Telenor проблем с мобилен интернет.
Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Явно Теленор има проблем с мобилния си интернет, защото нямам нито 3G, нито 4G. Двете стрелкички, които показват обмен на данни и те не светят.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
И при мен се появи. Видях, че един приятел няма данни на неговото Galaxy S3 Neo на 3G и реших и аз да мина на същата мрежа. Нямаше данни, ама сигнал имаше. Връщам го на LTE/3G/2G, и вместо на LTE, стоях 25-30 минути на 3G без данни и превключваше между 900 и 2100. Сега имам данни, но само на 2100.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Явно проблема е много голям, от 9 и нещо май нямам нет аз и много други... Гледам във Фейсбук страницата им почнаха да ревът за компенсации.. Дали ще пуснат нещо на аванта, не, че ми трябва де... Ама Мтел като имаха проблем, май компенсираха, Вивата и те преди време... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
При мен се появи засега... да видим колко ще издържи. На един познат, на няколко пъти се е появявал днес и е спирал...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
И при мен така, ей сега пак тръгна 4Г-то :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Преди 10 минути се появи 3G и преди малко - LTE.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Цял ден имам 4G , Теленор !
Нормална скорост !
Вивата я нямаше сабалем за минути !
:D
Нормална скорост !
Вивата я нямаше сабалем за минути !
:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
От 1 час имам 4г и нета е ок
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor проблем с мобилен интернет.
Оправиха го. :)