Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Офертата на боб е все още валидна. Вчера пренесох 2 карти от Виваком. 1000м и 1000мб за 14.90 на безсрочен договор.
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
В началото на септември търсих план с 1000мин/2ГБ Интернет и ми го предложиха при пренос в офис в Сливен, както и Резерв Стандарт намален на 15лв (от 39.99лв.) с двугодишен договор. По-евтиния вариант не включваше (Зона1/Зона2/Роуминг), а минутите и данните бяха със същите параметри.
Интересното беше, че имах единствено предплатена карта на Теленор, за която предложението не беше валидно.
Посъветваха ме да си взема Прима и след 3-4 дни пренесох номера, като не съм зареждал допълнителни суми в картата. Имах известни колебания дали преноса ще се осъществи, понеже колеги тук са споменавали 3 месеца ползване или десет левово зареждане, но според служителите това се случвало само с предплатени Вивакомски карти и в крайна сметка всичко мина успешно.
Интересното беше, че имах единствено предплатена карта на Теленор, за която предложението не беше валидно.
Посъветваха ме да си взема Прима и след 3-4 дни пренесох номера, като не съм зареждал допълнителни суми в картата. Имах известни колебания дали преноса ще се осъществи, понеже колеги тук са споменавали 3 месеца ползване или десет левово зареждане, но според служителите това се случвало само с предплатени Вивакомски карти и в крайна сметка всичко мина успешно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Все още и двата плана са валидни,но първия,този за 20 лв,се предлага по-щедро,има го и на my telenor
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
С теленор раздялата е най-трудна. Трябва да не си със всичкият си ъкъл - да познаваш условията по договорите на операторити и да подпишеш с тях.
[B]Мтел[/B] ти прекратяват договора без неустойки поради лошо качество на доставяните от тях услуги.
[B]Вивател[/B] - раздяла с 3 такси, независимо от продължителността на договора.
[B]Теленор[/B] - НЯМА ОТЪРВАНЕ.
Всички такси кеш
и тогава лабеж.
[B]Мтел[/B] ти прекратяват договора без неустойки поради лошо качество на доставяните от тях услуги.
[B]Вивател[/B] - раздяла с 3 такси, независимо от продължителността на договора.
[B]Теленор[/B] - НЯМА ОТЪРВАНЕ.
Всички такси кеш
и тогава лабеж.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
[Quote]колеги тук са споменавали 3 месеца ползване или десет левово зареждане[/Quote]
Такива бяха условията за пренос допреди 2-3 години. После ги промениха, за да засилят конкуренцията. Сега няма минимален срок или изискване за зареждане на предплатената карта. Можеш днес да си вземеш предплатена и утре да си пуснеш заявление за пренос към друг оператор, за да се възползваш от добрите условия при пренос на номер.
Такива бяха условията за пренос допреди 2-3 години. После ги промениха, за да засилят конкуренцията. Сега няма минимален срок или изискване за зареждане на предплатената карта. Можеш днес да си вземеш предплатена и утре да си пуснеш заявление за пренос към друг оператор, за да се възползваш от добрите условия при пренос на номер.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Ползвам услугите на Теленор над 6 години,защо да прекратявам,качеството ме устройва,ако 1000 мин вземат да недостигат,мога да мина на Нонстоп предполагам.
Потвърждавам! Валидна е офертата. Тази вечер бях в офис на БОБ и ми предложиха да си прехвърля номера срещу 1000мин и 1000Мб. После в офис на Теленор ми заобясняваха как Интернета на БОБ-а бил зле, и как като ми свършат байтите ще си патя с бавен и скъп Нет. Някой има ли наистина впечатления как е Интернет-а на БОБ в дълбоката провинция? Достатъчен ли е като количество?
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
От това, което е лично мое наблюдение, МТел не пуска за БОБ мрежата си на пълна пара.. От там нататък сам си прави сметката дали ще ти излезе кяра. Като ти свърши бързия нет, евентуално може да пускаш само съобщения на вайбър, месинджър и т.н.
Дълбоката провинция какво значи? Бил съм в забутани села и съм ползвал 3Г, но скоро ходих до Житница където Вива и Теленор имаха 3G, но Мтела ми беше на EDGE.. 5 км преди това в Калояново 3Г-то беше на макс.
Иначе ако не търсиш скорости на Speedtest-а, интернета на БОБ-а е добър. Максимално съм го виждал да цеди към 12-13мбс, докато на същото място с Мтел съм на 20-24мбс.. И в двата случая няма да имаш проблем, така или иначе с 1000мб трафик не върви да дърпаш торенти :D
Дълбоката провинция какво значи? Бил съм в забутани села и съм ползвал 3Г, но скоро ходих до Житница където Вива и Теленор имаха 3G, но Мтела ми беше на EDGE.. 5 км преди това в Калояново 3Г-то беше на макс.
Иначе ако не търсиш скорости на Speedtest-а, интернета на БОБ-а е добър. Максимално съм го виждал да цеди към 12-13мбс, докато на същото място с Мтел съм на 20-24мбс.. И в двата случая няма да имаш проблем, така или иначе с 1000мб трафик не върви да дърпаш торенти :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Много благодаря за отговора! Мисълта ми беше дали става да прочетеш нещо в новините, или да слушаш он-лайн радио например? Или да гледаш видео в Ютюб...
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
С трафика на бърза скорост става за всичко, включително онлайн телевизията на Булсатком и Youtube 1080p..