Тотално влошаване на условията при Виваком
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Влошаване на условията при Виваком
А нормално ли е да искат 120лв депозит за Traffic XL+? Има промоция в момента на таксата, но пък и депозита е ебати... Вярно, че после ги приспадат, ама сумата си е твърде голяма..
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Мисля, че наистина е доста висок
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
И на мен са ми взимали, депозит, но беше 80 лева, поради това че ти дават \"безплатен\" модем или флашка?
Разбрах ви момчета, точно това си помислих, като каза за Самито, помислих, че като му опъна фасула и, ще ми го кодира.:)
@Кансъзов, точно така, андроид го свързвам със Самсунг. Телефон на над две години а подръжката продължава.;) Нека и другите да се похвалят с такава подръжка а да не ми говорят само за пластмаси, кофички от кисело мляко и така..:D
@Кансъзов, точно така, андроид го свързвам със Самсунг. Телефон на над две години а подръжката продължава.;) Нека и другите да се похвалят с такава подръжка а да не ми говорят само за пластмаси, кофички от кисело мляко и така..:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]Между другото, мярнах някаква реклама от Мтел - 6,54 лв = 100 мин към всички и 5 номера СИП... Не звучи зле хич...[/Quote]
Това с голяма вероятност е само половината такса...
Това с голяма вероятност е само половината такса...
Мда, щом е реклама, ще да е за 1-2 месеца както обикновено(no):)
Позна, горе-долу е така. От сайта
Месечната абонаментна такса от 6,45 лв. е валидна за първите 3 месеца при 1-годишен или 2-годишен абонамент за нов мобилен номер, като таксата за първия месец се предплаща в пълен размер. След третия месец, таксата е 12.90 лв./мес. Тарифирането е на всеки 60 секунди. Трафик на данни се тарифира на 1 KB. Предложението е валидно от 15.07 до 15.09 За повече информация: *88, www.mtel.bg и магазините на Мтел, Хенди, Моби и Технополис.
Месечната абонаментна такса от 6,45 лв. е валидна за първите 3 месеца при 1-годишен или 2-годишен абонамент за нов мобилен номер, като таксата за първия месец се предплаща в пълен размер. След третия месец, таксата е 12.90 лв./мес. Тарифирането е на всеки 60 секунди. Трафик на данни се тарифира на 1 KB. Предложението е валидно от 15.07 до 15.09 За повече информация: *88, www.mtel.bg и магазините на Мтел, Хенди, Моби и Технополис.
Пускай в темата за тестовете кога къде и колко. Твоите резултати са недостижими :D
А, че има влошаване - има, но все още са далеч пред конкуренцията, особено пред М-Тел, при които пък аз така и не успях да вдигна над 3.2 Mbps ;)
А, че има влошаване - има, но все още са далеч пред конкуренцията, особено пред М-Тел, при които пък аз така и не успях да вдигна над 3.2 Mbps ;)
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Нови абонати на Мтел мобилен интернет L и Мтел мобилен интернет XL не заплащат инсталационна такса.
Как при мтел може да няма първоначална такса... При Глобул мисля, че също няма.
Как при мтел може да няма първоначална такса... При Глобул мисля, че също няма.
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Re: Тотално влошаване на условията при Виваком
Вместо увод: Използвам услугите на Виваком, но не съм им служител, адвокат и т.н.
Понеже отдавна не бях преглеждал плановете които предлагат (сегашните които използвам си ме устройват перфектно), ме накарахте да погледна Фрее-то. От това което прочитам като условия разбирам съвсем различно от това което пишете. Може и да бъркам, поправете ме ако е така. Според мен МОЖЕШ да си избереш 2 пакета от 3.90 (S пакет), НО ако искаш да се възползваш от намалението в комбинацията с домашен телефон, тогава поне един трябва да бъде M или L.
И по другият въпрос за невъзможността за връщане на по ниски пакети, ето какво пише:
[Quote]7) Клиентът има право да добавя нови или да премахва допълнителни пакети, без да нарушава минимума от 2 пакета. Дължимият месечен абонамент се определя от сбора на месечните абонаменти на активните допълнителни пакети. [/Quote]
Понеже отдавна не бях преглеждал плановете които предлагат (сегашните които използвам си ме устройват перфектно), ме накарахте да погледна Фрее-то. От това което прочитам като условия разбирам съвсем различно от това което пишете. Може и да бъркам, поправете ме ако е така. Според мен МОЖЕШ да си избереш 2 пакета от 3.90 (S пакет), НО ако искаш да се възползваш от намалението в комбинацията с домашен телефон, тогава поне един трябва да бъде M или L.
И по другият въпрос за невъзможността за връщане на по ниски пакети, ето какво пише:
[Quote]7) Клиентът има право да добавя нови или да премахва допълнителни пакети, без да нарушава минимума от 2 пакета. Дължимият месечен абонамент се определя от сбора на месечните абонаменти на активните допълнителни пакети. [/Quote]
Нокия с фенерче.