Теленор - план за "недоволни" клиенти
-
- Регистриран: 17 яну 2015, 00:41
Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Здравейте!Искам да ви споделя моята одисея с Теленор. Абонат съм на компанията от 11 год вече, от 7 години съм абонат и на Виваком и съм изключително доволен от тях.Картата на Виваком ми е с 1500 мин във Вива,30 мин към други,1500 смс и 800 мб.Приоритетно говоря от тази карта. Та да се върнем на Теленор. Реших август месец да си сменя абонаментният план и естествено трябваше договор да подписвам, иначе няма как. Направих го , но за 1 год. НЕ ползвах никакви преференции към такси и минути допълнителни,нито пък съм закупувал телефон от тях. Абонаментният ми план включваше едни 280 мин към всички включително и към Теленор за 16,9 лв . Да но на мен тези минути не ми стигат до никъде и трупам сметки отгоре.Взех да мърморя особено другите оператори,като пуснаха тези примамливи абонаментни планове. Първо пробвах на Вивата да си сменя тарифата към тяхната карта,но ме отрязаха,защото имам още над 1 год. до изтичане на договора ми с тях и не мога да сменям плана. Супер се издразних,взех да чакам тъпият Теленор да предложи някаква добра абонаментна програма,но не тъпите Резерви. Взех да пиша във фейсбук страницата им и да ги нареждам,те търкаха веднага докато ме блокират.Обаждах се и на операторите, на тях не им дреме. Реших го един и то на 15.01.2015 год,че се махам от тях и по-добре да им платя неустойка за 6 месеца от колкото да стоя и да ми дерат кожата.Отидох и пуснах молба за пренос в Мтел.След 3 часа от пускането ми на молбата от Теленор ми пратиха съобщение,че имам договор активен с тях и ще дължа неустойка от 105 лв. Рекох си ок и без това си го знам.На 16.01.2015 год. сутринта към 10 ми звъни някакъв телефон 1515 с код отпред на Теленор. Представи се една любезна дама и каза,че е от отдел "Важни клиенти" предлагат ми тарифен план за 30 лв.,2 год договор с 2200 мин към всички мрежи в БГ,както и в САЩ,Русия,Канада и фиксирани в ЕС и Роуминг,както и 9000 МБ интернет,както и да си избера телефон на преференциална цена. Изпрати ми веднага по мейла молба за прекратяване на преноса,която попълних, изпратих и веднага уловията по плана "Специален клиент" влязоха в сила още на същият ден. Попитах служителката, защо се стигна до тук,че аз исках точно това от тях? А тя ми отговори,че няма вина просто днес са ме подали към нея.След това се почудих помислих си,какъв ли е този план и се сетих,че преди месец бях попаднал точно на този форум и тема,но тогава не повярвах на написаното тук,че има такова нещо.Да же не си спомнях и името на сайта и форума.Написах в google скрит план Теленор и ме прехвърли към тук.
Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Ако бях в твоето положение, щях да им дам великата неустойка от 100 кинта и щях да им тегля майната, вземайки плана с неограничени минути от Мтел. Това за мен не е читава фирма, а случаят с тебе го доказва още повече. Значи те искат да набутат всички със скапаната резерва и едва когато някой реши да се отскубне по подобен на твоя начин му предлагат този така наречен план за "недовлони".
Драги ми теленорковци, така клиенти не се печелят. Най-много да задържите част от старите си, но нови няма да имате.
Драги ми теленорковци, така клиенти не се печелят. Най-много да задържите част от старите си, но нови няма да имате.
Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
мъдрото решение е да избягаш от теленор,колкото по далеч,толкова по добре (yes)
Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Без да искам да влизам в спорове, но според мен с операторите не трябва да ни избива на емоции. И трите искат да те прецакат до последно, така че ако ти предложат нещо изгодно, трябва да се помисли преди да им се тегли една майна (друг е въпросът, че го заслужават). Обаче ако човек е доволен от обсужването и мрежата, е по-добре да си вземе изгодната оферта и да забрави за нещастните им номерца. Всъщност ще остане удовлетворението, че в крайна сметка са ви предложили план, който е по-неизгоден за тях :)
Казвам го като потребител, на който също са опитвали да му играят номера, но аз в крайна сметка за срока на договора не съм влизал нито веднъж в офиса им, плащах си онлайн и ми беше все едно кой ми е операторът. Но това важи ако наистина сте доволни от качеството на обслужването и предлаганите услуги !
