Теленор удвоиха мегабайтите в част от плановете “Тотал”
Теленор удвоиха мегабайтите в част от плановете “Тотал”
Браво на Теленор, сега за 25 лв освен фри разговорите, мегабайтите стават 5000 + 5000. Сега, ако ми предстоеше да ми изтича договора с Виваком, щях да се пренеса и да отнеса за 31 лв 10000 + 10000 МБ, а не да се чудя Виваком дават или не дават нещо подобно като скрит план. Нищо чудно след няколко месеца и гласовата да ми е при тях.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Теленор удвоиха мегабайтите в част от плановете “Тотал”
Е това вече са [u]нормалните[/u] оферти. А тези от 37 и 45 лв са направо трепач като оферта за мобилен интернет. Бравос.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Е може и нещо по изгодно да изкарат ако Теленор лека полека излиза от негласното споразумение, може би се връща реалната конкуренция.
Re: Re: Теленор удвоиха мегабайтите в част от плановете “Тотал”
Точно така, и така трябва да останат като стандартни, а не промоционални! Понеже имам и дейта карта от тях, този от 31 лв си е направо създаден за мен. :D Раздвижиха се доста добре, сега да видим и конкуренцията, дали ще стандартизира в нормално съотношение мегабайти - цени.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Аз съм на тази оферта от миналата година.
Имаше пак оферта.
Имаше пак оферта.
При положение че съм преподписал септември месец и съм взел телефон с плана в брой има ли начин да преподпиша пак или нещо от сорта да си прекратя договоря с 3 месечна неустойка и да подпиша наново. Дайте идеи моля
Такива бяха Коледните планове,и аз се възползвах още тогава.
В сайта на Теленор виждам, че единствено в плана от 36,99лв ,има добавени 5000 МБ?!?
Явно глвдаш някой друг сайт :D
Плана от 36,99 лв. е със 30GB.
Плана от 36,99 лв. е със 30GB.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Теленор удвоиха мегабайтите в част от плановете “Тотал”
И аз не знам къде да гледам :)
EDIT:Явно от Теленор налагат някакви рестрикции,ако отваряш сайта им от iPad.От телефона ми зарежда това което се спомена в темата,а от таблета,това от скрийншота ,който качих:|
EDIT:Явно от Теленор налагат някакви рестрикции,ако отваряш сайта им от iPad.От телефона ми зарежда това което се спомена в темата,а от таблета,това от скрийншота ,който качих:|