TELZ- разговаряй в роуминг на ниски цени!
Re: TELZ- разговаряй в роуминг на ниски цени!
Хич не се правя на важен.Ти ако искаш хвърляй пари през терасата на непознати,твой проблем.Четем достатъчно за такива наивници.
Хайде пак грешка 500. Как е при вас?
Дефакто, никой не те кара да го правиш. Ти си избираш как да им се обадиш.BANANA_18 написа: ↑29 окт 2024, 01:11Прощавай ама аз водя важни разговори с 0700... с лични данни,като дори правя превод на пари чрез 0700.Нали не очакваш да се доверя на някакво приложение,което ми казва "звънни на този номер,той също е на банката"...
Да,като трябва да звънна на Технополис за поръчката ми няма проблем да ползвам приложението.
Факт е, обаче, че всеки 0700 номер има съответен стандартен номер отзад...
Чисто от любопитство, как точно правиш превод през 0700? И няма ли много по-лесни и сигурни начини за това?
Превод на пари от кредитна карта на парибас става и по телефона,особено когато си в чужбина и нямаш достъп до картата или е повредена,това е единственият вариант.Просто давам пример че има номера,които не е хубаво да се взимат от разни приложения или неофициални сайтове.
BANANA_18 написа: ↑10 ное 2024, 06:59Превод на пари от кредитна карта на парибас става и по телефона,особено когато си в чужбина и нямаш достъп до картата или е повредена,това е единственият вариант.Просто давам пример че има номера,които не е хубаво да се взимат от разни приложения или неофициални сайтове.
Забрави да кажеш по-интересната част - как от чужбина звъниш на 0700?
Защо по дяволите, ползваш банка, която няма нормално мобилно банкиране, а се налага да правиш преводи по телефона??? Това е малоумноBANANA_18 написа: ↑10 ное 2024, 06:59Превод на пари от кредитна карта на парибас става и по телефона,особено когато си в чужбина и нямаш достъп до картата или е повредена,това е единственият вариант.Просто давам пример че има номера,които не е хубаво да се взимат от разни приложения или неофициални сайтове.