Тотално влошаване на условията при Виваком
Re: Тотално влошаване на условията при Виваком
Аз в парка (София) в един участък редовно имам по 3 деления сигнал 2Г, а тези дни единият път като пробвах 3Г имаше 1 деление.(woo) Е, днес не беше така, де, но не знам дали нещо настройват или напротив, просто е нестабилна мрежата
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
[Quote]Говоря за WCDMA2100 мрежа.[/Quote]
А аз говоря за чисто 2G! 3G-то отдавна съм го отписал, че там е пълна трагедия...
А аз говоря за чисто 2G! 3G-то отдавна съм го отписал, че там е пълна трагедия...
Нокия с фенерче.
Re: Влошаване на условията при Виваком
Какво става? Къде са чудесата, които чакахте от Булсатком?:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Какво става? Къде са чудесата, които чакахте от Булсатком?[/Quote]
Издъниха се много здраво! Беше твърде хубаво за да е истина... (no)
Издъниха се много здраво! Беше твърде хубаво за да е истина... (no)
Е аз това го предвиждах още по времето, когато се писаха теми за новия оператор. То карти си хвърляха тука колегите, то не бяха очаквания...(whistle)
Пиша им да не чакат чудеса, а те ми се нахвърляха, ей го сега кривия.:D Между другото темата на КОБРЕТИ е велика. Тя е нещо смислено, което всеки един от нас може да направи - да последва примера му. Няма чудеса а думата на потребителя!:)
Пиша им да не чакат чудеса, а те ми се нахвърляха, ей го сега кривия.:D Между другото темата на КОБРЕТИ е велика. Тя е нещо смислено, което всеки един от нас може да направи - да последва примера му. Няма чудеса а думата на потребителя!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Коледна промоция: http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/_group
+Group 1: Миналата Коледа си го взех за 1 год. договор и първите 6 месеца на половин цена. Сега не само че го няма за 1 номера, ами за по-големите пакети е само за 3 месеца. Колко разочароващо - тази Коледа ще се търси нещо друго!
+Group 1: Миналата Коледа си го взех за 1 год. договор и първите 6 месеца на половин цена. Сега не само че го няма за 1 номера, ами за по-големите пакети е само за 3 месеца. Колко разочароващо - тази Коледа ще се търси нещо друго!