Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Има нещо такова,на мен не го дават,защото съм за подновяване но съм в 2-та месеца преди изтичане,мога да взема нов телефон.мога да слезна на по-ниска тарифа,но не и да се пренеса ,реално договора ми не е изтекъл,вероятно ще ми го предложат чак като изтече.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Утре ми е напълно свободен ден и, ще пообиколя София. Все в някой офис на телетата, ще имат нужда от таргети.:D Не ми е ясно само, защо са намалили гигите от 4 на 2? Само в резерв пакета имало 4 гиги и тва е, гърмиш ги и тва е!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Трябвало да си с изтекъл договор. Това било условието. Всеки магазин е с определени бройки за договори. Гонят таргети.
П.П. Ванка, в офиса на Красно село когато ги питах първия път преди да си пренеса номера, веднага ми предложиха плана. Явно там са на зор. Ако ти е на път влизаш и без заобиколки казваш какво искаш.
П.П. Ванка, в офиса на Красно село когато ги питах първия път преди да си пренеса номера, веднага ми предложиха плана. Явно там са на зор. Ако ти е на път влизаш и без заобиколки казваш какво искаш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Благодаря!(yes) Нямам път натам, но нищо не ми пречи да се разходя. Първо, ще се пробвам разбира се при моя човек в квартал Хаджи Димитър, във Фантастико бившия Германос, срещу бизнес център Стефан Караджа. Дано моя човек е на работа утре. Ако става при него, ще пиша и който иска да се възползва.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Можвш и през последните 3 месеца от договора да подпишеш.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
После да кажеш,намери ли тази тарифа и дай малко инфо колко мин и мб е резерва,а твоя договор изтекъл ли е?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Току що се връщам. Обиколих няколко магазина, а моя човек не беше на смяна, но ето какво разбрах. Този план е свободен за всички, които прехвърлят карта от друг оператор или си вземете предплатена примерно на Mtel и я прехвърлите. Другия вариант е ако ви остават три месеца до изтичане на договора. Предлага се също и на хора чийто договори са изтекли, и заплашат, че ще сменят оператора. Това е от мен. Варианта с предплатена карта е най-добър!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Офертата до края на този месец ли е или постоянна? Имам една карта на VIVACOM, която искам да прехвърля на Теленор, но тези дни сигурно няма да успея да отида до техен офис. Ако някой знае, нека каже. Успешен ден на всички! ;)
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
[Quote]Предлага се също и на хора чийто договори са изтекли, и [i]заплашат, че ще сменят оператора[/i][/Quote].
Това им е лошо на скараните ни оператори - докато си свободен от тях ти свалят звезди, но подпишеш ли - започва "Големият секс"(всеки трялва да се досети кой от коя страна) - имаш право само да плащаш и да търпиш 24 месеца обикновенно.
За това от 2004 нямам договорни отношения(разбирай за фиксиран период от време - 3,6, 9, 12, 24 месеца) с нито един скапан мобилен оператор - независимо Теленор ли е, Глобул ли е, Виваком ли е, Вивател ли е, Мобилтел ли е, Мтел ли е.
Това им е лошо на скараните ни оператори - докато си свободен от тях ти свалят звезди, но подпишеш ли - започва "Големият секс"(всеки трялва да се досети кой от коя страна) - имаш право само да плащаш и да търпиш 24 месеца обикновенно.
За това от 2004 нямам договорни отношения(разбирай за фиксиран период от време - 3,6, 9, 12, 24 месеца) с нито един скапан мобилен оператор - независимо Теленор ли е, Глобул ли е, Виваком ли е, Вивател ли е, Мобилтел ли е, Мтел ли е.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Водят го сейвинг план, тоест план който се предлага за ситуации, в които не искат да губят клиенти. Другия също го има за 30лв все още - 2200 минути, до 170 от тях зони 1 и 2, и 9000мб нет с ограничение след това на 128кбпс.
Samsung GALAXY S22 Ultra