Теленор са удължили срока на промоциите си до края на Октомври
Теленор са удължили срока на промоциите си до края на Октомври
Така,че си мисля,че няма да има отговор на новите тарифи на Виваком.
Re: Теленор са удължили срока на промоциите си до края на Октомври
Отговор от Теленор и Мтел на куците планове на Вивата? Дано да няма отговор, ако това означава да уеднаквят плановете си с техните нови "смарт"-ове :D
Re: Re: Теленор са удължили срока на промоциите си до края на Октомври
Що ли си мисля,че чудесата,дето ги чакат някои по Коледа няма да се случат.
Re: Re: Теленор са удължили срока на промоциите си до края на Октомври
В момента съм на вива. Не съм им фен на никой от операторите. Би ли ми обяснил с какво плановете на теленор са по-добри от тези на вивата в сегмента 15-20 лева (говорим за планове минути + нет) с изключение на минималната скорост на нета, която при вива е 64кв а при теленор 128кв?
-
- Регистриран: 25 яну 2015, 17:02
Re: Re: Re: Теленор са удължили срока на промоциите си до края на Октомври
малко ли е 128 vs 64 при положение че mb си заминават за 4-5 дни (освен ако не си с 3+ gb план за 15 кинта)
телетата 15 кинта 400мин 300мб
ментела 15 кинта 400мин 400мб
свиваком 14 кинта 300мин 300мб
телетата 15 кинта 400мин 300мб
ментела 15 кинта 400мин 400мб
свиваком 14 кинта 300мин 300мб
И аз мисля, че т. нар. чудеса няма да се случат скоро, читавите оферти бяха с промоциите от януари до юни, сега операторите свалиха овчите кожи и им лъснаха вълчите зъби, в момента май-читавия план с минути към всички и интернет за около 15 лв е на Ментел, което допреди година нямаше да го повярвам никога.
А ограничението в новите планове на Виваком на 64 кб/с за интернет е помиярщина.
А ограничението в новите планове на Виваком на 64 кб/с за интернет е помиярщина.
Сегментът 15-20 лв. не ме интересува, визирам плановете от 30 лв. нагоре. В момента съм на Net&call XXL с промоционалната такса (Да почива в мир! :) ), договорът ми изтича януари 2017 г. и в края на следващата година ще имам две основни алтернативи - да преподпиша с Вива на някой от актуалните планове, или да си пренеса номера. Ако остана във Вива - ще имам най-добрата програма за лоялни клиенти (Вива Клуб) и неограничен трафик извън включения в пакета за слушане на онлайн радио през ВиваАпс, но (поне към този момент) не могат да ми предложат неограничени разговори към всички мрежи на плановете с месечна такса под 70 лв., смс-и (поне в тяхната мрежа), допълнителен трафик за чат и социални мрежи (при Теленор - неограничен, включително и за гласова комуникация, плюс неограничен трафик за най-популярните български информационни сайтове и абв.бг), минути към чужбина и минути в роуминг (при Мтел има включен и нет в роуминг), освен това вече и Вива като Ментел намалиха скоростта на нета след изчерпване на включените мегабайти на пълна скорост :(
Re: Re: Re: Re: Теленор са удължили срока на промоциите си до края на Октомври
За 18 лв. дават 750 мин. + 750 мб. В комбинация с други услуги е 14 лв. Се ще пуснат някоя промоция с двойно минути и нет, тогава ще е екстра. Ако пък в комбинация с други услуги и за два лева отгоре двойно нет пак бива.
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор са удължили срока на промоциите си до края на Октомври
Долни хиени!
В комбинация с друга услуга... за да стане 75% от това, което предлагат другите оператори на същата цена.
А ти си се вързал на хорото за две години с двете им услуги, за да получиш 3/4 от това, което другите ти дават дори и без договор.
СУПЕР ОФЕРТА! Няма що.
Алчни копелета!
Ами докато има хора да им подписват на малоумните и неизгодни договори за нас, такива скапани ще са им офертите.
В комбинация с друга услуга... за да стане 75% от това, което предлагат другите оператори на същата цена.
А ти си се вързал на хорото за две години с двете им услуги, за да получиш 3/4 от това, което другите ти дават дори и без договор.
СУПЕР ОФЕРТА! Няма що.
Алчни копелета!
Ами докато има хора да им подписват на малоумните и неизгодни договори за нас, такива скапани ще са им офертите.
Re: Re: Re: Re: Теленор са удължили срока на промоциите си до края на Октомври
Абе кви са тея цени бе ??? БОБ - 1000 мин. 2000 mb. нет....пълнете им гушите на ония...