Тия изроди от М-тел ми скъсаха нервите

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Re: Тия изроди от М-тел ми скъсаха нервите

Мнение от sports_man » 09 май 2011, 17:27

В това нервно състояние в което си ти сега и аз бях така няколко месеца подред като гледах как ми надписваха сметки,слагаха ми по 2 такси за 1 месец,чаках фактури и ми бе отвръщано със наглост на всеки мой въпрос,да не говорим че съм чакал с часове да се свържа с оператор! Аз все едно нямам друга работа и проблеми ами и ще чакам с часове на телефона да ми обърне някой внимание и я ти свърши работа я не...Отделно и постоянно си мислих "дали другия месец няма да имам надписано пак и колко ще е ..." това са толкова много нерви,че човек ако е с лабилна психика като нищо може да врътне.Нестига ,че нито държавата ни като държава ами и това те подтиска допълнително,всеки човек си мисли неговите си проблеми и отделно това ами извинявай,нестава така...-среден пръст и проблема /поне този/ е решен :)

Rosko80
Регистриран: 02 апр 2011, 06:49

Мнение от Rosko80 » 09 май 2011, 17:32

(angry)Не се издържа,кажете какво да правим как да накажем ментел (angry) представете си ако това се случеше във Гърция,как щяха да им горят офисите а тука се редим пред касите мълчим и си плаща ме(angry)заслужаваме си съдбата:X(yes)

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 09 май 2011, 17:48

Наказанието е много просто. Като се махнеш спираш да си дойна крава, а ако е масово явлението ще видят звезди посред бял ден, защото печалбите ще отидат в тоалетната.
Честно казано мен този казус малко ме изненадва. На мен ми пуснаха 4 фактури за Великден и най-големият майтап беше, че към момента на пускането им ми обясниха, че едната вече е просрочена, което си е наглост на N-та степен.
Пропускаме дребния детайл, че точно тази "просрочена" фактура беше сбъркана. След крупен скандал обаче до спиране на телефони не сме стигали и си коригираха омазаната фактура преди да я платя, макар че за второто трябваше първо да ходя в БЦ, а после да се разправям и на *88, защото овците от БЦ не бяха направили нищо по въпроса.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 09 май 2011, 18:09

човек прав си, всичко което казваш е така.
но от една страна защо си траем...еми защото колкото и тъпо и овче да е,ако сме в едната амарика за 2 часа си ги осъдил вместо да губиш дни с тях.и така никой не смее да ти каже нещо.тука кой ще осъдиш за по-малко време отколкото можеш да се разбереш цивилизовано с фирмата?затова на никой не му се занимава.първо са виновни институциите,после фирмите че се гаврят,ние сме по средата.значи аз да се занимавам с някаква фирма за тъп телефон,тъп интернет,или друга тъпа услуга аз трябва да впрегна цялата си енергия и време ,за едни 20,50,100,200лв които ок наистина не са тяхни и ми ги искат неправомерно,но аз ако впрегна тази енервгия и време в работа ще изкарам 3пъти повече пари за това време и всеки си казва майната му.знам че подобно поведение не е европейско нито е както се нарича ,ама е така в крайна сметка и съм прав.
и накрая кажи,и не само ти,ами който се сети някой мобилен оператор,интернет доставчик,кабелна телевизия и подобни ,които са коректни и си изпълянват договори и всичко.някой доставчик ,който не си е изпълнил нещата и ти си казал прекратете договора и те са казали ок господине наша грешка не ни дължите нищо.една таква фирма.еми няма...
затова и хората не се местят много и казвате овчо мислене.да ама като иде при глобул да речем там какво е.пари ли ти връщат като грешат или ти правят с***ка... навсякъде ти оправят.....проблема.всичко трябва да се почне от най-високо ниво да се оправя и контролира.и заплати и безработица и всичко абсолютно.много хора са си виновни за много неща,но главния проблем идва винаги отгоре!!!!на най-високо ниво,над фирми частни и каквито и да е.независимо български или с чужди собственици...

[BG]Agent_Kowalski

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 09 май 2011, 18:10

да горят,ама къде ще идем като всички са еднакви както съм написал надълго и нашироко в предния ми пост...

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 09 май 2011, 18:29

Ако си на фирма няма как да се махнеш от Ментел но ако може да избираш аз ако съм на теб се махам и готово.

Rosko80
Регистриран: 02 апр 2011, 06:49

Мнение от Rosko80 » 09 май 2011, 20:33

(angry)(angry)(angry)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 09 май 2011, 20:43

мода да ме извини, но :

Да ........................ буклуууук (woo)(angry)(angry)(angry)(angry)(woo)(woo)

mod edit
без такива изрази

[BG]Agent_Kowalski

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 09 май 2011, 20:49

по-скоро на собствениците,които са негови работодатели :|
мода може да те извини,ама може и да четат малки деца,те да те извинят (whistle)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 09 май 2011, 21:31

Малките деца да се учат на агресия и нетърпимост към поробителя :X

Отговори