Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Не разписвайте промоционални договори с никой мобилен оператор в които има промоционална месечна такса ! Търсете планове със стандартна такса за да няма неприятни изненади и високи суми за плащане.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Промоцията не важала за 1 г договор.(no)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Офертата е много добра,какво ви притеснява 2 год. договор,да не се надявате,че след година за 15 лв ще се предлага нещо по-добро?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Зависи от потребностите, и сега за горе-долу същите пари има по-добри за някои хора варианти, и то без обвързване. ;)
2ГБ нет са за никъде, поне когато е ограничен на 128 или 64. ;)
Плюс това ако в един момент решиш, че ти трябва повече и искаш по-скъп план, пак не става, поне не към друг оператор.
2ГБ нет са за никъде, поне когато е ограничен на 128 или 64. ;)
Плюс това ако в един момент решиш, че ти трябва повече и искаш по-скъп план, пак не става, поне не към друг оператор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Лично аз предпочитам 2 карти на 2 оператора с по 1000 мин. и 2000 мб по за 15 лв,отколкото неорганичен на 30 лв,винаги нося по 2 телефона на 2 оператора,държа да няма изненади ако нещо мрежата направи проблем.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
На практика за 1 г. договор няма нищо читаво при никой от операторите.
Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Днес ми предложиха офертата с 1000 мин месечно и 2000 мб - а след това служителката се *поправи* на неограничен интернет, Аз я попитах повторно - неограничен ли? Тя каза -да. На 90 процента бях готов да подпиша договор за 2 години с тази [B]фантастична оферта[/B], която "важела до края на месеца".(woo). И така докато не излязох от магазина и не поговорих с моя приятелка, която е сключила подобен договор, като се е прехвърлила от Боб - защото там са я прецакали. Тя ми обясни, че тези 2000 мб заминават точно за 2 дни - след това скороста на нета пада рязко. Минутите неусетно изчезват... Не искам никого да разубеждавам, но ще цитирам думите на приятелката си - " Ходи 2 години по мъки" и с думите на един от форумците - "2 години робство" и завършвам с израза - " Свободата Санчо, Свободата...". Искам да допълня, че изчетох всички мнения от този форум и това ми помогна при моето решение.
Мислете - безплатни обеди няма!
(yes)
Мислете - безплатни обеди няма!
(yes)
Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Именно (yes)
2-годишен договор се сключва за услуга, която ти е достатъчна и няма да ти потрябва по-добра през това време, както, например, промоциите за домашен интернет (Макар че там пък има риск сериозно да влошат мрежата и да не става за ползване).
А тези 2ГБ са си смешна работа. Вярно са "неограничени" и технически не са излъгали, но това е друга тема.;)
Лично аз засега предпочитам предплатения на Макс - и там е малко, но при ограничение 256к е доста по-друго положението. А и така човек във всеки момент е в готовност да подпише на нещо наистина изгодно, ако се появи (Лично аз чакам стартирането на роуминга с Мтел).
2-годишен договор се сключва за услуга, която ти е достатъчна и няма да ти потрябва по-добра през това време, както, например, промоциите за домашен интернет (Макар че там пък има риск сериозно да влошат мрежата и да не става за ползване).
А тези 2ГБ са си смешна работа. Вярно са "неограничени" и технически не са излъгали, но това е друга тема.;)
Лично аз засега предпочитам предплатения на Макс - и там е малко, но при ограничение 256к е доста по-друго положението. А и така човек във всеки момент е в готовност да подпише на нещо наистина изгодно, ако се появи (Лично аз чакам стартирането на роуминга с Мтел).
Re: Re: Telenor: 1000 национални минути, 2GB интернет за 15 лева (само при пренасяне на номер)
Той пак си е неограничен, както са ти казали в офиса. Просто на прилична скорост са 1-2ГБ, горницата до безкрайност е на тези смешни 64кб/с. Отделен е въпроса дали този обем на информация съответства на реалната консумация(тук не пиша естествено за минималният обем на засичане, а дали 100мб ти ги отчита като или като 100 или като 200, 300 и т.н.).
Не са те излъгали, просто удобно са пропуснали тези факти.
[Quote]един от форумците - "2 години робство"[/Quote]
Радвам се, ме най-накрая поне един е прозрял какво се крие зад тези думи.
А, да. Забравих.
Между другото супероферта! Как никой друг оператор не се е сетил да направи такава.
Не са те излъгали, просто удобно са пропуснали тези факти.
[Quote]един от форумците - "2 години робство"[/Quote]
Радвам се, ме най-накрая поне един е прозрял какво се крие зад тези думи.
А, да. Забравих.
Между другото супероферта! Как никой друг оператор не се е сетил да направи такава.
Вече като видя негативен коментар и гледам кога е регистриран потребителя,този е от днес.:D:D:D
Абонат съм на Теленор от 10 години,преди това на Мтел,сега и на Боб,досега не ми е изчезнала и една минута "неусетно".Как все вас ви крадат?
Абонат съм на Теленор от 10 години,преди това на Мтел,сега и на Боб,досега не ми е изчезнала и една минута "неусетно".Как все вас ви крадат?