Въпросът е до колко 1 ГБ ще стигнат за клипове от тубата и видео. Аз лично не ползвам активно нета и не съм надхвърлял 250мб(няма грешка месечно), но това са не повече от 2-3 клипа месечно, радио - забрави! Най-много някоя новина нещо.
А 1 Гб дали от Теленор или БОБ все си е 1ГБ. Поне при БОБ в момента, в които те усъмни може да те цакат се разделяш. При Теленор обаче това е скъпо удоволствие, веднъж накован с договор за 24 месеца.
Операторите свялат звезди докато ви го набият с договор, еспешали "сините".
Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Само,че при Теленор са 2000 мегабайта
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
И после режат на 128,което е дора скорост за разговори и чат,както и сърфиране.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Днес жена ми ще подпише договор с Теленор за 20лева и 1000 мин. към всички в България и стационарни в Първа зона. В това число са и сто мин. роуминг. И два Гига интернет. А аз снощи подписах за 15лева, 1000мин. и 2Гб нет, за срок от ЕДНА година. Казах им, че офиса на БОБ е на по-малко от сто метра. Ако искат да ме запазят като клиент ......... И се съгласиха. Запазиха ме!
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Е то по-добре жена ти да подпише на същото като теб :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Според мен са направили добре,да може ако пътуват в ЕС, единия да има роуминг минути.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Е, не! На нея ѝ трябват минути към Гърция! Затова е и с този план вече! И сега моля за ВНИМАНИЕ тези които като нея ще искат минути към домашен телефон в Гърция: Минутите в този пакет са САМО за домашен телефон на ОТЕ! Тези които ползват другия оператор КОСМОТЕ, НЕ МОГАТ да говорят с тази тарифа!!! Оператор Космоте е в графа "низвергнати" и влиза в група "Балкани".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
http://www.efon.eu/ccbg.php
Ето ти нещо за международни без необходимост от интернет.
Ето ти нещо за международни без необходимост от интернет.