Тотална излагация на Nokia на MWC !?
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: Тотална излагация на Nokia на MWC !?
Поради неизвестни причини те просто отказват да разберат, че бъдещето на мобилните телефони неминуемо включва тъч скриини. Ако N86 беше с тъч и малко по-голям дисплей, щеше да се нареди до OmniaHD и евентуално дори до Idou. Ама не.
Хей, не мислите ли, че е доста грозна тази Н86-ца?! Освен че ми писна да гледам еднакив телефони от Нокиа, сега трябва да гледам и грозни! :D
Не! N86 не е грозен. Той е УЖАСНО грозен. Писна ми от еднакви телефони, който погледнали ги от далеч, мисля че са един и същ.
Е в бяло телефона изглежда по-добре, но отново се копира визията на N97, както миналата година N81, N85 и N96 използваха почти еднаква визия.
Нали знаете " Ако нещо върви добре- копирай го!" Според Нокиа, тяхните телефони вървят и те сами си ги копират! :D
За мен N97 вече трябваше да е по ветрините, за да компенсира забавянето на N86. Сега като ги пуснат едновременно, кой бихте избрали вие ако сте фен на Нокиа? Не ка позная - N86. Сами си копаят гроба тези момчета, и не мога да разбера, кое ги кара да не си мърдат и пръста за да направят нещо? Името? Да, ама това е до време, а после?
От Нокиа се опитаха да оеднаквят визията на моделите в N-серията, което е нож с две остриета.
От една страна само с бегъл поглед върху дадено устройство можеш да кажеш в коя серия е позиционирано.
От друга страна се получава едно писващо еднообразие.
От една страна само с бегъл поглед върху дадено устройство можеш да кажеш в коя серия е позиционирано.
От друга страна се получава едно писващо еднообразие.
За това, кой телефон биха избрали, не си прав. Има голяма разлика между двата телефон> Тя се изразява в QWERTY-то на Н97. Е, и toucha-a, да! Н86 е мултимедиен смартфон, а Н97 е по-бизнес насочен. Това обаче няма да спаси компанията и тук, ти си прав! :)
Найстина всеки има вкус и ако на един му допада едно, на друг ще му пасне друго. N97 го водят за някакъв мултимедиен телефон предназначен повече за интерент, ама с какво е "по" от всеки друг телефон с QWERTY и touchscreen никой не ти казва. А знаели някой с какъв процесор е N86?
ARM 11, 434 MHz ;)