Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Не беше ли с 2 Гб нет и 4 ГБ резерв?
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Попитах, оказа се, че ако си по-настоятелен и знаеш какво да кажеш, ще ти пуснат с 4гб. Работата е на договорки вече. Примерно можеш да се пазариш и да им кажеш, че искаш този план толкова много, че си готов да предплатиш четири такси напред като депозит, или нещо подобно. Е, има и други начини, но съм се убедил, че с дипломация и нормален тон се постигат много неща в живота - агресията никому не е полезна!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Ванка,май ще трябва да си издействам и другите 2 гигабайта,вече им писах
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Ако вече си подписал,едва ли ще ги добавят.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Ако си подписал договора, няма да ти ги дадът. Това се прави при самия пренос или изтекъл договор - в техен офис! Тази информация я спестяват на хората, но операторите (и трите), могат да дават много повече ако се пазариш, и им поставиш картите на масата.
Давам пример: казваш на Теленор, искам този план, но с 4гб. Готов съм да предплатя четири такси напред, като депозит, искам и друга услуга (мобилен интернет) 5гб или 6бяха не знам. Искам да обвържа двете услуги, но от втората искам 50% намаление. Дават ти таблет, който е някакво дърво на Хуавей за един лев, а ти го подаряваш на служителя за отделеното време и услуга! Таблети има достатъчно добри да си вземеш от OLX на ниска цена, но няма да се мъчиш с оня!:D
Накрая всички печелят!;)
Давам пример: казваш на Теленор, искам този план, но с 4гб. Готов съм да предплатя четири такси напред, като депозит, искам и друга услуга (мобилен интернет) 5гб или 6бяха не знам. Искам да обвържа двете услуги, но от втората искам 50% намаление. Дават ти таблет, който е някакво дърво на Хуавей за един лев, а ти го подаряваш на служителя за отделеното време и услуга! Таблети има достатъчно добри да си вземеш от OLX на ниска цена, но няма да се мъчиш с оня!:D
Накрая всички печелят!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
ВИНАГИ всичко е било на база-ДОГОВОРКИ.Ама във Вива,става най-лесно всичко поне за мен-и преподписване,и вземане на крайни устройства и всичко.Без тъпи пазарлъци,и тънки сметки които после стават ДЕБЕЛИ(Криви).Всички тел и таблети съм вземал оттам.И в момента съм пълен с джаджи от тях.Не съм трол или платен писач,но винаги съм имал проблеми с др.оператори,дори и като съм влизал за само каталози.МЕНТЕЛ ги мразя от едно време когато бяха откровено мутренска фирма,и нямаха покритие и търсихме зони с такова,маркирани с кръсчета,Което днес е световно непознато.
Просто си изказвам мнението,не агитирам никой за нищо.и съм съгласен с ВАНКАТА ,че накрая всички печелят,някой повече.:D(yes)(beer)
Просто си изказвам мнението,не агитирам никой за нищо.и съм съгласен с ВАНКАТА ,че накрая всички печелят,някой повече.:D(yes)(beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
[Quote]Всички тел и таблети съм вземал оттам.И в момента съм пълен с джаджи от тях.Не съм трол или платен писач,но винаги съм имал проблеми с др.оператори[/Quote]
Било е така, когато Виваком е била на Цветан Василев, когато всички бяха готови да плащат неустойки само и само да станат техни клиенти. Сега обаче тази компания е собственост на хора, които носят инициалите АД и ББ(мисля).
Било е така, когато Виваком е била на Цветан Василев, когато всички бяха готови да плащат неустойки само и само да станат техни клиенти. Сега обаче тази компания е собственост на хора, които носят инициалите АД и ББ(мисля).
Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Тази вечер бях в офис на Теленор! Към момента е активна промо 1000 мин. плюс 2Гб. Никакви увещания и молби за по-вече интернет не помогнаха. Може би по-големите Гигабайти се предлагат в големите центрове, знам ли?
Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
И аз днес питах и исках 4гб в два офиса в Пловдив и никъде не ми ги предложиха. Дават само по 2гб.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Аз прехвърлих от Виваком и съм с този план, после ми изтече договора към Теленор и другия телефон стана и той с 2 Гб така, че общо са ми 4 Гб с общо 2000 минути към всички и на двата, а и ми дадоха LG G4 с добра отстъпка и стана страхотна комбинация.