Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!

Мнение от Apple_fan » 05 юли 2015, 14:58

Напълно съгласен. В Капитал нищичко не споменаха за проблема с мрежата им. Изкараха ги най-харесвани от трите. Не споменават нищо и за отлива на клиенти, но за сметка на това им лъскат имиджа като за световно.
Иначе си личи наглото им поведение относно честотите. Хем си последен, хем говориш за справедливост...

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!

Мнение от hddsoft » 05 юли 2015, 16:30

Че теленор от кога предлагат фиксиран интернет?

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!

Мнение от Диян » 05 юли 2015, 18:05

Някой да е казал,че предлагат?

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!

Мнение от AVKansazov » 05 юли 2015, 18:20

[Quote]Снощи пак ги гледах - ами такива планове бяха 2008-2009 година.[/Quote]
Ами на ментел какви им бяха плановете тогава?
Чакай нямаха, билинга ги обърка :D
Да ти кажа ли на какъв ментелски план подписах тогава?
10 лв. 30 мършави минути само към мтел и 150(наскоро вдигнати от 70) минути в групата.Договора беше задължително 2 години без право на промяна до последните 6 месеца дори с преподписване.В момента съм един от малкото останали с ограничен интернет защото новите предложения не ми допадаха(с новите пакети нещата поне се подобриха но само за интернета).

Ей много ви уплашиха тия телета, и 4-мата не ви свърта вече един през друг се надпреварвате кой ще напише по-голямо "опровержение".Вивата съвсем я зарязахте, сега имате по-голям враг.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

drimdiard
Регистриран: 28 сеп 2007, 23:16

Мнение от drimdiard » 05 юли 2015, 20:26

Имам чувството, че ако Теленор си спазят обещанието към Григор Димитров, и си оправят мрежата, ще дръпнат не малка част от абонатите на ментел. То вече ментелската мрежа не се издържа, след прословутите им промоции с много нет положението е плачевно. Особено в почивните дни като днес, не е нормално 10 минути да не мога да отворя страница.

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!

Мнение от hddsoft » 05 юли 2015, 20:51

[Quote]Някой да е казал,че предлагат?[/Quote]

Не си ли чел статията и коментарите?
Пише, че имат 200 и нещо абонати на фиксиран интернет.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 05 юли 2015, 21:21

Тогава си е било за тогава. Какво бяха плановете на тогавашният Глобул?
Въпросът е, че сега 7-8 години по-късно Теленор не е отпуснал дори малко въздух на клиентите си, малко нет, малко повече минути и отвъд подобрената мрежа, а продължава да тъпче на място и да очаква таргети, докато Мтел вече предоставя неограничени минути и приличен нет като обем на данни(друг е въпросът до колко може да ги достави), Теленор с техните 300-500Мб на месец какво да говорим? Какви клиенти, какви 5 лева, какви таргети търси?
[Quote]
Договора беше задължително 2 години без право на промяна до последните 6 месеца дори с преподписване.[/Quote]
При Теленор и Виваком май все още си е така 8 години по-късно. Поправи ме, ако греша. Да, греша. При Теленор може само нагоре - колко хуманно(може да си го набиеш понавътре), а при Мтел след няколко месеца може да си шариш във всички посоки.
С тия планове е нормално да продължава отлива дори с тролове като теб и с измислени публикации в "обективната" ни преса.
Ако мислиш, че съм трол на Мтел жестоко се лъжеш. С този си пост се доказваш като Глобулски такъв. Предпочитах Виваком до скоро, но поради съображения и от там се махнат. Гледам на всички оператори като клиент, без значение Теленор, Виваком, Мтел. В момента съм на БОБ, защото там ми е най-изгодно. Тук няма идеология, няма привъзраност, няма предплатено фенство. Абонат съм, защото нямам договор за определено време и чакам офертата от който и да е оператор, включително и Теленор(както писах гледам и техните планове). Въпреки, че с тези си планове при тях е най-малко възможно да отида.
Като разумен потребител не ми трябва платени тролове да ми хвалят мрежата, вестници да ми рекламират колко добре били. Има малцина хора около мен техни абонати и нито един доволен. Да, спрямо Мтел мрежата им е по-добра 2 пъти, но плановете 10 пъти по-неизгодни. За това търпим(голяма част от обкръжението ми) Мтел, респективно БОБ.
Мтел далеч не е най-коректната компания, но като чета тук темите да Теленор ми става ясно, че и те са на същият хал, само че с далеч по-неадекватни планове на съвременната действителност. За Виваком обаче докато бях техен абонат бяха коректни с незначителни грешки. От Мтел лично аз не съм пострадал от билингсистемата им. Планът ми беше до преди 2 месеца такъв от 2002г. Тогава пострадаха новите "планове".

Проблемът не е, че Мтел е по-хубав. Същите л@йна и е и той. Проблемът е, че прекалено много незаслужено хвалите Теленор, като скривате доста от нещата "от живота", замаскирате тъчната им страна.
На мен основният ми проблем, че някой екземпляри като Уикимобиле(за който съм убеден, че продължава да пише тук под друго име) опитвате да ловите клиенит тук, като ги подмамвате със страхотна мрежа, невероятни планове и красиви приказки. Няма как да остана безучастен. Ако правеха същото от Мтел щях да "хапя" Мтел. Просто в случая Теленор иска да лови нови клиенти, не на гола кукича, ами само на корда. Неприятна им е стратегията вместо да направят планове, с които да отговят на плановете на Мтел и нуждите на клиента, да забият в земята Виваком с плановете за да приемат част от абонатите, Теленор принуждава служителите си да лъжат и мамят по форумите с красиви приказки за да набират клиенти и таргети, за да има кого да дерът следващите две години без да дават нищо от себе си. Минутите собствената си мрежа вече никой не ги зачита за нещо.
Хората са го казали - "За да получиш, трябва да дадеш".
За Теленор обаче втората половина не съществува.

ativ s
Регистриран: 20 окт 2006, 15:30

Re: Re: Re: Re: Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!

Мнение от ativ s » 05 юли 2015, 22:33

Аз мисля,че статията е объркана и,че ползвателите на мобилен интернет трябва са подредени като класацията на ползване на мобилна телефония.Не ми се връзва Мобилтел който държи корпоративния сектор и доста от частните потребители в градовете да е на трето място.Също така си е сигурно ,че Виваком държи не 66% а 83% при стационарните телефони (има го това число само ,че в друга статия на Капитал).Иначе нека да има конкуренция и приближаване на дяловете от пазара за да има повече полза за потребителите.Я как могло тази година да има промоции по 1000 мин. за 15 лв и неограничени за 21лв.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!

Мнение от Apple_fan » 05 юли 2015, 22:54

[quote]то вече ментелската мрежа не се издържа, след прословутите им промоции с много нет положението е плачевно.[/quote]
Проблем с мрежата имат само троловете във форума.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!

Мнение от AVKansazov » 06 юли 2015, 00:29

После пак кажи че ментел не лъжат. (whistle)
Продължаваш да отричаш и проблемите и работодателя си.
[Quote]Ако мислиш, че съм трол на Мтел жестоко се лъжеш. С този си пост се доказваш като Глобулски такъв.[/Quote]
Трол трол сънува :D
Вярно, не си към ментел отдавна те усетих че си просто един бобър :P
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Отговори