Теленор - план за "недоволни" клиенти
Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
И аз днес се възползвах от този план. Много съм доволен вече. Не знаех за него преди да посетя офиса на Теленор. Бях с изтекъл договор от август насам, лоялен клиент на договор съм от 2013г. Ясно и съвсем спокойно заявих, че сегашните планове по никакъв начин не отговарят на потреблението ми и смятам да премина на Vivacom с промоцията им за 30лв. Служителя провери и ми предложи този план 2000мин. към всички и зона 1 + 170мин. към EU и в роуминг + 9GB интернет. Това беше предложение, което не можех да откажа, дори с радост го приех. Взех си и телефон на добра цена - по тарифи на Резерв за 30лв.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Предлагам на всички доволни клиенти на абонаментите на теленор да създадат нова тема, например "Теленор - планове за доволни клиенти", в която да описват и коментират помежду си огромното си вътрешно удовлетворение от любимия оператор и безбройните екстри на абонаментните му планове.
-
- Регистриран: 05 мар 2007, 19:16
А мен май няма да ме огрее. Аз също съм на безсрочен договор, имам дори познат, който работи в техен магазин. Едната седмица ми каза, че не бил чувал за този план, втората вече го беше чувал, но той не можел да ми го даде, а само и единствено оператор. На третата седмица вече можех да го взема и в магазин, но се оказа, че всеки офис имал определена квота, а тази на техния вече била използвана :S Както и да е, ако приятелката ми не беше в срочен договор с тях до лятото, щях да си отида при оранжевите, които може да си имат също кусури, но като мрежа са на светлинни години пред Теленор. В крайна сметка, мобилната мрежа е едно от най-важните неща при ползване на телефон. Ползвам мобилен на теленор, ползвам бисквитка на Вива и с очите си съм се убедил неколкократно в разликата. Здраве да е, сигурен съм, че догодина отново ще има страхотни оферти. А и в момента, честно казано нямам нужда от нов телефон и това също ме спира да си портна номера .
Аз само заради това, че крият този план, и имат някакви скапани квоти за връзкари бих им теглил майната. Не знам какво ти пука, че жената е на Теленор, при положение, че Мтел ти дават неограничени минути... Затваряш набираш и т'ва е, още повече ще имаш в пъти по-добра мрежа от на Теленор и всичко е 6. ;)
-
- Регистриран: 05 мар 2007, 19:16
(yes)Съгласен съм, проблемът при нас е, че освен много разговори помежду си, пишем и доста sms. Въпреки, че сме и двамата със смартфони, месинджърите не са ни алтернатива, защото на работното място на приятелката ми, липсва 3G интернет на Теленор. :X Идилията е пълна и завършена, направо не ми се говори, да не си развалям настоението точно за празниците. (beer)
[Quote] Бях с изтекъл договор от август насам, лоялен клиент на договор съм от 2013г.[/Quote]
Поправка - исках да напиша 2003г.
Поправка - исках да напиша 2003г.
Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Единственото нещо което е готино в теленор са международните разговори. Но аз в добавка на Net&Call XXL имам активиран скайп кредит. Скайпа ми така или иначе е постоянно пуснат. Идеалната комбинация.
Re: Re: Re: Re: Теленор - план за
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 15:03, променено общо 1 път.
-
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Доколкото знам няма квоти за предлагане на плана. Това явно е някаква дезинформация от калпави меринджей /разбирай управител на магазин :)/. Жена ми преди 2 седмици мина на този план, понеже договора й беше изтекъл още юни месец. Просто като влезна в магазина на Теленор и я питаха дали е абонат, тя директно си им каза, че мисля да ги сменя и какво могат да й предложат на фона на офертите на Мтел и Вива. И още от раз й го предложиха. Като не ти го предлагат, прехвърли си номера в Мтел и вземи един Трансфер за 35 лв. и ще се родиш.
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Няма да го заклеймим, но при положение, че разговор в ЕС ми е 9 стотинки на минута през Viber Out, този план е смешен. Предложение, при това скрито дълбоко в офиса и скапана мрежа няма как да ме трогне.
Днес са ми писали под коментара във FB от Теленор да им кажа къде точно бил проблемът с мрежата, то цял град няма 3G, цял областен няма 2.5G, те се сетиха...
Днес са ми писали под коментара във FB от Теленор да им кажа къде точно бил проблемът с мрежата, то цял град няма 3G, цял областен няма 2.5G, те се сетиха...