Тотално влошаване на условията при Виваком
Re: Тотално влошаване на условията при Виваком
мисля си че е двусмислено написано нарочно за да има подведени ключовото тук е \"да не нарушава минимума от два пакета но се има предвид първоначалните два (тяхната левова стойност) и можеш да си сложиш към тях много други и да ги махаш и да слагаш други....\"!!!!!
Re: Влошаване на условията при Виваком
[Quote][Quote]Между другото, мярнах някаква реклама от Мтел - 6,54 лв = 100 мин към всички и 5 номера СИП... Не звучи зле хич...[/Quote]
Това с голяма вероятност е само половината такса...[/Quote]
Мда - за първите 3 месеца... \"Нормално\"...
Това с голяма вероятност е само половината такса...[/Quote]
Мда - за първите 3 месеца... \"Нормално\"...
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
[Quote]мисля си че е двусмислено написано нарочно за да има подведени ключовото тук е \\\"да не нарушава минимума от два пакета но се има предвид първоначалните два (тяхната левова стойност) и можеш да си сложиш към тях много други и да ги махаш и да слагаш други....\\\"!!!!![/Quote]
Въпреки всичките ти удивителни не разбрах какъв е проблема да си имаш 2 пакета от 3.90 първоначално и после да си добавяш и махаш колкото си искаш от останалите С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА +NET където си го пише ЧЕРНО на БЯЛО на техният сайт:
[Quote]5) Няма ограничение в броя еднотипни допълнителни пакети, които се добавят към тарифата, с изключение на +Net, от който може да се добави само един. [/Quote]
Така и никой от другите \"оплюващи\" не се включи да обясни защо е написал грешни неща. Много е лесно да се \"плюе\", НО го направете АРГУМЕНТИРАНО както съм го направил в другата тема, където показвам, че техният интернет било то и оптичен не струва и 5 стинки!
Въпреки всичките ти удивителни не разбрах какъв е проблема да си имаш 2 пакета от 3.90 първоначално и после да си добавяш и махаш колкото си искаш от останалите С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА +NET където си го пише ЧЕРНО на БЯЛО на техният сайт:
[Quote]5) Няма ограничение в броя еднотипни допълнителни пакети, които се добавят към тарифата, с изключение на +Net, от който може да се добави само един. [/Quote]
Така и никой от другите \"оплюващи\" не се включи да обясни защо е написал грешни неща. Много е лесно да се \"плюе\", НО го направете АРГУМЕНТИРАНО както съм го направил в другата тема, където показвам, че техният интернет било то и оптичен не струва и 5 стинки!
Нокия с фенерче.
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
По-рано този месец прехвърлих на Viva Free с два пакета по 3.90лв. една карта, която я взех на 06.07.2013 на най-малкия MaxiCall с едногодишен договор със S4. Първата фактура й беше излязла след 22 юни. Първият път като звънях на 123 ми казаха, че ако искам да сменя тарифата на Viva Free, тъй като договорът е срочен, ще трябва да мина през офис да подпиша срочен за Viva Free. След няколко дни звъннах пак на 123 и ми направиха прехвърлянето по телефона без да ходя до офис.
Не за първи път от 123 получавам различна информация.
Edit: Исках да кажа, че когато искате нещо от този оператор трябва да сте настоятелни. Спомням си, че на предишната ми Viva Free ми бяха объркали втората или третата фактура.Бяха направили нещо като доначисляване от първата фактура, която я бях платил вече и им казах, че ако искат още плащания по първата фактура да си ги поискат по съдебен път. Точно шест пъти по 20-30 минути съм се карал на 123 преди да преразгледат сгрешената фактура и да я коригират.Никакви извинения не получих.
Не за първи път от 123 получавам различна информация.
Edit: Исках да кажа, че когато искате нещо от този оператор трябва да сте настоятелни. Спомням си, че на предишната ми Viva Free ми бяха объркали втората или третата фактура.Бяха направили нещо като доначисляване от първата фактура, която я бях платил вече и им казах, че ако искат още плащания по първата фактура да си ги поискат по съдебен път. Точно шест пъти по 20-30 минути съм се карал на 123 преди да преразгледат сгрешената фактура и да я коригират.Никакви извинения не получих.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Като говорим за влошаване на условия, какво се случва с Net & Call плановете ? За 30 лева предлагат 60 национални минути, това отдавна не е актуално ... не е ли време да ги ъпдейтнат.
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
(yes) Съгласен. И Viva Free не е много актуален с цена на минута извън пакета 25ст., предвид това, че Виваком имат предплатена услуга с опция да се говори за 11ст./минута.
