Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
-
- Регистриран: 02 дек 2015, 19:44
Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Да днес зеънях на 1515 и ми казах ,че я има още.
Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Днес минах през Теленор и преподписах 2 договора.Така, че все още я има офертата, но само ако си попиташ и си по настоятелен иначе искаха да ме врътнат, че били под бройка и имали по добри планове.
-
- Регистриран: 26 дек 2015, 06:51
Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Какво толкова привлекателно има в тази оферта ? Вижте Smart плановете на Виваком: https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart#tab-smart-planove
И новите допълнителни пакети с минути:https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart#tab-oshte-minuti
Планове Smart S и M дават повече минути и мегабайти за почти същите пари.
Допълнителен пакет "неограничени" минути за 8 лв/месечно може да се добавя към Smart M и Smart L.
И новите допълнителни пакети с минути:https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart#tab-oshte-minuti
Планове Smart S и M дават повече минути и мегабайти за почти същите пари.
Допълнителен пакет "неограничени" минути за 8 лв/месечно може да се добавя към Smart M и Smart L.
Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Ами ще мога ли да използвам 4Г-то с този план, защото нали имаше някаква уловка, че не можело ако плана ти е по евтин от 20 лева ?
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Напротив 4G ще може да използва до края на договора за сега, защото плана се води резерв стандарт 39,99, но намален. Лично питай и отгора на Теленор във фейсбук беше, че 4G влиза за този плани, ако се подпише сега договора :). То не че има някакъв смисъл, аз даже вече и не го ловя това тяхно 4G, може би защото едвам го хващат с 1/2 черти сигнал.
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Но недостатъка на тези платове,е че те ограничават на 64kbps.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
И какво като ограничават на 64 кб. ?
На мен ми стигат мегабайтите,на когото не му стигат има по скъпи планове ;)
На мен ми стигат мегабайтите,на когото не му стигат има по скъпи планове ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Мен ме увериха, че не се ограничава на 64, а на 128! Като така си и пишеше за плана от 39,9лв. Който се подписва с отстъпка 60 и не знам колко процента отстъпка. Аз за сега съм доволен(втори месец с плана)Скоростта и на 3G и 4G ме удовлетворява за ежедневието. Определено съм по-доволен услугите на М*ел. Ще видим за напред...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Напълно вярно на 128 е ограничението, проверих преди няколко минути на 123. :)