Тотално влошаване на условията при Виваком
Re: Тотално влошаване на условията при Виваком
[Quote]Искат да ги махнат както UniCall-а и другите планове преди тях. Нямат интерес да ги актуализират за да не си правят вътрешна конкуренция с другите им планове.[/Quote]
Аз едва днес (с изненада) забелязах, че са махнали [B]UniCall[/B]-а. Добре, че [B]декември 2012[/B] сключих договор за 2 години (с промоционално 50% намаление на месечната такса за целия период на договора, т.е. 15 лв. вместо 30 лв.). Надявам се, че за времето докато ми изтече договора (около 1 година и 4 месеца), [B]БУЛСАТ[/B] да са дръпнали на ниво, достойно за конкуренция... и това да принуди [B]Viva[/B]-та да намалят цените или поне да пуснат нови, по-изгодни планове...
;)
Аз едва днес (с изненада) забелязах, че са махнали [B]UniCall[/B]-а. Добре, че [B]декември 2012[/B] сключих договор за 2 години (с промоционално 50% намаление на месечната такса за целия период на договора, т.е. 15 лв. вместо 30 лв.). Надявам се, че за времето докато ми изтече договора (около 1 година и 4 месеца), [B]БУЛСАТ[/B] да са дръпнали на ниво, достойно за конкуренция... и това да принуди [B]Viva[/B]-та да намалят цените или поне да пуснат нови, по-изгодни планове...
;)
Хора като искате по-добри тарифни планове, не подписвайте договори. Стойте си на безсрочен като ви изтече договора и гледайте как ще почнат да ви звънят и \"ухажват\" с разни промоции (както става в момента с мен). Нека разберат, че не могат да ни правят на будали с нашите пари.
П.П. : на МеНтел съм :)
П.П. : на МеНтел съм :)
С какво са те \"ухажвали\", я сподели?
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
@[B]dxv_pro[/B] - До сега и все още да си на МЕНТЕЛ... Или си кръгъл/пълен идиот или техен служител! Ако беше прочел другите теми, щеше да знаеш, че 2 годишните договори са ПЕРФЕКТНИ, ако ги сключиш в твоя полза.
Нокия с фенерче.
Да-да! Такова ухажване ми направиха преди последното преподписване, че думи нямам! Жената, с явното намерение, че трябва да ме навие да преподпиша на това, което тя е решила, започна да ми изтъква какъв лоялен клиент съм бил и колко изгодно щяло да ми бъде на [B]MegaCall[/B] (все още нямаше [B]MaxiCall[/B] в края на миналата година). И такава "промоция" ми дръпна за [B]MegaCall[/B]-а, сякаш аз досега в гората съм живял и въобще не съм чувал за наличието на такъв "върховен" тарифен план... Аз й викам: "Добре де, щом като знаете какъв лоялен клиент съм, тогава навярно знаете и какво е потреблението ми, и че тарифен план [B]UniCall[/B] ми е най-изгоден, понеже [u]не говоря с чужбина[/u], имам си минути към всички мобилни мрежи, и дори минути към стационарни!!!". Оная патка "не, та не - [B]MegaCall[/B], та [B]MegaCall[/B]". Направи се на толкова учудена, че не говоря с чужбина, сякаш в днешно време това е задължително едва ли не! Е, викам - сори - затворих и повече не й вдигнах. Едва когато системата им е отчела, че съм сключил договор, спря да ми звъни. А договорът, който сключих, наистина си е изгоден за мен, защото от такси се спестяват 360 лв. за 2 години! Освен това си взех и страхотен телефон на изплащане.
-
Пак да повторим, че тази \"дейност\" е изнесена към външни фирми които си нямат и на идея ти какво използваш и как. Ще ти \"свалят звезди\" само и само да си \"хванат\" бонуса (така де заплатата). Когато ЗНАЕШ най-доброто за теб, НИКОЙ, ама наистина никой не може да ти каже кое е най-добро за теб... ;)
Нокия с фенерче.
