправят и мрежата. Плановете са им хубави, ама отделен е въпроса дали могат да изпълняват реаално това, което са "обещали". Май им се задъхва мрежата, не знам ако се качат още маймуни на клона.
Поне лично аз мисля, че правят добре като дърпат и останалите оператори с офертите си в правилната посока.
Това е моят съвет, а вече дали ще се пробваш или ще се поробиш към някой оператор ще те е яд, че след време ще има по-добри планове, а ти ще си подписал на по-неблагоприятни условия и няма мърдане.
Живота и парите са си твои, но свободата си е безценна. Ти вече си решаваш.
Къв ТВТ555 аз следващият пост:
Като направят оферти да вземат да си пооправят и мрежата. Плановете са им хубави, ама отделен е въпроса дали могат да изпълняват реаално това, което са "обещали". Май им се задъхва мрежата, не знам ако се качат още маймуни на клона.
Поне лично аз мисля, че правят добре като дърпат и останалите оператори с офертите си в правилната посока.
Аз бих изчал до септември (така и правя де). Предполагам, че тогава Мтел ще пуснат изгодни оферти за 20 годишнината и другите оператори ще пуснат контраоферти. Изборът ще бъде по-голям. А пък оферта 1000/2000 за тези пари си се наложи като постоянна. Почти винаги някой я предлага. Нищо не си пропуснал;)
Така и ще направя! Лесно няма да подпиша.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Днес получих инфо, че този план се дава и на хора, които нямат карта за прехвърляне, а просто искат да преминат от по-нисък към този план. Аз съм на 13,99лв и утре, ще посетя Telenor да се пробвам за този план, и ще пиша резултата. Идва ми с лев повече, но още 1000 минутки към всички и 2 гиги допълнително към основния ми план на Vivacom, ще ми дойдат много добре! Между другото, това е същия този резерв, който промоционално беше с 4 гиги, но сега са го намалили на 2 гиги.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Мой приятел днес преподписа с изтекъл договор за 14.99 с 1000мин и 2000мб с 24месеца договор. Консултанта от магазина сподели, че пак било за наши хора. Успех:D