Тия изроди от М-тел ми скъсаха нервите

truck
Регистриран: 19 яну 2010, 16:03

Re: Тия изроди от М-тел ми скъсаха нервите

Мнение от truck » 14 май 2011, 20:55

Аз имам директен дебит за сметките на Виваком и правят 2,5% отстъпка.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 14 май 2011, 21:10

[Quote]Аз имам директен дебит за сметките на Виваком и правят 2,5% отстъпка.[/Quote]Това е от 3 години поне, доколкото си спомням (yes)

borusiq
Регистриран: 13 ное 2007, 09:06

Мнение от borusiq » 14 май 2011, 21:29

Всички, които се оплаквате толкова от Мтел звучите еднакво. Не знам, ако наистина осъзнавате положението си и въобще целия този цирк с новата им система, защо продължавате да се измъчвате. Аз лично не бих изтърпял такова нещо с месеци.
Не ме разбирай погрешно, не казвам, че другите два оператора цъфтят, но както и при изборите за правителство: избираме най-малкото зло.
Те не сменят поведението си, а само номерата си. Какви ли не трикове не ползваха... Че заради търпимостта на масата народ, смятам и останалите оператори се приучиха.
Само помисли какво би се случило, ако и Глобул и Вивател си измислят също такива ритуали. Няма да се учудя... на фона на бездействието от абонатите на Мтел.
Говори се и се пише колко много хора се отказвали от услугите им... пълни глупости... само седят и хленчат по цял ден... и се канят да звънят на оператор да се разправят...
Бъди сигурен, че само една шепа хора няма да оправите Мтел, по-добре не се занимавай изобщо с тях повече
Fire is Faith

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 14 май 2011, 22:41

[Quote]Говори се и се пише колко много хора се отказвали от услугите им... пълни глупости... само седят и хленчат по цял ден... и се канят да звънят на оператор да се разправят...[/Quote]
За съжаление е така. Колежката за която писах + мъжа й само мънкят, но като ги навивам и днес вкл. да се преместят на вива все се сучат. Плюят, но се оправдават, че всичките им близки са на мтел.

[Quote][Quote][Quote]ПРОСТ НАРОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/Quote][/Quote][/Quote]

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 15 май 2011, 15:40

[Quote][Quote][Quote][u][B]ПРОСТ НАРОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/u][/Quote][/Quote][/Quote]

Bio
Регистриран: 26 яну 2006, 20:46

Мнение от Bio » 15 май 2011, 17:37

Аз с кеф се откачих преди месец. Оказа се, че нямам забавени фактури за последните месеци, платих си последната и се прехвърлих на Прима и сега съм с 1.20 в сметката ;). Като звънях на *88 да питам каква е процедурата, един пич ми каза: "Ама господине, може да си прекаратите договора чак август 2011". Аз му викам, че още август 2010 съм дал предизвестие и той реши да "провери" пак. И ха - оказа, че наистина съм дал предизвестие 2010 г. До последно с откровени лъжи се опитват да те омотаят.

Вече 6 години ползвам успоредно Виваком с Мобилтел. Гледам и тарифите на Глобул. Почвам да се чудя освен с абонатите, има ли нещо друго, с което Мтел превъзхожда останалите два оператора (физически лица). Онзи ден ходих с колело до Белоградчишките скали и села като Орешец, Воднянци имаха HSPA обхват на 3/4 и 4/4 сигнал на Виваком. Иронията беше, че на места 2Г се губеше и имаше само 3Г.

И нещото, което ме дразни в мтел, че не субсидират телефоните си.

bory66
Регистриран: 21 апр 2011, 09:23

Мнение от bory66 » 15 май 2011, 18:32

Да се молим със свещи в ръка, че проблемите се прехвърлят от болната на здравата глава ...
http://www.facebook.com/event.php?eid=171516449573527

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 15 май 2011, 19:40

[Quote]Почвам да се чудя освен с абонатите, има ли нещо друго, с което Мтел превъзхожда останалите два оператора (физически лица).[/Quote]Ъм... (whistle)

[B]ANTIVILLAGER[/B]
[Quote]Плюят, но се оправдават, че всичките им близки са на мтел.[/Quote]Ми то и аз от ноември 2005 бях така няколко месеца - всички близки и приятели бяха на М-Тел и Глобул. Но това е минало - нещата са поправими, само желание да има. (cyber)

Nilson
Регистриран: 14 май 2011, 01:06

Мнение от Nilson » 15 май 2011, 20:36

Едва ли М-тел е най големия проблем на държавата,че чак се организират бдения срещу него.Не казвам,че са перфектни и нямат проблеми, но чак бдения!!!Не си мислете,че другите оператори по света са цвете за мирисане.Преди време Федералната комисия за телекомуникации нареди на Verison-най големия моб.оператор в САЩ да възстанови пари,за надвзети суми по сметките на клинтите.Такъв случай имаше в Канада и в Англия.А какво да говорим за най-голямата демокрация-САЩ,дето примерно ако ползваш тетеринг на телефона,чрез кракнати приложения, те засичат и ако не си заявиш тетеринг план, от следващия месец ти го набутват задължително и си длъжен да плащаш.Просто няма как при средна сметка от около 9-10 евро на човек в България, да има изгодни планове и евтини субсидирани телефони..виж ако плащаш по 30-40 евро е друга работа...Не защитавам М-тел, живея в чужбина и не ги ползвам,просто казвам,че не сме най зле в България...

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 15 май 2011, 22:03

[Quote][u]Преди време[B] Федераланата комисия за телекомуникации нареди[/B] на Verison[/u]-най големия моб.оператор в САЩ да възстанови пари,за надвзети суми по сметките на клинтите[/Quote]
Ами личи,че не ползваш моб. услуги в БГ:) и още по вече,че не получаваш БГ-заплата та да казваш,че 9-10евро са малко(не че няма хора които правят сметки за по 40-60евро,но и те не получават безплатни смартфони)Тъй като си нямаме ефективна "Федераланата комисия" ще си бдим със свещи:D И наистина таксите и тарифите не са големи,ама за такива които гледат през призмата на "другия свят";) а и доходите не са като "другия свят" от там и разходите за заплати,поддръжка и данъци не са като "другия свят";)

Отговори