Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Имах в предвид,че всички планове smart се ограничават на 64kbps,иначе за плана 14.99 ограничават на 128kbps.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Това е най-доброто за тези пари и не чакайте промоции.Явно си разпределиха баницата...Щях да минавам на боб,но тяхната ,,умопомрачителна'' оферта 500/500..... кътри мифки,кенефи всякакви хард неща.Даже и реклама и правят по тв.Весели празници желая на всички и помнете-тел. не е най-важното нещо....Как сме живяли преди 95...
-
- Регистриран: 26 дек 2015, 06:51
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
[Quote]Скоростта и на 3G и 4G ме удовлетворява за ежедневието.[/Quote]
До тук добре, това е ясно нова услуга сравнено с предлаганите до момента услуги трябва да е по-добре.
[Quote]Определено съм по-доволен услугите на М*ел.[/Quote]
М*ел ако съм разбрал правилно имаш предвид М-тел, те предлагат ли 4G и имат ли планове включващи 4G ?
[Quote]Ще видим за напред...[/Quote]
Ти на предплатена карта ли си ? Какво ще рече "Ще видим за напред" ? Ако си на договор нямаш такава опция до изтичане на договора. Единствено при Виваком плащаш неустойка в размер на 3 такси и край.
Внеси малко яснота ако ти е възможно и сподели ако има някой скрит план или пакет на М-тел.
До тук добре, това е ясно нова услуга сравнено с предлаганите до момента услуги трябва да е по-добре.
[Quote]Определено съм по-доволен услугите на М*ел.[/Quote]
М*ел ако съм разбрал правилно имаш предвид М-тел, те предлагат ли 4G и имат ли планове включващи 4G ?
[Quote]Ще видим за напред...[/Quote]
Ти на предплатена карта ли си ? Какво ще рече "Ще видим за напред" ? Ако си на договор нямаш такава опция до изтичане на договора. Единствено при Виваком плащаш неустойка в размер на 3 такси и край.
Внеси малко яснота ако ти е възможно и сподели ако има някой скрит план или пакет на М-тел.
Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Някой има ли инфо за плановене за пренос и за изтекли договори през Януари,старите ли са запазени-този от 15 и 25 лева?
Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Току що на 123 ми казаха,че при този план от 15 лв 4G няма да има! Не се гледа стандартната такса а реално плащаната.
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Е то беше логично. Все едно да си купиш телефон за 2 лв вместо за двеста от онези промоции с големите отстъпки на плановете .Гледат си какво реално получават от теб. То пък и страшната промоция един месец 4 Г
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Два месеца е,от първи декември 2015г.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Първо, колко са по-големи скоростите.
Второ, през повечето време е 3г.
Така, че за мен е все тая.
Нека си го пазят 4гто.
Аз пара повече няма да дам.
Второ, през повечето време е 3г.
Така, че за мен е все тая.
Нека си го пазят 4гто.
Аз пара повече няма да дам.
Днес от Теленор ми предложиха оферта - за 2,90 получавате 60 минути към всички оператори, договорът е за 2 години, стандартната такса била 6,50. Предлагат го в последния месец на договора ми, явно с цел запазване на клиенти.
Edit: Казаха ми, че планът е скрит и не е обявен в сайта на оператора.
Edit: Казаха ми, че планът е скрит и не е обявен в сайта на оператора.
Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
това си е старата save оферта