Тотално влошаване на условията при Виваком
Re: Тотално влошаване на условията при Виваком
Пффф, вече сума ти години цигански номера от операторите ни. Дано булсат да поразмърдат малко пазара. Ако боб поне намалят трафика от 50 ст на 5 примерно, наистина ще се получи един приемлив вариант за тарифа. С положение като това в България, хората имат нужда да плащат наистина това, което изразходват. Не се знае утре къде и как ще посрещнеш Слънцето. Прекалено се надценяват финансовите възможности на българина.
Fire is Faith
Re: Влошаване на условията при Виваком
Добре де, вярно ли е това, че ако сега си взема супер боб и го сложа в С2-та и, ще я кодира? И ако да, какво се прави това да не се случва?
Samsung GALAXY S22 Ultra
не, глупости :D
телефонът се кодира, кодато си го взел от тях. ако не е от тях и не е кодиран към друга мрежа, си го ползвай спокойно с който и да е телефон!
кодирането идва от телефона, а не от картата...
Иначе по темата - аз това ви го казах, че ще се случи доста отдавна... За съжаление, се оказах прав...
Нета на Вива е още по-зле и от преди... Цените скачат, условията си таковат таковата... Януари ми изтича договора на Мегакола и много ще се замисля дали да не я разкарам картата въобще... Почти всички познати в чужбина вече са с Viber...
Между другото, мярнах някаква реклама от Мтел - 6,54 лв = 100 мин към всички и 5 номера СИП... Не звучи зле хич...
телефонът се кодира, кодато си го взел от тях. ако не е от тях и не е кодиран към друга мрежа, си го ползвай спокойно с който и да е телефон!
кодирането идва от телефона, а не от картата...
Иначе по темата - аз това ви го казах, че ще се случи доста отдавна... За съжаление, се оказах прав...
Нета на Вива е още по-зле и от преди... Цените скачат, условията си таковат таковата... Януари ми изтича договора на Мегакола и много ще се замисля дали да не я разкарам картата въобще... Почти всички познати в чужбина вече са с Viber...
Между другото, мярнах някаква реклама от Мтел - 6,54 лв = 100 мин към всички и 5 номера СИП... Не звучи зле хич...
Глупости, но Милен ми го каза това човека.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50
Решението е телефон с две сим карти с боб и най-изгодната тарифа за мобилен интернет, която продължава да е от Виваком - traffic unlimited. За съжаление обаче наистина се научиха на номерата на другите оператори - не може да промениш тарифния си план на друг с по-висока такса, ако не ти остават 3 месеца или по-малко, орязаха минутите, вдигнаха цените...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Тотално влошаване на условията при Виваком
[Quote]Прекалено се надценяват финансовите възможности на българина.[/Quote]
Но не и робската му психика.
Разчита се че каквито и неизгодни промени да направят ние само ще помрънкаме, помрънкаме и ще се примирим.Толкова години са го правили.И с картела нямаме много голям избор.
Но не и робската му психика.
Разчита се че каквито и неизгодни промени да направят ние само ще помрънкаме, помрънкаме и ще се примирим.Толкова години са го правили.И с картела нямаме много голям избор.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Не си ме разбрал, брат. Само Самсунга, дето го дават от боб се кодира, нищо друго.
По темата: това е основният проблем, че Виваком се научиха на номерата на другите два оператора и започнаха да ги прилагат. Безумие е да не можеш да минеш на по висок план по време на договора си. Така само ще изгонят клиентите си. Абонат съм им от самото начало, но явно идва време разделно... Дано Булсатком променят нещата, само те останаха!
По темата: това е основният проблем, че Виваком се научиха на номерата на другите два оператора и започнаха да ги прилагат. Безумие е да не можеш да минеш на по висок план по време на договора си. Така само ще изгонят клиентите си. Абонат съм им от самото начало, но явно идва време разделно... Дано Булсатком променят нещата, само те останаха!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Не си ме разбрал, брат.[/Quote]
Бе той те е разбрал ама като си му казал "Самсунга" и той си е помислил за неговото Галакси, не го е свързал че му говориш за евтина слушалка :D
така е вече свързваме самсунг само с андроид ;)
Бе той те е разбрал ама като си му казал "Самсунга" и той си е помислил за неговото Галакси, не го е свързал че му говориш за евтина слушалка :D
така е вече свързваме самсунг само с андроид ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Явно точно така е станало :) (yes)
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
От днес мисля, че тръгва отново промоцията с удвоените минути към други мрежи за M и L пакетите.