Telenor-скоро
Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Ако пуснат сателитна тв, ще е голям удар, тъй като Теленор(а и преди Глобул) са най-силни сред ромското население и много лесно може да ги върже към новата си услуга.
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Айде бре:D Ти покрай циганска махала минавал ли си? Там всеки коптор е покрит със толкова сателитни чинии, като прясно л***о накацано от мухи!!!:D:D:D А като се знае как тъмнозелените ни сънародници обичат да плащат за каквото и да е, не виждам как на Теленор ще им излязат сметките.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Тия цигани обичат да палят операторите не само с неплащане на сметки, но и на лизингите, които правят. На мен преди години един цинго ми предложи, да вземе на негово име телефон на лизинг, а аз да му платя половината от стойността му в кеш.:D Мои приятели така си обзаведоха апартаментите с чисто нови мебели.:D
Така че ако основния таргет на Telenor са тия, значи яко са я закъсали. :D
Така че ако основния таргет на Telenor са тия, значи яко са я закъсали. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Всъщност, М-тел го махнаха. Спомням си, че до скоро имаха реклама за най-бърза 3G мрежа в България, ама новия сертификат е само за download май. :)
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Моля, предложете това решение на г-н Воден дух, който отдавна оревава орталъка тук за изгоден айфон. :)
Иначе, това се нарича съучастие в измама. Да ти имам и приятелите!:S(blush)
По темата - не мога да схвана още каква точно е идеята на Теленор с тая кампания. Нали ни проглушиха ушите, че оптимизацията на мрежата била завършена? Сега се оказва, че тепърва ще я правят, май. Е**си!:X
Иначе, това се нарича съучастие в измама. Да ти имам и приятелите!:S(blush)
По темата - не мога да схвана още каква точно е идеята на Теленор с тая кампания. Нали ни проглушиха ушите, че оптимизацията на мрежата била завършена? Сега се оказва, че тепърва ще я правят, май. Е**си!:X
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Да не пускам нова тема. Който е нателенор забелязал ли е дали навсякъде където е на 2г ,е на EDGE или все още тук там е на GPRS?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Лично аз съм вече непрекъснато на [B]H[/B]. Но живея в София и не мога да бъда достатъчно обективен. На местата където имах колебание, вече съм със стабилно [B]H[/B].
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Ами другите ко-оператори като блеят и Епъл не ги отразява - "г-н Воден дух" след година и половина ще се пренесе в Теленор и ще си вземе Айфон от тях изгодно от тях :)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
Това е добре.
Вчера примерно бях в Нови Хан до София на центъра мтел нямат 3г и 2г-то е 1-2 чертички просто нямам думи...
Нещо сериозно се замислям за офертата на теленор за пренсен номер към тях.
Вчера примерно бях в Нови Хан до София на центъра мтел нямат 3г и 2г-то е 1-2 чертички просто нямам думи...
Нещо сериозно се замислям за офертата на теленор за пренсен номер към тях.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor-скоро
За мен е доста не рационално да се сменя точно сега оператор.
Предстои пускане на ЛТЕ от мобилните оператори, предстои септември месец 20 години МТел.. общо взето до края на годината със сигурност ще има ново меле като февруари-април.
Ако подпишеш 2 годишен договор, за 2GB нет, мисля че ще се минеш. 99% ще предложат по-добра оферта до няколко месеца.
Аз например от началото на този месец до отчетния ми период (21во число), засякох какъв трафик ще навъртя с почти никакво използване на WiFi. 5Гб съм навъртял за 20 дни, при положение, че не съм някакъв heavy юзър, гледам клипове от тубата чат пат и по малко ТВ.
Направих сметка, че долу горе 4-5Гб (поне) са идеални.
Предстои пускане на ЛТЕ от мобилните оператори, предстои септември месец 20 години МТел.. общо взето до края на годината със сигурност ще има ново меле като февруари-април.
Ако подпишеш 2 годишен договор, за 2GB нет, мисля че ще се минеш. 99% ще предложат по-добра оферта до няколко месеца.
Аз например от началото на този месец до отчетния ми период (21во число), засякох какъв трафик ще навъртя с почти никакво използване на WiFi. 5Гб съм навъртял за 20 дни, при положение, че не съм някакъв heavy юзър, гледам клипове от тубата чат пат и по малко ТВ.
Направих сметка, че долу горе 4-5Гб (поне) са идеални.