Теленор - план за "недоволни" клиенти
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Да отвори сайта и да види де, стига с тез гири. хаха Има го плана http://www.telenor.bg/bg/private/plan/view/rezerv-standard-9999-24
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Тва е друго. Той пита за WebNTalk намален от 99 до 30, щото при него има минути за зона 2
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Че тоя план си замина с Глобул...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Не, именно това е "плана за недоволни клиенти", който даваха декември на клиентите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Вито, плана включваше:
2200 минути към всички, до 200 важат за зона 2 останалите могат да се ползват и към зона 1,
9000мб нет, цена 30лв.
Това беше плана им за недоволни клиенти в отговор на неограничения Трансфер и промото на Виваком...
Някой да каже дали плана се предлага все още от "шефовете", или темата да се заключва и да пътува!!!
2200 минути към всички, до 200 важат за зона 2 останалите могат да се ползват и към зона 1,
9000мб нет, цена 30лв.
Това беше плана им за недоволни клиенти в отговор на неограничения Трансфер и промото на Виваком...
Някой да каже дали плана се предлага все още от "шефовете", или темата да се заключва и да пътува!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Може би вече всички клиенти са доволни! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Да плана се предлага още на мен ми го предложиха ,защото вече 2 години нямам оферта и им казах да ми измислят нещо ,защото е крайно време. Предлата ми за 30 лв 2200 мин ,който са за национални разговори и Зона 1 и незнам колко към Зона 2 и телефон за 2,99 лв от тези,който предлагат сега. Още се чудя ,защото ми е доста 30 лв.И Мисля да изкачам ВЕЛИгденските промоции.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Предлага се все още...за сега...но трябва договора да е за преподписване или изтекал, ако е в договор от който остават повече от 2 месеца неможе да му бъде предложен!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - план за "недоволни" клиенти
Той е на някакъв резерв от няколко месеца, но иска този план. Защо не се предлага на всички нормално? Все пак благодаря, че ми го каза. Утре ще предупредя човека да не се разкарва...
Samsung GALAXY S22 Ultra