Теленор
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Теленор
Айде честито, вече Космо Мобайл България ЕАД е в историята, от този следобед е вече с нова фирма - ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ ЕАД.
Дано скоро да усетим и разликата :) в плановете и скоростите.
Дано скоро да усетим и разликата :) в плановете и скоростите.
Re: Re: Теленор
Абсолютно не ми се вярва да пуснат ниски цени и нещо радикално от това , което го има в момента ...
Изхождам от факта, къде са купили оператори... 3 в Индия..и региона , 3 на Балканите и 3 в скандинавия.. Според мен стратегията им ще е 3 типа поведение според региона ... Индия - мизерия ,Блаканите доене и мизерия и скандинавия... западен тип оператор с големи дотации
Изхождам от факта, къде са купили оператори... 3 в Индия..и региона , 3 на Балканите и 3 в скандинавия.. Според мен стратегията им ще е 3 типа поведение според региона ... Индия - мизерия ,Блаканите доене и мизерия и скандинавия... западен тип оператор с големи дотации
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Re: Re: Теленор
Не вярвам да има планове с ниски цени. Никой вече не предлага ниски цени. Но поне като плащаме, да получаваме качество.
В тази връзка съм склонен да дам малко повече, например около 40 лв. на месец, но да има план като Трансфера на Мтел с 2000 мин, към всички мрежи и 5 гб нет.
И отлично покритие из цялата страна.
Виж, ако има и добри роуминг планове, бих се възползвал.
В тази връзка съм склонен да дам малко повече, например около 40 лв. на месец, но да има план като Трансфера на Мтел с 2000 мин, към всички мрежи и 5 гб нет.
И отлично покритие из цялата страна.
Виж, ако има и добри роуминг планове, бих се възползвал.
Re: Re: Re: Re: Теленор
Договорът ми изтече на 16.10 и вече ми предлагат бизнес оферти. Обаче не виждам нещо ново. Струва ми се, че предложенията на Виваком са по-изгодни.
Re: Теленор
И по какво позна?Седи си им сайта все още глобул.Във фейса нищо не са обявили,а и мрежата си е все още кръстена глобул.Впрочем къде може да се види кога ще има промяна по градове?Споменават за някакъв график-някои са получили смс-и...
Re: Теленор
Не знам за такова нещо , все още няма никаква промяна по сайт/ социални мрежи - профил/ търговска мрежа - Плевен , но много служители са вече в един друг оператор където и абонатите им . Та никаква промяна по офертите , договора ми изтича скоро , а офертите по програмата "Заедно" , са толкова по - скъпи от това да си взема от Vivacom свободно и в пъти по - скъпо от да си го взема от Vivacom с Viva Club :D ...
Re: Re: Теленор
В Стара Загора смениха огромна светеща реклама-от ония които поставят на някой високи блокове на стратегически места,вече надписа е TELENOR. Не знам по какво ще разберем ние потребителите кога е станала смяната,едва ли ще е нещо едновременно за всички.Ще се смени сайта,надписа на дисплея на телефона,ще ребрандират офисите,засега тук има надпис ГЛОБУЛ СТАВА ТЕЛЕНОР ,но реално си е глобул табелата на магазина.Относно оферти,на сайта има инфо,че обновяването на мрежата ще приключи средата на 2015,дано офертите излезнат по-рано.