Казвам го като потребител, на който също са опитвали да му играят номера, но аз в крайна сметка за срока на договора не съм влизал нито веднъж в офиса им, плащах си онлайн и ми беше все едно кой ми е операторът. Но това важи ако наистина сте доволни от качеството на обслужването и предлаганите услуги !
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Няма такива работи. Като ми правят номера ги пращам на... Виваком не съм ги сменил защото не съм имал проблеми с тях, нито с цена, нито мрежа. В началото на миналата година смених доставчика на нет у дома защото ме убеждаваше как през wi fi не съм можел да стигна по-висока скорост от 2 МБ/с. с N рутер. Е, сега с новия доставчик имам 10 МБ/с. Май месец една нощ имаше гръмотевична буря и нета в работата беше се сринал, както и в целия град по принцип. У дома на следващия ден проблема беше решен, но в работата бях със същия доставчик със "специалисти" понеже бяхме платили до август . Три дена ги чаках да оправят проблема и си казах, че ако на четвъртия ден нямам нет ги сменям. Какво се оказа, точно каквото очаквах. Обадих се бесен на четвъртия ден и им казах, че проблема е решен, да не си правят труда да идват и да си похарчат парите от такси със здраве, няма да си ги искам. Попитаха ме как така, а аз им казах, че ще ги сменя с друг доставчик. Почнаха да ми обясняват как шели да ме компенсират за тези четири дни и т.н. глупости... Между другото офиса им в центъра на града беше осъмнал с паве на пода и пръснато стъкло... Явно не само аз съм бил бесен. Разбира се другият доставчик, който ползвам у дома в десет часа вече ме беше вързал към мрежата. Но какво се случва, чудо, към дванайсет часа по обед идва някакъв младеж леко смутен с лаптоп под ръка и ми вика аз таковата за проблема идвам... Казах му че проблема е решен и от няколко часа имам нет. Такива неща относно тези които правят номера. Не трябва да има компромис с никой! Гледайте си сметката и дръжте на качествените услуги. Обидно е когато виждаш подобно поведение и отношение.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Днес като ходих да си плащам теленорския номер ми предложиха нова оферта която била за определени клиенти според служителката.Та тарифата е 2200 мин. към БГ+стационарни към европа от които 170мин могат да се ползват в роуминг и 9000МБ интернет за 30 лв.Тарифата като цяло е на кантар с тази на вива и мтел но като знам колко им е скапана мрежата им казах "не,мерси". На всичкото отгоре е с 2 г договор! Вместо да компенсират с готини тарифи скапаната си мрежа те са на кантар с другите изедници!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
много точно ,ако изобщо тяхното е може да се нарече мрежа,теленор са пълни смешница,не знам още кои им се вързва
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Уж пролетта ще се усети подобрението ама да видим...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Няма причина да им се вярва. Първо бяха казали, че ребрандирането ще е след обновяването на мрежата - аз се чудя дали изобщо има обновяване, или е поредната лъжа.
После бяха излъгали, че обновяването ще е готово много по-рано.
И като добавим безобразното, супер арогантно отношение към клиентите, каквото и Ментел никога не са демонстрирали, не виждам как нещо ще се промени към по-добро (със същите хора, а може и със същата мрежа)
После бяха излъгали, че обновяването ще е готово много по-рано.
И като добавим безобразното, супер арогантно отношение към клиентите, каквото и Ментел никога не са демонстрирали, не виждам как нещо ще се промени към по-добро (със същите хора, а може и със същата мрежа)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Момчета, някой знае ли дали този план се предлага все още?
Тук един пич в залата ме пита, понеже му споменах за него. Давай Худини, кажи нещо по въпроса, но не ми се карай. Клиент ти водя!;)
Тук един пич в залата ме пита, понеже му споменах за него. Давай Худини, кажи нещо по въпроса, но не ми се карай. Клиент ти водя!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra