Теленор - план за "недоволни" клиенти
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
[Quote]Как може да кажеш хубаво нещо за теленор [/Quote]
Ако му погледнеш мненията на пича, ще видиш, че се е възползвал вече от офертата на Виваком за 30лв. Относно поста му сега, това е по-скоро съжаление към Теленор.:D
Иначе на много мои приятели и близки хора помогнах, да не се възползват от резервите, и недоволните са вече доста по-доволни!;)
Ако му погледнеш мненията на пича, ще видиш, че се е възползвал вече от офертата на Виваком за 30лв. Относно поста му сега, това е по-скоро съжаление към Теленор.:D
Иначе на много мои приятели и близки хора помогнах, да не се възползват от резервите, и недоволните са вече доста по-доволни!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Толкова за доволните: http://postimg.org/image/sdtqhs7pd/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 15:04, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Коментара на Теленор, дошъл след 4 дена, който едва ли ще стопли някой, предвид долния коментар, в който се казва, че нета след смяната на оборудването им в Плевен не струва! Това гледай.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 15:03, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
То хубаво отговарят в първия работен ден, но 3G в Кула нямат всеки ден. хахахахаха...
Не казвам, че не могат да развият такава скорост, а че е рядкост, а на места както вече се разбра дори липсват клетки с 3G покритие. Тва е положението. Ще се радвам да се оправят и да има 3 сериозни играча на пазара. За сега се дънят по-натам дано се оправят! Точно издънката на Мтел преди години с надписаните сметки и събраните фактури за няколко месеца ме спряха да подпиша при тях и да ползвам неограничените им минути, а да си остана във Виваком. Така или иначе и 2000 са ми предостатъчни!
Не казвам, че не могат да развият такава скорост, а че е рядкост, а на места както вече се разбра дори липсват клетки с 3G покритие. Тва е положението. Ще се радвам да се оправят и да има 3 сериозни играча на пазара. За сега се дънят по-натам дано се оправят! Точно издънката на Мтел преди години с надписаните сметки и събраните фактури за няколко месеца ме спряха да подпиша при тях и да ползвам неограничените им минути, а да си остана във Виваком. Така или иначе и 2000 са ми предостатъчни!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
От това дали някой е доволен или недоволен зависи от много неща,например аз съм доволен от качеството на мрежата,там където на-често пътувам или отсядам най-добро е покритието на Теленор,имам карти и на другите 2 оператора.Но,едно голямо НО,сега съм в срочен договор до месец август догодина и не съм доволен,че не мога да се възползвам от плана за недоволни клиенти,така,че определено не съм доволен от тази ситуация.Ако догодина август Теленор ми предложат аналогични на тарифите на другите оператори-оставам при тях,ако ли не,още един абонат от 5 години ще си пренесе номера.Тоест ако сега бях с безсрочен-щях да искам да остана с плана за недоволни определено,доста е добър!Но никога не бих подновил с резервите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
По ника ти съдя, че си от Стара Загора. Е, аз съм от Казанлък по принцип (над 20 години живях там) и знам каква е мрежата на Глобул там. 90% от хората там бяха абонати на този оператор. Повярвай ми обаче, че доста се прехвърлиха на Виваком вече.
[Quote] Тоест ако сега бях с безсрочен-щях да искам да остана с плана за недоволни определено,доста е добър![/Quote]
И това не те ли притеснява, че този план се казва за "недоволни" клиенти? Не те ли притеснява, че трябва ти да го изискваш за да го получиш а не ти се предлага по принцип? Иначе плана е хубав, спор няма! Само и мрежата им да беше наред, че да си го ползваш с кеф.
[Quote] Тоест ако сега бях с безсрочен-щях да искам да остана с плана за недоволни определено,доста е добър![/Quote]
И това не те ли притеснява, че този план се казва за "недоволни" клиенти? Не те ли притеснява, че трябва ти да го изискваш за да го получиш а не ти се предлага по принцип? Иначе плана е хубав, спор няма! Само и мрежата им да беше наред, че да си го ползваш с кеф.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Е явно психиката ни е такава,доскоро повечето документи,които подавахме по разни институции се казваха МОЛБА,сега го прекръстиха на заявление.Свикнали сме да се молим.Относно мрежата-на Виваком също е доста добра,но нямам забележки към Теленор откъм обхват,да от Стара Загора съм,не претендирам да съм обикалял много,просто споделих моето мнение.Относно гъвкавост на офертите в момента Мтел са номер 1 ,не само за мобилни услуги,в Стара Загора имат и добри оферти за оптичен нет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Всъщност и ти си прав. Всеки ползва това, което му е изгодно и харесва най-много. Щом на теб покритието и качеството на услугите предоставени от Теленор те удовлетворяват, добре.:) Аз спирам да взимам участие по темата, защото лично за мен се изчерпа. Който се е възползвал от този план, нека пише своите впечатления.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra