Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!
Пичове, това е статистика за дейта СИМ карти! Никъде не се казва колко от гласовите карти ползват интернет!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!
Тази "статистика", доколкото ми е известно е от официалния доклад на КРС за развитието на телеком пазара. Този доклад, както съм казвал неведнъж тук, се съставя от... операторите. Получават от КРС едни въпросници, а КРС само обобщава информацията. Отдолу на доклада пише "за неверна информация, носите отговорност по чл. незнамкой си.
Акълът не ми го побира за какво би било на някой от операторите да лъже за броя абонати, освен ако не е обаявен за продан. Сещам се за два такива оператора и Мтел и Теленор не са сред тях. Калкюлейт...
Акълът не ми го побира за какво би било на някой от операторите да лъже за броя абонати, освен ако не е обаявен за продан. Сещам се за два такива оператора и Мтел и Теленор не са сред тях. Калкюлейт...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!
mod edit: Много оффтопик в една тема! Скоро ще я заключа, а причинилите за това ще получат наказания.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор с най-много абонати на мобилен интернет?!
Къде точно не можа да заредиш цял ден една страница? На Черни връх ли?