Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Сега видях,че този план се предлага за подновяване онлайн,вече не е нужно да се молиш на служител.Доколкото знам включва 1000 нац минути,100 от които зона 1,2 и роуминг и 1000 или 2000 мб нет за 20 лв.
Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Нета е 2000 МБ предложение само с 2 годишен договор.
Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
А ако в края на следващата година искам да си пренеса номера от Виваком при тях, каква отстъпка за "Нон стоп" плановете ще ми дадат?
Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Шегуваш се,нали! :D Няма кой да ти каже какво ще се случи след година.:P
Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Виваком май имаше подобен с много по-лесни условия за раздяла. Защо трябва да подпиша с Теленор?
Отделно 1 или 2 гиги според мен ще е според отчаянието на клиента.
Ако не са тия 100 минути не знам си къде по-добре БОБ - 1000минути, 1 гига(отново) за 5лв по-малко, че и [B]без договор[/B].
Пък ет искали 50лв на за другите.
Наглеци!
Отделно 1 или 2 гиги според мен ще е според отчаянието на клиента.
Ако не са тия 100 минути не знам си къде по-добре БОБ - 1000минути, 1 гига(отново) за 5лв по-малко, че и [B]без договор[/B].
Пък ет искали 50лв на за другите.
Наглеци!
Ми аз го дебна т'ва предложение на БОБ, но към момента не съм го забелязал. Да не го пропускам, а? Без договор се съгласявам дори и на по-малко Mb-ти интернет, важното е да не ме "работят" операторите.
Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Доскоро го даваха ако пренесеш номер при тях,може още да е валидно. Няма да го намериш на сайта!
velns, къде видя сега тази оферта с 1000?
Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
е какво и е изгодното на тази оферта? боба това го дава за 15лв без договор, а тук с 2години... като изключим минутите към чужбина... по-добре боб без договор.
Re: Re: Re: Re: Теленор WEB&TALK 49.90 промо за 20 лв за абонати с изтекъл договор
Аз подписах на нея в края на април. До към края на август също я предлагаха само при прехвърляне на номер.
Може би още я предлагат. Преди 2 седмици когато попитах за тази оферта в офис за прехвърляне на номер, първо ме попитаха от кой оператор. След като им отговорих "предплатена от Мтел", отговора им бе "Сори, няма".
За това си мисля, че може би ако се прехвърля от изцяло друг оператор може и да я има.
В сайта им не я търсете.
Може би още я предлагат. Преди 2 седмици когато попитах за тази оферта в офис за прехвърляне на номер, първо ме попитаха от кой оператор. След като им отговорих "предплатена от Мтел", отговора им бе "Сори, няма".
За това си мисля, че може би ако се прехвърля от изцяло друг оператор може и да я има.
В сайта им не я търсете.