Тестове на стационарните интернет доставчици в страната
Re: Тестове на стационарните интернет доставчици в страната
Моята кабеларка (beer)
http://www.speedtest.net/my-result/4525713482
http://www.speedtest.net/my-result/4525713482
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тестове на стационарните интернет доставчици в страната
Е, аз се отказах и си преподписах онлайн с Mtel. Сега съм на половин такса за цялата година, но се прекарах леко, защото ако бях отишъл в офис - щяха да ми дадът тези 50% за целия срок на договора!;) Ето защо е по-добре такива сделки да се правят на място в офис!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Тестове на стационарните интернет доставчици в страната
При безжична връзка между десктопа и рутера - http://www.speedtest.net/my-result/4525737812
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тестове на стационарните интернет доставчици в страната
Не разбрах! За 1 година си преподписал и пак ползваш 50% отстъпка? А аз се обвързах 2г. по 7,95лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тестове на стационарните интернет доставчици в страната
Двугодишен договор и за първата година съм с 50% отстъпка от таксите. Ползвам интернет и телевизия в пакет за 14,45лв (първата година), и 28,90лв (втората година). Ами не знам как си подписал онлайн с 50% за двете години, защото при мен изрично ми казаха, че такива "цели" отстъпки се дават в офис, а не онлайн. Може би, защото аз съм на пакетна услуга, а ти ползваш само нет...или си служител в Mtel... :D
@Chilko, страшни скорости, но ти сигурно си на по-големи скорости по договор. Аз съм на 30мбпс и получавам 50мбпс. Също така модема ми е по-слаб на макбука. Ако съм на друг компютър със сигурност, ще извадя по-добри резултати.
@Chilko, страшни скорости, но ти сигурно си на по-големи скорости по договор. Аз съм на 30мбпс и получавам 50мбпс. Също така модема ми е по-слаб на макбука. Ако съм на друг компютър със сигурност, ще извадя по-добри резултати.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Тестове на стационарните интернет доставчици в страната
Много големи цифри,колко плащаш за тази услуга?
Re: Re: Re: Тестове на стационарните интернет доставчици в страната
25 лв. само за интернет (ползвам цифровата ефирна телевизия), но като цяло скоростите варират. Това е към български сървър и затова са толкова високи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тестове на стационарните интернет доставчици в страната
Ползвам само нет и в сайта и в договора ми е изрично написано [Quote]50% отстъпка от месечната такса за целия срок на абонамента[/Quote].
Не съм служител на Мтел, но ако стана всичко от кухнята ще се знае първо тук. :D
Не гледам ТВ и за това не съм си прекарал такъв в Пловдив, но тук в Шумен мама ползва Виваком ТВ, който смятам да заменя с Мтелския. Някой знае ли, дали Мтел ТВ може да се ползва във Франция? Не би трябвало да има проблем, нали?
Не съм служител на Мтел, но ако стана всичко от кухнята ще се знае първо тук. :D
Не гледам ТВ и за това не съм си прекарал такъв в Пловдив, но тук в Шумен мама ползва Виваком ТВ, който смятам да заменя с Мтелския. Някой знае ли, дали Мтел ТВ може да се ползва във Франция? Не би трябвало да има проблем, нали?
Re: Re: Re: Re: Тестове на стационарните интернет доставчици в страната
Аз давам 25 лева за нет и тв.
Като цяло съм доволен от услугите на оператора.
Като цяло съм доволен от услугите на оператора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Тестове на стационарните интернет доставчици в страната
Аз съм на безсрочен нет от Мтел с телевизия, която не ползвам. Но ми дадоха оферта 50% намаление на месечните такси за... винаги (нямам срок на договора).
Принципно предложението получих в офис на Мтел след като им казах, че искам да си прекратя услугата. Явно е някаква форма на "недоволни клиенти" оферта.
И така- 13 лв 50 Мбита нет и 40+ канала (нямам представа какви) без срочен договор. Много яка оферта според мен ;)
Принципно предложението получих в офис на Мтел след като им казах, че искам да си прекратя услугата. Явно е някаква форма на "недоволни клиенти" оферта.
И така- 13 лв 50 Мбита нет и 40+ канала (нямам представа какви) без срочен договор. Много яка оферта според мен ;)