Така е, това не го оспорвам. Просто ми стана смешно как се опитват да ме вържат по най-елементарен начин, сякаш телефон досега не съм ползвал никога...
:D
:D
-
Ами в това е проблема, че там работят хора които не са \"пипали\" истински смартфон. Имат си там някаква си \"слушалка\" и като ги попиташ по-конкретни въпроси ти отговарят: \"Ама не съм обученА за тези въпроси, трябва да попитам, ще изчакате ли 5-10 мин.\" и от този род глупости, искренно се забавлявам както и с \"консултантите\" в магазините когато ми се направят на \"много умни\"... ;)
Нокия с фенерче.
Аз рядко влизам в магазините на мобилните оператори. Дори се чудя на опашките от хора, които искат да си платят на каса. За плащане през интернет явно не са чували.
Неграмотията на консултантите е феноменална. И проблемът е, че не е нужно да си техник или инженер, за да можеш да консултираш. Нали затова те наричат \"консултант\"- да знаеш спрецификите на телефона. Но пък от друга страна е разбираемо незнанието- трябва време да се придобие тази информация, а съм сигурем, че текучеството на служителите е огромно за разлика от мотивираността им, особено при спадащи печалби в този сектор.
Не съм ползвал Глобул, но ми е направило силно впечатление, че и кол центъра на Вива е много зле, защото момичетата там са ми отговаряли невярно и то неведнъж. На имейли също не са ми отговаряли. Мтел може и да е много оплюван, но за мен кол центъра им е на супер ниво= дори и да не знаят, ме молят да изчакам, правят справка и ми отговарят. Същото е и за имейла. Не има правя реклама, но съм обективен. Това беше допреди година, сега не знам и те как са.
Неграмотията на консултантите е феноменална. И проблемът е, че не е нужно да си техник или инженер, за да можеш да консултираш. Нали затова те наричат \"консултант\"- да знаеш спрецификите на телефона. Но пък от друга страна е разбираемо незнанието- трябва време да се придобие тази информация, а съм сигурем, че текучеството на служителите е огромно за разлика от мотивираността им, особено при спадащи печалби в този сектор.
Не съм ползвал Глобул, но ми е направило силно впечатление, че и кол центъра на Вива е много зле, защото момичетата там са ми отговаряли невярно и то неведнъж. На имейли също не са ми отговаряли. Мтел може и да е много оплюван, но за мен кол центъра им е на супер ниво= дори и да не знаят, ме молят да изчакам, правят справка и ми отговарят. Същото е и за имейла. Не има правя реклама, но съм обективен. Това беше допреди година, сега не знам и те как са.
Вече БКТ е изцяло собственост на олигарха Цветан Василев.
Честито на всички абонати.
[Quote]Изцяло частна и вече напълно независима от администрацията - БТК ще среже и последната си връзка с държавата на 16 септември. За тогава е свикано извънредно общо събрание на акционерите на телекома, на което се предвижда да бъде обезсилена т.нар. златна акция на държавата, дружеството да се трансформира от акционерно в еднолично акционерно, да бъде отписано от фондовата борса и практически да премине изцяло в ръцете на частните си собственици - тандема между мажоритарния собственик на Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев и руската VTB.[/Quote]
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2013/08/20/2126217_posledno_sbogom_na_durjavata_s_btk/
Честито на всички абонати.
[Quote]Изцяло частна и вече напълно независима от администрацията - БТК ще среже и последната си връзка с държавата на 16 септември. За тогава е свикано извънредно общо събрание на акционерите на телекома, на което се предвижда да бъде обезсилена т.нар. златна акция на държавата, дружеството да се трансформира от акционерно в еднолично акционерно, да бъде отписано от фондовата борса и практически да премине изцяло в ръцете на частните си собственици - тандема между мажоритарния собственик на Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев и руската VTB.[/Quote]
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2013/08/20/2126217_posledno_sbogom_na_durjavata_s_btk/