За това още миналата година си взех СуперБоб. (beer)
За това още миналата година си взех СуперБоб. (beer)
Само От Четенето На Сайта На Виваком Разбрах Че Трябват Два Пакета И След Това Може Да Се Прави Всякаква Замяна И Комбинации Но Да Си Остават 2...... Никъде Не Пише Че Не Можеш Да Минеш От Пакет 9.90 на 3.90....Идеята Ми Беше Преди Да МИ Кажат В Офиса......... Примерно Си Пускам 3.90 + 9.90 Но След Време Нямам Възможност Да Си Плащам Поради Ограничен Бюджет И Решавам Да Намаля Разходите Си И Оставам На Два Пакета От По 3.90....Тъй Като Съм На Срочен Договор........Според Теб , След Като НЕ Е Написано Двусмислено , Къде Пише Че Не Може Да Минеш От По Висок На По Нисък Пакет ?
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
[Quote]Като говорим за влошаване на условия, какво се случва с Net & Call плановете ? За 30 лева предлагат 60 национални минути, това отдавна не е актуално ... не е ли време да ги ъпдейтнат.[/Quote]
Искат да ги махнат както UniCall-а и другите планове преди тях. Нямат интерес да ги актуализират за да не си правят вътрешна конкуренция с другите им планове.
@[B]TaKeFive[/B] - Имаш ли завършен 4-ти клас?
Ако ДА - върни се отново и наблегни на предмета Български език и литература.
Ако НЕ - след като го завършиш успешно, можеш да заповядаш отново и да напишеш грамотно какъв ти е въпроса и ще ти бъде отговорено.
Искат да ги махнат както UniCall-а и другите планове преди тях. Нямат интерес да ги актуализират за да не си правят вътрешна конкуренция с другите им планове.
@[B]TaKeFive[/B] - Имаш ли завършен 4-ти клас?
Ако ДА - върни се отново и наблегни на предмета Български език и литература.
Ако НЕ - след като го завършиш успешно, можеш да заповядаш отново и да напишеш грамотно какъв ти е въпроса и ще ти бъде отговорено.
Нокия с фенерче.
Вещ Си По Много Въпроси А Един Риторичен Въпрос Не Можеш Да Осмислиш
Според Теб , След Като НЕ Е Написано Двусмислено ( За Пакетите ) , [B]Къде Пише Че Не Може Да Минеш От По-- Висок На По----Нисък Пакет [/B]? Въпросът е отделен със запетая!!!!! Този Ли Въпрос Не Разбираш? Двойствения смисъл е проблема , но ти си зает да слагаш диагнози а не да даваш решения и да тълкуваш написаното в сайта на Виваком
(Ако си ми чел предишният пост ще знаеш за какво пиша) Става ясно, че си отговаряш ей така или ти е къса паметта!? Жалко (woo) :P;)
Според Теб , След Като НЕ Е Написано Двусмислено ( За Пакетите ) , [B]Къде Пише Че Не Може Да Минеш От По-- Висок На По----Нисък Пакет [/B]? Въпросът е отделен със запетая!!!!! Този Ли Въпрос Не Разбираш? Двойствения смисъл е проблема , но ти си зает да слагаш диагнози а не да даваш решения и да тълкуваш написаното в сайта на Виваком
(Ако си ми чел предишният пост ще знаеш за какво пиша) Става ясно, че си отговаряш ей така или ти е къса паметта!? Жалко (woo) :P;)
[Quote]Не за първи път от 123 получавам различна информация.[/Quote]
Това е много голям проблем при Виваком. Операторите на 123 са изключително объркани, дават различна информация и накрая като отидеш в магазин се оказва, че нищо от това, което са ти казали не е вярно (woo) Вече им се обаждам по два пъти, за да потвърдят различни оператори дадено нещо, но и това не е никаква гаранция. Преди две седмици категорично ми бяха заявили по телефона, че щом имам подписан срочен договор на Вива фрии, не мога да променям пакетите по плана по никакъв повод, включително и не мога да ги заменям с по-големи (woo) Сега видях, някой беше писал, че са му променили пакетите и пак се обадих. Този път ми казаха, че можело да се променят, но трябва да отида в магазин (woo) На въпроса ми защо по дяволите да ходя в магазин, да не би да искат да си преподписвам договора там, казаха, че не се преподписвало, но трябвало в магазин. Защо, не знаели (woo) Идиоти и некомпетентни служители, пълна липса на вътрешни инструкции и т.н. Трагедията е пълна...
Това е много голям проблем при Виваком. Операторите на 123 са изключително объркани, дават различна информация и накрая като отидеш в магазин се оказва, че нищо от това, което са ти казали не е вярно (woo) Вече им се обаждам по два пъти, за да потвърдят различни оператори дадено нещо, но и това не е никаква гаранция. Преди две седмици категорично ми бяха заявили по телефона, че щом имам подписан срочен договор на Вива фрии, не мога да променям пакетите по плана по никакъв повод, включително и не мога да ги заменям с по-големи (woo) Сега видях, някой беше писал, че са му променили пакетите и пак се обадих. Този път ми казаха, че можело да се променят, но трябва да отида в магазин (woo) На въпроса ми защо по дяволите да ходя в магазин, да не би да искат да си преподписвам договора там, казаха, че не се преподписвало, но трябвало в магазин. Защо, не знаели (woo) Идиоти и некомпетентни служители, пълна липса на вътрешни инструкции и т.н. Трагедията е пълна...